what difference does it make?

hallå.
det händer typ ingenting just nu..
igår var jag ute och övningskörde lite med mamma, sen kollade jag bara på tv.
jag börjar bli riktigt bra på att köra nu, och jag längtar tills jag får körkort..
och madde nu är det ju bara typ två månader och femton dagar kvar tills jag blir 18. =p haha.
idag har jag också varit ute och kört lite, sen så kollade jag på arkiv X filmen, den var rätt bra faktiskt, fast hade nog hjälpt lite om man hade sett något avsnitt av de innan, vilket jag inte har gjort..
det har iallafall varit en jäkligt lugn helg.. men det har varit skönt.
imorrn ska jag till sjukhuset innan skolan .... blaeh. jag är skiträdd. hoppas att dom säger nått bra. annars vet jag inte vad jag gör.. 
ne nu ska jag sova tror jag. iallafall lägga mig i sängen. godnatt! puss

 

mina vänner älskar att vara med på kort




eller kanske inte nej ;p


fredag

har precis kommit hem från stan, helena kom till min skola dom sista två timmarna och var med mig på rörligbild lektionen, vi kollade på en film, man on fire hette den tror jag, rätt bra men ändå inte.. vet inte riktigt...  
efter jag hade slutat så åkte vi in till stan och mötte madde, fikade lite på royal och sen gick vi och kollade lite i stan.
köpte ett par strumpbyxor och puder+borste på hm typ. 
ikväll blir det nog inget speciellt. borde egentligen sätta mig och plugga och fortsätta med det hela helgen, men vi får se hur det blir.. Daniel kanske skulle komma hit och kolla på någon film senare.. vi får väl se hur det blir med det.
jag ska iallafall käka nu. vi hörs sen. Puss!


Get Outta My Head

just nu är jag förbannad.. och jag vet inte varför men allt som hänt bara flög på mig. fyfan. vad har jag varit så jävla ledsen över?! det finns inget att vara ledsen för egentligen. bara arg. och det är bara en person som är dum i huvudet! usch.
jag förstår fortfarande inte varför allt blev som det blev.. han är feg, vad är det du är så rädd för egentligen?! att jag ska tvinga dig tycka om mig?! eller att du ska börja tycka om mig igen? det är bara konstigt. han är konstig. 
"Lovisa, jag vill bara att du ska veta att jag ALDRIG vill att vi ska tappa kontakten. jag kommer alltid finnas här för dig. och jag vet att du är arg på mig, men det kan du väl ta ut över mig någon annan gång, för just nu behöver jag dig i mitt liv nu.."  
och "jag håller vad jag lovar om att vi alltid kmr vara vänner.. glöm det inte, om vi nu inte träffas så ofta när jag har malin så ska vi iaf träffas då och då och hålla kontakten! men jag vill ha dig som vän.. bästa vän, vi får träffas så här när jag inte bestämt nått med malin, och hålla det för oss själva bara."

de sista va från mina såna konversationsloggar från msn..jo men visst. hejja! och sen är det ju så jävla lätt att bara, "hejdå, jag orkar inte tänka på det vi hade..!"  poff. gone forever...
äsch, jag är värd något bättre. helt klart. och vad tjänar det till att vara ledsen? det är ju inte så att han bryr sig direkt och det är bara jag som mår dåligt över det..
det finns egentligen mer saker att berätta än det jag redan har berättat.. skulle ni få veta allt så skulle ni nog inte tycka att jag är så knäpp som reagerade som jag reagerade.. 
för det var ju endel som tyckte det.. men era kommentarer publicerade jag inte, orka vara anonym och dum bara?!.. 
och hans ex tycker att jag är en fitta har jag hört. yes, you to isåfall. det var inte så att jag tvingade han att ha sex med mig dirket, det var ju han som ville...
jaja. äsch...... nu blickar vi framåt va, det tycker jag låter bra! 

