290709 - Onsdag

hallihallå.
Har haft "fullt upp" i några dagar nu, därför jag inte har uppdaterat så mycket här, he-he...
I måndags så var jag med mamma på bergvik, vi skulle egentligen till ikea, men det blev inte så, det enda jag fick med mig hem var nytt schampo och balsam från charles worthington..
Efter jag kom hem så träffade jag helena och mikael på coffeehouse by george och tog en fika, och senare på kvällen blev det utgång till score.
Igår var jag också ute, vi hade tänkt oss en kväll på score då med, men blev coffehouse by george istället och deras happy hour, sen när de va slut blev det lite cider, men de va mycket trevligt! :-)

Ikväll ska nog jag och jenny till hamnen, och första dagen på hanfestivalen, och imorgon hade vi tänkt åka till liseberg men vet inte hur det blir med det, vi får se!
Hoppas ni får en bra dag!!


Älskling det vi mest av allt vill ha, är någonting som aldrig kan bli vårt.


260709 - söndag

haha, låtarna i förre inlägget, har lyssnat på som hundra gånger om igårkväll och idag, älskade tarzanlåten när jag var yngre!!  "I'm Jane and i love to ride an elaphant"    HAHAHA..

Jag kollade på sex and the city filmen igår, gah, sjukt bra!! :-D En sån man kan se flera gånger utan att tröttna typ..
Ikväll skulle jag egentligen ut och äta med dom jag jobbat med iår, men verkar som att det bara blir jag och Jenny nu, men de blir nog bra det med! :-D he-he..
Imorgon blir det ikea med mamma då hoppas jag på lite nya möbler till mitt ganska tomma rum! wohoo :-D

hahahaha





åh, länge sen!!

250709 - lördag

Hejhopp
Jag kollade aldrig på satc filmen igår. Var för trött så det fick bli ett avsnitt OC istället, såg dock typ bara ett halvt sen somnade jag.. :-p
Idag vaknade jag vid halv ett och sen dess har jag inte gjort ett dugg, förutom att duschat, varit ute med mimmi samt kollat på tv, nu ska jag iallafall snart börja göra mig iordning, för ikväll ska jag ut och äta mat på någon restaurang med min familj, eftersom mamma fyllde år i onsdags, det hoppas jag blir trevligt.

what is love, baby don't hurt me..

Men ja, filmen var bra. Verkligen!  Typisk tjejfilm, och det gillar jag :-D

Har precis kommit hem och nu sitter och lyssnar på mina grannar på andra sidan gatan som spelar sjukt hög musik, samt sjunger lite ibland, he-he. intressant ....
Funderar på om jag kanske ska se på satc filmen, tror jag är enda tjejen i världen som inte sett den än, så är kanske dags?! Köpte den till mamma när hon fyllde år bara för jag skulle få se den.... ;-)  Sen ska jag sova, och inte vakna förens SENT imorgon!!! haha, GODNATT.

GONNA MISS VÄRMLANDSBÄR!!!

Jordgubbarna tog slut precis när jag skulle börja idag, så det blev inget jobb..
Kom bara dit och vi städadade upp lite samt skickade in våra tidrapporter, så att vi kan få lön nästa vecka! var lite eh.. vemodigt att lämna sista påsen med dom sista två litrarna tyckte vi, och det kom en väldans passande låt på radion efteråt, haha.. Men så nu kan man väl kalla mig arbetslös.. känns inte direkt jättebra. Om någon har ett jobb, hör av dig!! he-he..

Ska snart börja göra mig iordning för att möta jenny, vi skulle ju egentligen gå och se Public enemies, men biljetterna var slut så vi ska nog se The Proposal istället, hoppas den är bra! :-D





240709 - fredag

Godmorgon!

