I just want back in your head.

tjena
Jag har haft en ganska händelselös helg, i fredags så var jag hemma och tittade på lite tv och film och så, typ bara myste och igår var jag på hockey med pappsen, han hade fått två biljetter från jobbet så jag satt med han på sittplats. Mitt säsongskort lånade jag ut till henkes kompis, snäll som jag är. hehehäääääääää

and today så har jag träffat heleniz en liten stund samt bokat flygbiljetter!! AJ ÄM HAPPY HAPPY HAPPY. London here I come. 11 februari ska jag åka till min maddepadde i en vecka!!
jag l ä n g t a r!!


bilden är från google.

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel

alltså. idag har jag varit på sjukhuset.
jag har fått reda på endel saker, jag har fortfarande ett beslut att ta och jag vet inte hur detta kommer bli.
det är lite jobbigt men vi får väl se.
Jag skulle egentligen åkt till ikea efter besöket där, men jag pallade inte efter allt på sjukhuset så åkte hem istället och sov någon timme och kollade på tv sen så blev det hockey och jag vet inte riktigt vad som hände i andra perioden......... vinna mot rögle på tors känns rätt viktigt nu iallafall.



nu blir det sängen, natti!

good night

det blev inget ikea ......... så nu är jag sur

typ

egentligen inte.

men seriöst så förstår jag inte just nu att ni faktiskt läser min blogg, för jag känner att jag inte har något direkt intresant att skriva. haha.
missförstå mig inte nu och tro att jag vill att ni ska sluta läsa bara. :D



gaaah.
ska sova nu . jag är trött
ikväll har jag kollat på en halv hockeymatch med pappa (dif-hv) och sen på guldbaggegalan eller vad den heter. skitkul. verkligen ......

godnatt

Break your happy home, learn to sing along, to the music, to the music....

idag är jag happyhappy! typ
är inte lika deppig som igår iallafall och det tycker jag är bra. :-)

Imorse så ringde daniel och frågade om jag kunde följa med till ett ställe och lämna lite grejer från hans pappas företag så det gjorde jag, sen åkte jag med hem till honom en stund innan han åkte till sin praktik vid halv tre.

När jag kom hem då så var det ingen hemma och jag hade inga nycklar med mig............... så jag blev utlåst i trappuppgången en stund innan mamma kom hem.. det var rätt TRÅKIGT!!!!! hehe.
kom iallafall in tillslut och efter det så följde jag med mamma till konsum och handlade lite typ, och nu ska vi nog åka till ikea om en stund och kolla på lite möbler till mitt rum, woho hihi.

imorgon ska jag till sjukhuset.
döda mig


vill inte.



iallafall, ha en fin kväll! PÖSSSSSS

söndag, mmmmmmm.

don't know why men hela dagen idag har jag känns mig sjukt deppig... det har kännts som om... ja jag vet inte..
men saker blir väl inte alltid som man tänkt sig.

såg på the hangover med pappa och mamma förut, jag har sett den förut, men den är ju så jäkla rolig, haha.
just nu sitter jag i min säng och tittar på johan falk filmen på fyran, eller tittar och tittar, jag kollar mest på datorn med försöker hänga med lite. HehE.   Ska nog gå och lägga mig strax, är rätt trött.
så godnatt.

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Har haft en bra helg.
I fredags så var Daniel här, vi hade tänkt se på 2012 med den var så lång så det blev inte så, istället så typ gjorde vi inte så mycket mer än kollade på tv... Men de var nice det med!
& igår blev det utgång, var på hockey först och såg ett bra Färjestad slå linköping med 3-0! så jävla skönt.
Efter den var slut så åkte jag hem till helenis där johanna var också, vi käkade lite mat och drack endel innan vi tog bussen in till stan, där det egentligen var meningen att vi skulle till glada ankan, men istället var vi på coffehouse by george typ hela kvällen, men det var roligt. :)
Idag mår jag rätt bra för att vara dagen efter, och det känns skönt! Hehe. he he hee..

Nu ska jag snart käka maaat, sen så ska jag nog se på någon film, typ patrik 1,5 kanske . .

...

just nu känns allt ganska uppochner
åt sidan och fel.

aldrig ensam


den fina tunna linjen Mellan våran värld och din. Skär igenom varje ljud, Genom varje utsträckt tanke, Varje ansats att förstå.

cha cha bloggen..

