SEMIFINAL

färjestad är i semi, helt jävla underbart!
jag har varit så äckligt nervös, drömt om matchen de två senaste nätterna tillochmed.
men nu är vi vidare, & vi slog FUSKfrölunda..
matchen i torsdags var fan pinsam! sletna jävla skithall & dumma göteborgare..  seriöst... jag blev så jävla förbannad!
"vi är färjestad, ja vi är färjestad och ni har ingen chans mot oss, FÖR VI ÄR FÄRJESTAD!"
nu går vi mot guld!

hade tänkt skriva lite om allt som har hänt osv, men jag har ingen lust. jag har glömt,
jag bryr mig inte längre känns det som. för det finns ändå inget jag kan göra åt nånting.
jag kan bara se på medans allt & alla andra bestämer åt mig känns det som.
men ja. nu är det iafl påsklov, det är skönt. men jag har endel att plugga! ska göra klart det sista på min religionsprövning bla. jag hade utvecklingssamtal i tisdags, det gick brabra. jag är posetiv, glad och har lätt för mig i skolan, det enda negativa va min höga frånvaro, och fyfan vad jag önskar att jag kunde få bli frisk nu.
jag orkar inte komma efter mer, och jag vill vara i skolan mer!
men, ja.  jag har iafl vg i typ mediaämnena. sen G i kurserna vi läser nu..
sen har jag ju alla jävla kurser som jag missade i ettan, när jag blev sjuk......
jag har sex ämnen jag ska göra prövning i.. men det blir nog bra. är nästan klar med en av dom. tjalalala.
ska börja med min matte A efter lovet också. den kommer också snart bli klar. så de kommer lösa sig.
& idag är det påskafton, eller ja det var nyss iafl. klockan slog precis över till söndag. men GLAD PÅSK iallafall.


godnatt.



jag skrev de här istället

 åh, jag blir så trött trött trött på allt, & jag är så jävla livrädd & jag behöver dig vid min sida, jag gör verkligen det. jag känner det mer & mer för varje dag. men jag vet att det aldrig aldrig aldrig kommer att bli så. jag bara önskar att du för en sekund kunde sakna mig, att du kunde få känna hur det känns att känna sig så så totalt värdelös & jobbig i någons ögon, i ögonen på den man verkligen har älskat med hela sitt hjärta & liv en gång. och som bara krossade allt, alla drömmar, allt. jag vill inte vara jobbig, jag vill inte finnas i din värld mer. samtidigt som jag vill det. men jag vill inte finnas som nått jag inte vill vara. jag har tillochmed kännt mig jobbig för att jag har varit ledsen.. och jag har varit så jävla rädd för att göra dig ledsen.
för jag vill inte att du ska vara det. jag vill bara att du ska må bäst i världen. men du har krossat hela mitt hjärta, så ibland förstår jag inte varför jag tänker som jag tänker. men du är bra, du var bra.
å jag saknar att kunna få ge dig en kram, att få pussa dig, att få somna brevid dig, sova med dig & att vakna med dig utan att behöva upptäcka att allt bara va en dröm. jag saknar att få hålla din hand, att få säga att du är min, att bara vara med dig, att skratta tillsammans med dig, att få prata med dig, att få berätta & dela med mig av mitt liv med dig, att få höra hur du mår, jag kommer sakna det vi aldrig kommer göra, jag kommer hata att vara utan dig hela sommarn & jag kommer sakna att få ta del av allt som snart kommer hända i ditt liv. jag saknar att höra dig säga att du älskar mig, att du är så glad att jag finns eller att du saknar mig.
jag vill inte vara ensam.
men jag vet att du inte känner samma sak, jag vet & jag går vidare. och jag ska må bra igen, så jävla bra.
& jag vet att du säkert inte läser det här. men jag ville skriva det & jag kommer nog snart ångra mig & ta bort alltihopp
. men jag kände bara att jag ville nånstans......