igår mådde jag piss.. var sjuk, hade lite feber & spydde. intresant fakta kanske.. not. men iallafall det var inte så mysigt.
låg i min säng och kollade på desperate houswives ungefär hela dagen..
idag har jag däremot mått bättre, började nio imorse och slutade vid tolv, det är nice! har dock inte kommit på nått bra projekt arbete än. funderar på att göra en fotoutställning, men jag vet inte. vad tycker ni? vad gjorde ni?  
efter skolan mötte jag mamma i stan och åt mat, sen så köpte jag en cardigan på gina tricot, ni vet en sån som jag tror alla har, som har funnits där i typ hundra år. har redan fyra i olika färger, men idag köpte jag en brun iallafall.. 
sen hjälpe jag mamma lite och så. kollat på scrubs har jag gjort också, för jag fick säsong ett och två på posten igår. 
jag älskar't. haha. det är så jäkla bra!  =)

jaja. nu ska jag faktiskt lägga mig, blir väl tv en stund, sen ska jag sova. är jäkligt trött! 
börjar inte förens tio imorrn, så det ska bli skönt att få sova riktigt länge!


'
Get outta my head
don't wanna remember the love that I knew
don't wanna remeber what I fell into
I want you gone
baby dig no longer in my head
don't you run inside me
go away forever
leave me alone, all alone'
 


godnatt!

back to reality

Grattis mig själv på namnsdagen, grattis Lovisa också!
skolan idag, började nio, slutade fyra..... KUL! första dagen, men äsch de gick bra ändå!
hade två lektioner, multimedia och rörlig bild.. de kommer nog bli en najs höst ändå, har ett ganska slappt schema nu fram till höstlovet..  
efter skolan så åkte jag till pappas jobb införskaffade ett block och två pennor..
sen åkte jag hem till daniel, vi har sett på tv typ heeela kvällen, men de är ju rätt gött det med..
nu är iallafall klockan rätt mycket och jag ska lägga mig och sova. för jag är trött. somnade inte förens vd ett inatt.. :/
vi hörs imorgon! Godnatt.

'Cause I am always where I need to be

halllu.
jag ska snart lägga mig, skola imorgon somsagt, börjar klockan nio. och nu ska jag lägga mig typ vid tio varje kväll har jag tänkt. hatar att gå upp på morgonen och vara sådär sjukt trött som jag brukar vara. det gäller dock inte idag, eftersom klockan redan är mer än det nu, och jag är inte klar för att lägga mig än..
idag följde jag med min familj till martên på i2 en sväng, men den var jävligt liten. och det var tråååkigt. var där i ungefär tio minuter kanske. när jag kom hem så åkte jag diekt till sandra, vi gjorde helt goda pannkakor och sen åkte vi ut och åkte bil till kil och stan lite fram och tillbaks med hennes kompis mario. och efter de satt vi hemma hos henne och bara pratade typ. kom hem för inte så länge sen och har inprincip(stavning?) bara hunnit duscha sen jag kom hem..
och nu ska det bli gött att lägga sig i sängenoch kolla lite på tv för att sen sova.
Vet inte när jag slutar skolan imorgon, men skulle inte förvåna mig om vi går till fyra.. iallafall lite beroende på när jag slutar så ska jag nog till pappas jobb efter skolan och fixa nya block och pennor osv.. det kommer nog behövas.

 

nej nu ska jag nog sätta på ett avsnitt av desperate houswives och vänta på att madde ringer, sen ska jag soooova.
nattinatti!

ps. det är någon som har namnsdag imorgon!
(jag) jag hoppas ni kommer ihåg att gratulera! hihi.


du tog det allra bästa som fanns inuti mig

 
kjol 249:- lindex, tröja 149:- gina tricot.

kanske inte världens bästa bilder, men iallfall, bilder på lite av de jag köpte idag, en finfin kjol och en tröja. köpte även två par svarta strumpbyxor och hårspännen. alltså inte så mkt.. men de duger ;) det blev en sväng till stan med mamma och henrik idag, träffade även madde och elisabeth där och tog en fika. mysigt! madde köpte en likadan kjol som mig. så nu kan vi vara lika.. höhö.
när jag kom hem så kom den vanliga herren som brukar vara här hit, alltså daniel, vi kollade på scrubs, det har blivit lite av våran grej nu.. han var dock inte här så länge.. men det blev bra ändå. han är min bästaste bästa kompis, fåräääver.