Det var väldans trevligt att träffa heleniz igår äntligen, åt en sallad på royal och satt där nån/några timmar sen fick jag henne att följa med mig till druvan, umo, där jag bokade tid för att sätta in en ny p-stav, hehe.
Fick en tid på torsdag och nu är jag sjukt nervös, kommer inte riktigt ihåg men jag tror det gjorde ont när jag satte in den förra och den här gången ska jag både sätta in en ny och sen ta ut den gamla (som desutom satt för långt in enligt hon tjejen) gash. kommer dö........... tur att det finns bedövning. ..

idag så har jag gjort nada typ.
åkte med mamma till bergvik förut, hehe, köpte en svart tröja med guldpaljetter och ett par svarta jeansleggins på h&m.
pusspådet.
Kollat på P3guld galan har jag gjort också, tycker att det var rätt som vann i ungefär alla kategorier och mina små älsklingar vann pris för årets låt med dance with somebody. hihihi..
Och jonathan johansson uppträdde. Han var förband till mando i våras och sen dess har jag lyssnat en hel del på honom och han är jävligt bra!!! bara så alla vet det.

godnatt.

Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

tjollabollahey

kolla 4.30!!
i en annan del av köping är ju så himla bra! haha, lööve it.
jag hoppas inte att det var någon som missade det igår, tobbe är ju så skön.
"jag har inte ont i munnen. jag har ont i käften!" HAHA

Nu ska jag snart börja göra mig iordning och sen gå ner på stan och träffa helena och ta en fika och prataaaaaa, är för länge sen vi sågs nu! fast nu är hon hemflyttad igen, GÖTTTTTTT. hihi :-)

pusspåer!

saknar det lite, ibland..


sunday.

morrmorrn.
vaknade vid två idag... känns rätt ovärt att vakna så sent, men rätt skönt ändå.. hehe
Igår gjorde jag ungefär ingenting, kräktes på morgonen (.....) och trodde jag hade fått vinterkräksjukan eller något, mådde iallafall riktigt kass under dagen, men det gick över på kvällen så jag vet inte riktigt vad det var. Mår dock illa nu också så vet inte om det är på väg tillbaka...?!

Det gjorde iallafall så att jag inte kunde gå på hockeyn igår, men såg den på tv iallafall och det var skönt att vi slog fusklunda.. !!

Nu ska jag hoppa in i duschen iallafall.
ha en bra söndag


miss you more than I should, than I thought I would.

alltså, inatt hade jag världens sjukaste och läskigaste dröm.
mår dåligt bara av att tänka på den.... den handlade om att min pappa och min bror blev mördare och dödade alla och tillslut var jag och madde de enda överlevande, tillslut blev även hon dödad och jag var ensam kvar... och allt var så hemskt och allt jag tänkte på var hur jag skulle kunna leva resten av livet utan madde och att jag inte ville att min pappa skulle sitta i fängelse....... så jävla sjukt. hatar mardrömmar.


Vid tre idag skulle jag egentligen träffat Jenny som jag inte träffat på ungefär hundra år för att fika, men jag blev tvungen att fixa en massa grejer här hemma så det blev inget med det... :| .....

Fredag är det iallafall idag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, några av mina gamla klasskompisar ville att jag skulle följa med ut, men har inte råd plus att jag inte orkar. Så det blir väl kanske så att daniel kommer hit och tittar på tv typ.


hoppas ni får en fin fredag, pöss.

I'm back, woho!

HEJ OCH SORRY FÖR MIN EXTREMT DÅLIGA VERKSAMHET HÄR PÅ BLOGGEN... typ. eller verksamhet? säger man så? iallafall så nånting...

Jag har inte pallat skriva för jag har inte direkt haft så mycket att skriva, eller det har jag väl haft egentligen men jag har inte haft lust.
Har iallafall varit i göteborg på "rekordmatchen" som sög på alla plan... Har haft  en skitbra nyår i kristinehamn och jag shoppade ungefär noll grejer på mellandagsrean, jag har varit på au pair möte med cultural care och jag har sett NEW MOON(äntligen)... hehe sen minns jag inte vad jag har gjort mer, men säkert massa.
förra helgen så var emanuel här, det var mysigt. :) :) :) :)
och idag har jag varit på hockey, säger bara DICK AXELSSON, välkommen tillbaks snygging! haha
och lubos bartecko!! nu hoppas vi på vinst resten av matcherna fram till slutspel samt 4-0 i samtliga finaler, så ses vi på torget i april.... :) HEHE




joshua radin är förövrigt rätt bra alltså.