---

JAG VILL INTE , vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill INTE

kropp mot kropp

En hårslinga faller envist fram i ansiktet på mig och du stryker försiktigt tillbaka den bakom mitt öra. Jag ser in i dina ögon och ler.
När du ler tillbaka, vänder jag generat bort min blick för att sen åter igen studera ditt ansikte i smyg, bakom min lugg som lagt sig för ögonen.
Men du märker ju såklart att jag tittar på dig. Du tar försiktigt tag i min haka och vänder ditt ansikte mot mitt, så att jag tvingas se in i dina vackra ögon. Jag känner mig som en solstråle som skulle kunna smälta ner allt min blick rör vid. Därför vågar jag inte se in i djupet av dina ögon mer än några sekunder. Jag är rädd att du ska försvinna.
Du drar mig mjukt intill dig. Jag lägger mitt öra mott ditt bröst där jag hör ditt hjärta slå. Vi sitter så, alldeles tysta och stilla, en liten stund och bara njuter av att vara nära varann.
Jag lyssnar till sina andetag, dina fingrar leker lite lätt med mina. Det spritter i benen, hjärtat slår i onormal hastighet och det känns som att tusentals fjärilar har kalas i min mage.
Jag tror att du känner likadant. Den speciella stämningen mellan oss får dina händer alla darra till.
Jag ger dig en lätt kram innan jag sätter mig tillrätta så att jag kan mina ögon kan möta dina igen. Våra blickar smälter samman. Dina fingrar vandrar upp för min arm. Det går som små rysningar genom hela min kropp. Känslan är underbar, den går inte att beskriva i ord.
Du smeker försiktigt min kind och jag känner hur dina fingrar letar sig bak i min nacke.
Jag ryser när du drar mig intill dig igen, och jag vill inget annat än att vara dig nära.
Jag studerar ditt ansikte igen när din mun närmar sig min. Jag sluter ögonen när jag känner att dina läppar nuddar mina. Din mun är varm och mjuk.
Vi smakar försiktigt på varann. Fjärilarna i magen förflyttar sig snabbt upp i mitt huvud och jag blir alldeles yr.
Jag öppnar ögonen och ser återigen in i dina när kyssen tagit slut. Jag kan känna hur luften

dallrar mellan oss och jag ler mot dig som jag aldrig lett förr. Det är nästan så att jag får kramp i kinderna. Vi sätter oss mitt emot varann och håller varandras händer hårt. Det är som om igen av oss vill tappa taget och bli lämnad ensam igen.
Jag böjer mig fram och ger dig en lätt puss på munnen och jag behöver inte vänta på gensvar särskilt länge. Du drar ner mig över dig och du låter din tunga glida in i min mun. Vi är oskiljaktiga nu. Vi varken kan eller vill slita oss ifrån varann. Jag leker lätt med håret i din nacke. Jag känner hur dina fingrar glider upp för mitt ben och in under min tröja. Din hand är len. Men trots att din hand är mjuk och trots att du rör vid mig så försiktigt du kan, så bränns det. Det känns som eldar brinner i skinnet på mig när din hud nuddar vid min.
Jag reagerar på varenda liten rörelse du gör, min kropp är på helspänn.
Dina fingrar följer försiktigt behåbandet innan du vänder över mig på rygg och börjar knäppa upp knapparna på min tröja. Du knäpper inte upp hela vägen utan bara den bit som behövs för att du ska kunna komma åt att röra vid mina bröst.
Jag drar ner dig över mig och vi förenas i ännu en kyss. Kyssen blir allt ivrigare och hetare, och din mun vandrar ner över min hals in bakom mina öron. Jag sluter ögonen och njuter av att känna hur lusten kommer över mig.
Jag låter dig hållas en stund innan jag lättsamt knuffar bort dig fån mig. Du ser lite frågande ut när jag reser mig upp, tar din hand och drar dig sakta mot mitt rum.
Innan jag vet ordet av ligger vi i en hög mitt på sängen. Hettan i min kropp tar överhand och gör mig alldeles vild. Jag sliter av dig din tröja och du får av mig min. Vi upphetsar varann genom att smekas och kyssas långsamt och snabbt om vartannat.
Jag känner din hand på blixtlåset till mina byxor och hjälper dig att få dem av mig. Men när jag sen trasslar med bältet i dina byxor, så ler du bara lite retsamt innan du hjälper mig. Du vill ju få av dem lika mycket som jag.
Med bara underkläderna på oss smyger vi sen in i varandras famn igen. Jag andas sin doft djupt ner i mina lungor, du luktar så gott.
Jag kysser din hals, ditt bröst och din mun samtidigt som mina fingrar går på upptäcktsfärd över din kropp. Jag känner hur du njuter och det får mig att brinna av längtan. Jag smeker av dig dina kalsonger och går sedan på upptäcktsfärd över din kropp med min mun. I en enda rörelse får du av mig mina trosor.
Jag lägger mig på rygg och tar emot av vad du har att ge. Du smeker, kysser och masserar mina bröst för att sedan vandra neråt, bit för bit. Tusen eldar tänds i mig och jag blir nästan otålig. Jag vill ha dig nu.
Din mun vandrar över min kopp igen och vi kysser varann. Jag flätar ihop mina fingrar med dina. Jag känner dig, först hårt tryckt mot mig och sen inuti mig. Vi älskar tills kvällen övergår i natt, och då somnar vi utmattade i varandras armar.
När jag sedan vaknar känner jag din kropp mot min, jag smyger försiktigt upp och går in i duschen med ett lyckligt leende på läpparna. Jag vrider på vattnet och låter det skölja över min kropp.
Då hör jag någon öppna dörren och jag förstår att det är du. Jag håller andan och blundar medan jag väntar. Och efter en liten stund känner jag dina armar smyga sig runt min midja.
Du står tätt intill mig under det rinnande vattnet. Jag vänder mig om och ser in i dina ögon, och nu vet jag att du känner likadant som jag.
Kropp mot kropp, hud mot hud, hjärta mot hjärta, står vi. Underbart.



Lovisa Boström 2007.