igår natt tror jag det var eller iförrgår natt så drömde jag världens bästa dröm ever, om världens bästa kille. och nu vet jag hur min drömkille är och hur han ska vara, och jag vet att jag kommer hitta han någon dag, och det ska vara precis som i min dröm! och efter den natten på morgonen så kännde jag bara att jag skiter i allt som har hänt, för jag vet att det finns något så mycket bättre för mig. och det ska jag ha! för nu börjar jag inse att jag inte känner något längre. du kan bara dra åt helvete. för ingenting är mitt fel och det vet du också. det är bara DITT eget jävla fel fel. och det är inte bara en person du har sårat, det är två! du har bara utnyttjat mig. jag förstår inte hur du kan göra så?!  det går inte att alltid bara tänka på sig själv..
äh, iallafall så börjar skolan på måndag, och nu jävlar ska allting bli bättre än bra.

isn't it strange

i onsdags så blev det lite party med daniel, sandra & gabriel, vi mötte emelie och sandra i stan & drog till ett ställe i viken.. blev en okej kväll.. även om en viss person fick i sig lite för mycket, eller fel saker(?). iallafall så var det kul tills vi åkte hem.. & igår blev de bara en jäkligt lugn dag tillsammans med daniel, vi kollade på lite scrubs & låg i hans soffa/säng typ.. han började skolan igår, men slutade typ när jag vaknade. moaha..  han var bakis som fasen också.. stackarn.^^ 
& idag blev det typ lite film osv, hemmamys bara..
blaae, min blogg är tråkig just nu. för jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. händer inte direkt nånting speciellt.
fast imorrn ska jag till stan med mamma och då ska jag leta eter en jacka och en kjol! hoppas jag hittar något fint iafl :)

nu ska jag strax lägga mig och kolla på scrubs och sen sova! hörs mer imorrn, sovgott! 


klicka på bilden och lyssna på typ världens bästa låt just nu enligt mig! 

Isn't it strange
That the stars don't shine no more, now since you're gone
Isn't it strange
That we can't look back and see just what went wrong

I wanna know now where we are
Should I pretend and let things be
You knowing what you've done
Could you come face to face with me

And isn't it strange
That you told me one thing, suddenly change your mind
And isn't it strange
That you'd come here for me, turn away and leave me behind

Now it feels like I'm drowning
Feels like I'm drowning without you
I know the feeling
'Cause I felt this all before

I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me
I hope you're happy

Isn't it strange
That the world seems to turn away when I try to explain
What's so strange
That two can be as one and yet not same

And it feels like I'm drowning
Feels like I'm drowning without you
I know the feeling
'Cause I felt this all before
And it feels like I'm dying
Feels like I'm dying now I know the truth

I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me
I hope you're happy
Don't feel just like me

I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me
I hope you're happy

I hope you don't feel just like me
I hope you don't feel just like me (Don't feel just like me)
Fuck, I hope you feel much worse than me
Maybe not so happy


Not so happy, yeah, not so happy, yeah
Not so happy, welcome to my world
Not so happy, yeah, not so happy, yeah
Not so happy, welcome to my world

utmanad

Utmanad av:  Lovisa

Klädbutik: h&m
Inredningsbutik: IKEA
Godis: bilar
Stad: Karlstad
Dryck: sprite
Musik: mando diao 
Tv-serie: desperate houswives & prison break!
Film: åh, kan inte välja bara en.
Träning:  simmning.
Bakverk: kladdkaka
Kaffe: latte


Jag utmanar: dom som vill (:


Life goes on and on and on


hellu

vaknade nästan lika sent som igår idag, eller vid kvart över ett typ. måste börja vända på dygnet nu. skolan börjar ju på måndag.. usch. men det är sista året så det är bara att kämpa på!
iallafall, tidigare idag rev holm ut sig och hamnade slutade på en fjärdeplats. jävla skit.. satt och hejade som en galning.
men wissman gick iallafall till final.. heja han! stackars sanna kallur igår också, så jäkla tråkigt att det skulle hända just henne! :/

idag har jag vart med daniel och sandra en stund under dagen, alltid mys. sen åkte dom och jobbade, och senare nu på kvällen så kom daniel tillbaks, men inte sandra. däremot var gabriel med. så jag har spenderat kvällen med mina två favorit killar. Vi drack lite öl, spelade kort och lyssnade på massa olika på youtube. hade en liten myskväll helt enkelt. 
så nu helt plötsligt mår jag lite bättre, känner mig starkare. vänner är helt enkelt det som behövs.  
imorrn blir det nog fest skulle jag tro. hoppas det, vore skoj iafl!  
fick mitt säsonskort idag med. så nu längtar jag nästan ihjäl mig efter att hockeyn ska börja! är ju inte så länge kvar.. :D

har läst det jag skrev inatt ett antal gånger nu, och jag känner mig ganska dum efter att ha läst det några gånger, jag förstår vilken idiot jag är, och inte minst vilken idiot han är. men ändå, det är så jag känner stundvis, så det får stå kvar..
men 'life goes on', right? och efter regn kommer solsken, snart kommer solen nog fram även för mig...

nu har jag ont i magen som fan, så jag ska strax gå och lägga mig under mitt varma täcke och titta på prison break som går på sexan. men först två bilder på mina grabbs, hört att gabriel är en rätt bra posare, höhö. 
  
GODNATT!  ♥


jag hatar den du är & jag saknar den du var.

vaknade halv tre(!) idag av att helena ringde.. och nu har hon precis varit här.. har haft det mysigt och sett på lite film osv..
 