Fick ett sms imorse om att det är sista dagen vi jobbar idag!! alltså börjar min sommar ikväll. Skönt! Så vill ni ha jordgubbar får ni väl passa på att köpa idag. he-he..
Har precis kommit ur duschen nu och ska väl snart börja göra mig iordning.  ååh ska bli så skönt att få vara ledig!
fast måste väl börja kolla efter ett riktigt jobb nu... ;-o mindre skönt..

Ha en fin dag, vi hörs!

brabättrebäst!

LYSSNA !! (spotifylänk)  jag älskar den!

230709 - Torsdag

Jag fryser!!  Har precis kommit hem från jobbet och det har regnat sen jag började klockan två.  inte ok. Hoppas att det blir finare väder imorgon. Då ska jag på bio efter jobbet och se Public enemies med Jenny.

Igår mötte jag Helena & Jenny på stan vid sju och vi gick och satte oss på coffehouse by george's uteservering, dock började det regna så vi gick in och satte oss istället, drack några öl och sedan gick vi vidare till score och satt där en stund, det var mysigt! :-)

Nu funderar jag på att duscha och sen krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt OC, det vore sjukt härligt..


220709 - onsdag

Hello

Idag fyller min kära mamma år, så sen jag kom hem från jobbet vid tre så har det varit lite folk här och ätit tårta osv. Det har varit mysigt.
Ska snart ut till någon uteservering i stan och ta en öl/cider med Jenny, nu när det äntligen är fint väder får man ju passa på. :-D Kommer ju regna resten av veckan som det ser ut.. Dock gör det inte så mycket egentligen, de får regna tills på lördag klockan två, för då slutar jobbet och jag är ledig äntligen, då hoppas jag det blir sol resten av sommaren!!

Har lyssnat en en hel del på shout out louds de senaste dagarna, lyssnade på dom skitmycket förr, men har liksom glömt bort dom, så hörde jag dom en dag på radion och nu är jag fast igen, he-he.
lyssna!


ha en fin kväll! 


& GRATTIS MAMMA  ♥

210709 - tisdag

tjena.


Gah jag är sjukt dålig på att blogga.. Haha.
Men de bli nog bättre någon gång....

Jag hade fest i helgen, det blev lyckat!!
Var även och såg på nya Harry Potter filmen, och den var bra!

Är inte speciellt länge kvar för mig på jobbet heller, slutar troligtvis på lördag, om inte jordgubbarna tar slut innan, vi får väl se.. vill egentligen inte sluta jobba, ;-o dels för jag då kommer vara arbetslös och tjäna noll kronor, men tycker det har varit så mycket roligare än åren innan att jobba också, eftersom iår har vi fått sitta två och jobba, och mina arbetskompisar iår har varit mycket bra!!

Men nu ska jag väl göra iordning lite presenter till mamma som fyller år imorgon, sen ska jag sova eftersom jag börjar jobba klockan åtta imorgon!
Godnatt

men för jag har bara en vecka kvar!


men hej


söndag - tolfte juli

tjenaaare

har haft en finfin helg,  fick lön i fredags ♥♥♥
haha, så då blev det lite shopping på bergvik med
jenny, min jobbarpolaräh efter jobbet, sen åkte vi hem till mig och efter det blev det ännu mer shopping på stan.
blev bl.a fyra par nya skor rikare, naaaaajz.
och igår blev det utgång med jenny, blev lite score och sådär. det var mucho trevligt.
och idag har jag ooch jenny käkat pizza och kollat på playa del sol.

har varit ledig sen i fredags också, och är ledig imorgon, rätt najz det med.

godnatt




fjärde juli

tjabbatjena!
idag är det lördag,
jag är trött
har varit ledig två dagar de senaste två veckorna och är inte ledig nästa gång förens nästa lördag.
kul liv.
inte för att de är världens jobbigaste jobb jag har men man blir sjukt trött av att sitta i solen sex timmar vaje dag osv...

& min inaktivitet här beror på att jag har total bloggtorka, eller vad man kallar det.
vet inte vad jag ska skriva..

he he


puss