för allt är ju somsagt inte helt bra. jag mår sämre än vad jag har gjort på länge nu och allt beror på jonas. mitt ex.. det känns ungefär som att jag har blivit dumpad en andra gång..
jonas har haft en ny tjej, och i början när jag fick reda på det så mådde jag dåligt som fan över att han träffade någon så snabbt. vi hade liksom varit tillsammans i ett & ett halvt år och han säger till mig när han gör slut att han inte vill att jag ska träffa någon annan och att han inte kommer göra det heller på ett tag.. men som sagt det gjorde han ändå. men på senare tiden har jag ändå kännt att "fine, han är tillsammans med henne det är inget jag kan göra åt det" och jag har inte mått så dåligt över det. inte tänkt på det så mycket.. 
men i början av sommaren så började vi prata lite på msn och han ville träffa mig. så vi sågs en gång då och kollade på film bara. utan att någon egentligen fick veta. 
sen förra veckan, eller förrförra veckan blir det väl nu, så var jag ensam hemma och jonas ville komma hit och det fick han. innan sa han till mig att det var på väg att ta slut mellan honom och hans tjej och att deras förhållande varken var eller hade varit bra alls... som jag såklart trodde på, och han var hur gullig som helst mot mig och sa massa snälla saker och jag började verkligen känna att jag saknade honom. Jag började tycka om honom igen, sen sågs vi iallafall och vi hade sex osv.. jag vet att det är helt fel gjort. jag känner ibland att allt är mitt fel men jag vet ändå att det inte är mitt fel. för det var han som var otrogen och det var han som hade en tjej. det var han som ljög för mig. det var han som sa att han ville. det var han som fick mig att tro att han verkligen brydde sig om mig.. det var han....
Nu har han iallafall berättat det för henne och jag har inte en aning om varför han gjorde det.. hon har iallafall dumpat honom nu och han verkar helt förstörd. 
När dom var tillsammans fick han varken ha mig på msn eller träffa mig för henne berättade han, men han brukade prata med mig på msn iallafall för han sa att han inte ville tappa kontakten mellan oss, och han sa att när han blev singel så ville han att vi skulle ses, ofta... ofta sa han, och han saknade mig och allt möjligt. såklart trodde jag på det också.. det var väl inte så att jag dirkekt trodde att vi skulle bli tillsammans igen, men nånstans längst in så hoppades jag väl det.. och jag vet faktiskt inte varför, men längst in i mig så finns det fortfarande en önskan om det. för varje gång jag tänker på det vi hade tillsammans och allt vi gjorde så känner jag en känsla av lycka, jag mådde verkligen bra tillsammans med honom, och som alla säger om sina förhållanden så känndes det verkligen som att det vi hade var något alldes extra, det känndes som att det var jag och han som hörde ihop. som om jag hade hittat "the one".. och även nu så jämför jag alla andra killar med honom och hur han var..
men ändå, på det sättet som han gjorde slut med mig, och alla gånger han har ljugit för mig så borde jag ha glömt honom för länge sen. men det är inte så lätt. det är inte så lätt som alla tror. alla säger till mig;  "glöm han nu & blablabla"... jaja. jag försöker.  
iallafall, iförrgår så sa han till mig att han ville att vi skulle prata mera.. typ aldrig mera(?).. och jag förstår ingenting..  
för jag har fått höra så många gånger nu att han aldrig vill att vi ska tappa kontakten, men nu är de precis vad han vill att vi ska göra, som om vi ska sluta existera i varandras liv, inte vara vänner, inte komma ihåg varandra, inget ska finnas kvar.. han sa att han mådde dåligt över vad han hade gjort mot sin tjej och att han tänkte på förr när han träffade mig, han tänkte på det vi hade och han orkade inte sträva efter det.. sen avslutade han med; ha det bra, sköt om dig... sen blockerade han mig och tog bort mig från msn, och tog bort mig som vän på alla sidor på internet där vi varit vänner....
visst, jag förstår att han mår dåligt över vad han har gjort mot henne... såklart han gör det. speciellt efter det sättet hon har berättat om det så alla har fått reda på hur dum han har varit.. men varför vill han inte ha något mer med mig och göra? precis som om allt vore mitt fel.. hur kan det vara så lätt att helt plötligt bara glöma mig? var allt verkligen bara lögn? det känndes ju verkligen inte så, det kändes verkligen som om han menade allt han sa..
jag känner mig så jävla tom, ledsen, sårad, och dum på samma gång. jag vill bara bort, flytta, åka utomlands, slå huvudet i nått hårt och glömma allt.. radera allt i mitt minne. jag vill inte komma ihåg någonting. jag vill bara ha någon som älskar mig, jag hatar att vara ensam,  jag är rädd... och jag hatar mig själv för att jag är så idiotiskt jävla dum som tror på vad han säger och för att jag är så jävla dålig på att bara glömma människor, jag klarar det inte. jag förstår inte hur andra gör. sånna som bara glömmer och går vidare. det verkar så jäkla lätt för alla, men jag kan inte, jag vet inte hur man gör.. jag hatar kvällar och mornar för då tänker jag som mest.
jag sitter fan här och är tillochmed ledsen över att jonas är ledsen, jag mår dåligt över det, jag vill inte att han ska må dåligt, jag vill vara där och ge han en kram säga till honom att allt kommer bli bra.. jag vill inte att han ska gråta, jag tänker på honom hela tiden, jag bryr mig om honom....
och jag förstår egentligen inte varför, för han bryr sig inte om mig ett skit längre. jag är bara bortglömd och jag borde hata honom efter allting han har gjort... vilket jag ibland känner att jag gör. men ändå inte.
jag hatar den han har blivit & jag saknar den han var.

så nu har jag skrivit av mig lite, eller ganska mycket egentligen. kommer kanske ångra mig imorgon och radera allt.
det känns konstigt att berätta det här nu och det känns som om de flesta bara kommer tycka att jag är knäpp eller helt sjuk.. men det känns ändå skönt.. nu vet ni varför jag är ledsen och mår dåligt.. och någon kanske förstår..
jag är iallafall glad att jag har min mamma, för henne kan jag prata med och hon förstår. jag älskar henne.<3

total eclipse of the heart och every breath you take har gått på repeat nu under kvällen..
vet dock inte varför, men det känns bra att höra på dom just nu.


I look around, but it's you I can't replace
I feel so cold, and I long for your embrace
I keep crying baby, baby, please

godnatt.

hejhejhelena




helena, ping pong kingen, mys & vin.

...

fyfan. varför kan det aldrig bara gå rätt jävla väg för mig?!
helvete. jag börar bli så jävla tröt på det här.. mår verkligen piss nu!
och ingenting var meningen att det skulle bli så här..
jag vill inte mera nu.
ska berätta precis vad som har hänt. men inte nu.


...



finns liksom inget att säga just nu känns det som.
god natt?

En liten pojke i för stora skor säger, Ja, Jag ska nog lyckas.



lite bilder från igår,
madde är the world´s greatest! :)

nu ska jag lägga mig här & drömma om massa bra! Godnatt. ♥

shine, shine on.

idag är det precis tre månader kvar tills jag fyller 18, behöver jag säga att jag längtar?!
känns inte sådär jättekul att sitta hemma när kompisarna är ute på krogen längre.. fast tre månader är ju ioförsig ganska länge, men det kommer nog gå rätt fort nu när skolan börjar igen och man kommer in i alla rutiner..
just nu sitter jag och spelar spel på msn med daniel, lagomt kul..
annars idag har den herrn varit här och vi har satt på mina nya ben på sängen, spelat kort och varit ute & gått typ.. tittat på tv har vi gjort också, och jäklar vad kul det är när folk ramlar och slår sig. skadeglädje vare ja.
imorgon ska jag förhoppningsvis träffa helenis, vi ska dricka lite vin och ha det mysigt! det kommer bli kanon!
annars händer det en massa konsigt nu, jag vet inte riktigt vad jag ska tänka eller säga.. förlåt kanske?
aja äsch. jag orkar inte bry mig om sånt som får mig att må dåligt just nu. och jag har verkligen ingen lust att skriva ut det här nu :/

lägger in lite bilder sen! :)
hejdå ♥

dåligt!

satt och läste lite på aftonbladet och hittade den här artikeln, såg den för några dagar sen också.
och jag blir så förbannad! vad fan är det för fel på endel människor egentligen?! för det första så är inga barn fula och hur kan man göra så?! hur kan man säga till en liten flicka att hon är för ful och att en annan får mima till hennes röst istället för hon är sötare? jag menar tjejen som sjöng är ju inte ful för fem öre utan bara söt! vad tycker ni?



jag tycker de är fel fel fel fel fel!


But clever ain't wise

hej
fredag idag och jäklar vad veckan har gått fort, är väl för att skolan börjar närma sig.. 25:e börjar vi igen. =/ usch, jag är verkligen inte pepp inför det.. men jag har ju en vecka kvar och jag hoppas den går seeeeeegt som tusan.
skulle ha åkt till skolan idag var tanken och plugga en massa nu innan vi börjar, hade pratat med min lärare och allt. men nu blev det inte så...
jaja, så idag har jag bara sovit och tittat på OS typ, väldigt kul. not! och ikväll händer det nog inte så mycket mer, ska bara vara hemma. fast det bir väl mysigt. ska käka tacos och se på lite film. ska försöka sätta på mina nya ben som jag köpte i onsdags på sängen också. eller pappa ska får göra det. de blir nog najs.
måste även städa mitt rum.. men det tar vi en annan dag istället..... ;p
igår var jag på bio med madde, vi såg the dark knight och den var sjukt bra! se den om du inte redan gjort det!

nu ska jag ta lite kort på min bror, haha.
vi hörs sen! puss

GE MIG!


lite bilder

 

 


broder


hänkkkiebäenk!

Nikon D60

godmiddag mina kära vänner!
jag har ungefär precis kommit hem.. har varit ute på lite äventyr. eller kanske inte äventyr. jag gick upp jätte tidigt imorse och var jätte trött, för jag skulle åka och ta blodprov som är helt inte kul.. det är leeskigt, även om jag är rätt van nu. iallafall efter det så åkte jag till bergvik med mamma och henkibenk. där jag skulle köpa en systemkamera, och efter att jag hade pratat med killen i butiken så bestämde jag mig för en Nikon D60 istället för den jag tänkte köpa från början, tycker det känndes mer värt efter det han berättade osv att lägga till tvåtusen. så då det är bra att ha min mamma och pappa, hihi. tack. så nu sitter jag här med min nya lilla älskling. och jag är ungefär gladast i världen! tänkte bara berätta det.. :)


jag har även haft för mig lite andra grejer idag, så som tandläkarbesök, shopping med min bror osv. men de tar vi later.
hoppas ni har haft en bra dag.  vi hörs sen! 

MANDO DIAO


BÄST I HELA VÄRLDEN.

måndag

hellu!
jag har tåkigt, någon som vill komma hem till mig och göra mig sällskap? är ensam hemma.
är pissväder ute också, eller det var det nyss iafl, regnade och åksade å hållde på.. men nu börjar det spricka upp lite, men de blir säkert snart regn igen. skulle ju inte direkt förvåna mig..

idag är det exakt två veckor kvar tills skolan börjar.....blääääääääääääääää


Ping pong kingen

daniel har precis åkt, han kom hit och kollade på en film med mig, vi såg ping pong kingen och jag tycker den var riktigt bra, och med min och daniels dåliga humor så skrattade vi nästan hela filmen, även om det egentligen inte var roligt..


nu funderar jag på att lägga mig snart. känner mig så jäkla seg så jag orkar inte göra nått annat ändå..
imorgon hoppas jag på att jag känner mig bättre och att det blir fint väder, för idag har det verkligen regnat HELA dagen..


I'm so scared about the future and I wanna talk to you

godmorgon folk!
jag är trött, ändå har jag sovit hur länge som helst. aknade vid halv tolv av att madde ringde, sen skulle jag ringa upp om en liten stund, men jag råkade somna om, vaknade iallafall igen vid halv ett och ringde henne, efter  att vi hade lagt på somnade jag igen(!) vaknade för en stund sen igen och än så länge idag har jag bara hunnit duscha och snart är det ju dags att lägga sig igen. nästan iallafall.
idag blir det iallafall bara en jäkligt slapp dag, ska kolla lite på OS och på nån film tror jag..
igår skulle jag egentligen ha varit på bio med madde, men jag mådde inge bra, så det blev inget.. så vi tänkte ta det idag istället, men de blev inget med det heller, så det får bli någon dag under veckan istället..


ha en bra dag!

...

JAG VILL INTE!


08-08-08

hej.
igår var det torsdag, då var jag med någon och det var mysigt.. men det är väl kanske hemligt?! nu vill jag iallfall bara en sak, men man ska aödrig hoppa spå något har jag lärt mig, då blir man bara besviken om det inte blir så....
idag är det fredag, då har jag sett på OS-invigningen med daniel, som förövrigt var jäkligt häftig..och jag har kollat på film med daniel och sandra. vi såg på
forgetting sarah marshall, den var helt okej. sen har jag varit tröttast i världen med.. och jag mår inge bra känner mig segoch hängig, kanske är på väg att bli sjuk.. vaknade imorse och var helt säker på att klockan var sju eller åtta, för jag hade kunnat sova några timmar till, men klockan var tolv.... så jag gick upp. jag hatar att sova bort hela dagen.
iallafall imorgon är det lördag och då ska jag på bio med min madde, mihi. vi ska se the dark knight. jag hoppas den är bra, är så många som säger det! 
 
nu ska jag sätta mig och spela kort med min bror.

pusspåer. -
life ain't always beautiful, but it's a beautiful ride.

rusa rakt in i ditt liv

haha,jag glömde bort att jag hade köpt en linne förut också.
såg att det låg en påse i sängen och då kom jag på att jag hade köpt lite mer. :)

99:- på gina tricot..


men nu ska jag se på tv med pappa, 
puss

TJUGOENTUSENKRONOR!

yes, så mycket vann min pappa igår! ;D så grattis till honom!

nu blir det en systemkamera för min del! wohohohoho. :d hihi.
annars igår så var jag med daniel.. kollade på lite film och så.. mysigt som vanligt.
 Idag har jag varit på bergvik med meine moder und meine bror. han köpte två skitsnygga jackor. 
jag vill också vara kille...  finns så jäkla mycket snygga killkläder. men det finns ju ioförsig endel snygga kläder för oss tjejer med, och det här hittade jag;
 

världens mysigaste tröja på hm för 249:- I love it.. köpte mig även en ring, jag brukar inte gilla ringar med stora grejer på, men den här tyckte jag om.

ikväll skulle jag på fest egentligen, men jag har varken lust eller ork till det, mår inte helt hundra.. kommer säket bli fökyld eller nått snart.. så det blir väl film eller nått sånt istället..


åska

usch, det åskade jätte mycket nyss.. jag gillar inte åska. tycker det är skitläskigt.
men den åskan som är här går inte att jämföra med den som var första kvällen i bulgarien. fy vad läskigt det var..
blixtrarna var verkligen sådär som man kan se dom på endel natur tv program osv. & mulret lät skithögt. 
har en film som vi filmade under åskan, men tog lite bilder från den,

  
dom två bildena här över är på samma ställe med ungefär 2 sekunders mellanrum. På den ljusa så var det en blixt som lyste upp hela staden.. 

sitter och tittar på massa bilder från bulgarien nu och jag har verkligen lust att åka dit igen, nu på en gång!! 
nästa år, då jävlar helena ska vi dit igen!  :)
 

I’m much wiser now, that’s how we walk

 mando diao - how we walk  

regn...

godmorgon (eller godmiddag kanske?)

gårdagen blev mysig. & vi hade det trevligt.
men idag så regnar det och är mulet. och det är bara BLÄÄÄÄ. varför kan det inte bara få vara soligt?!
nu ska det tydligen vara såhär tills i mitten på nästa vecka... 
ikväll vet jag inte vad som händer.. men det lutar åt att de blir myskväll hemma med film bara. men vi får väl se..

__ 
 


Ingen lever ditt liv o luften är fri

hejpåer.

jag sitter här i mitt otroligt jättestökiga rum och har ont i en av mina fötter och jag vet inte varför..
kan kanske bero på att jag gick en hel del igår. och jag kom på att sträckan mellan skutberget och bomstad är längre när man går än när man åker bil..
igår var jag alltså på
bomstad, med daniel, gabriel, sandra & linnea. Jag, daniel och gabriel käkade på bergvik först, sen gick vi därifrån ut till bomstad. mötte sandra där, så gick vi in vid sommarstugororna eller vad det är brevid alla husvagnar och sånt, gick och letade ett tag efter någon stans att bada, (för en viss person ville inte bada på stranden) tillslut hittade vi ett mysigt ställe med några små klippor och en liten strand. så vi satt där en stund i solen och drack lite cider och badade. och efter en stund kom Linnea. var hur mysigt som helst.. Ska dit lite senare ikväll också, och jag hoppas de blir lika bra idag. eftersom idag är sista dagen med bra väder... orka om det ska börja regna och ha sig nu?!  fy. 
Fast nästa vcka kan det iofs få regna någon/några dagar.. för då ska jag till skolan och plugga några dagar.. :/ 


jag ska köpa en ny digitalkamera också, för min har gått sönder.. tänkte köpa en systemkamera för mina pengar först. men jag fyller ju snart år  och då önskar jag mig det då istället.. så köper jag en bra digitalkamera nu och sparar lite pengar till annat.. någon som har tips på någon som är bra kanske?

men nu ska jag nog göra mig iordning. 
vi hörs senare!