och helt plötsligt blev det tyst

typ, resultatet på mitt hår..
nu är det här inte världens bästa bild, men det är rödare än vad de ser ut.
så köpte toning idag men har inte hunnit färga än.  men imorgon ska de färgas!
men först ska jag ha "prov" eller en examinationsuppgift i religionen mellan tio och tolv, ska skriva en uuppgift om själen/jaget inom hinduismen och buddhismen.. wish me luck!
Efter skolan så ska jag till sjukaaaan, och få remicade, sjukt att det redan har gått sex veckor sen sist.. Känns inte så!  Men det ska bli skönt, får hoppas på att jag blir lite piggare av det! & senare är det ju hockey! får hoppas på att de fortsätter på samma bana som förra matchen.

Imorse var jag på gripen fr att ta blodprov, igen, och sen handlade jag lite med mamma, har alltså inte varit i skolan varken igår eller idag. Eller jag var där en liten stund och pratade med en studievägledare om min samhällskunskap, får hoppas jag får som jag vill nu! Men har inte haft lektioner.
Vid ett träffade jag madde, och vi kikade lite på h&m innan vi satte oss för en långfika på espresso house, det nya stammisstället för oss känns det som. det var skönt och mysigt att prata lite.
Sen åkte vi med mamma och min bror och hämtade vårt nya köksbord, ÄNTLIGEN har vi inte längre vårt utebord, hehe.. Sen har jag mest bara pluggat efter det hatt hon åkte, har väl gått sådär, men känner mig ganska så nöjd ändå. Får väl se hur det går imorgon.
Nu ska jag sova, ska upp tidigt.. Sov så gott, GODNATT!

när man ser att det blöder det är först då det gör ont

Alltså, SÅ JÄVLA SKÖNT MED EN VINST IDAG!!!!!!!!!!!
Har annars spenderat kvällen med helenis, blev espressohouse, hockey och hårfärgning. jag blev... sådär nöjd.
får se om jag ågar färga det lite mer imorgon, men då med en brunare toning bara typ.
För en litn stund sen så skulle jag och mamma skjutsa hem helena till skåre, men på vägen skulle vi stanna på ruds kyrkogård....... vågade inte gå ur bilen. SJUKT LÄSKIGT! inga lampor och min puls började gå i hundrasjuttio, samtidigt som jag rös i hela kroppen. konstig känsla som jag inte har fått någon gång förut. Sen utanför på vägen så helt plötsigt såg jag en hare och sen så slog radion om sig och en cd som satt i sattes på utan att någon hade rört något alls.........................   Ska aldrig mer åka till en kyrkogård när det är mörkt iallafall!!!!!!!!!!

men jag har aldrig lyssnat när du lovat

tjenatjena bloggen!
har inte orkat uppdatera. meeen, har hänt bra saker. och dåliga saker.
vet inte riktigt vad jag ska skriva mera..

helgen spenderade jag iallafall tillsammans med världens bästa tjejor!! JAG ÄLSKAR ER.
just nu så sitter jag här med sebastian, och jag har varit och klippt mig. niceeeeee. ska färga håret senare också.
blir nog bra. får se om jag lägger upp en bild senare..

annars så. ja..
pusspuss

mh

undrar bara vad det är för aik-äckel som sitter och kommenterar gamla jävla inlägg på min blogg...?

den 18:e januari 2011

hej bloggen
hur mår du?


ehhhh. jag är tröttttttttttttttttttt.
ska nog sova snart.. Idag så jag jag varit i skolan.
efter jag kom hem så gick jag in till stan och träffade helenis och therse för en fika på espressohouse, efteråt så följde helena med hem till mig så käkade vi och såg på film typ. det var mysigt och kul att träffa helena (ostbågen) igen. hehe. sen har det inte hänt så mycket mer, följde helena till bussen och pratat med daniel i telefon.
hörs imorrn!

den 17:e januari 2011

HEJ.
Första dagen @komvux idag.
Gick helt okej, hade religion första timmen det verkar bli rätt bra, ganska snabbt kommer allt gå dock.
Sen hade jag matte, tillsammans med madde (hehe, nästan samma ord.) fick en ganska så skön lärare haha, så det kommer nog också bli bra!
Imorgon har jag min första sammhällslektion, sen samma ämnen som jag har haft idag. Jag början 8.10(!) herregud.. hur ska jag orka liksom..? Har religion till tjugo i tio och sen börjar nästa vid ett igen, så är väl bara att traska hem emelllan. Men kommer vara "ledig" de flesta tisdagarna så det kommer bli ganska skönt att börja ett både måndag & tisdag. 

jaja, efter matten så åkte jag och madde hem till mig, fikade lite med mamma och sen åkte vi ut till ikea och käkade och träffade helena en liten stund! Sen har jag bara kollat på idrottsgalan från när jag kom hem tills nu, och nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av oth och sen sova!!
Godnatt, PUSS.

den 16:e januari 2011

Det går bra nu Färjestad. inte.
Visst att vi har folk skadade, men vad fan. Första och andra perioden igår var totalt värdelösa. 
Lyckades dock kvittera i tredje, men mer än så blev det inte. Förlust i sudden, = fjärde raka förlusten...
Meen, ett poäng är väl alltid ett poäng.

Efter hockeyn igår så fick jag besök av världens finaste kille, jag var ensam hemma tills idag så det var bara vi två här hemma, lagade lite mat och tittade på film och lite så, det var väldigt mysigt.. :*:*:*:*:*

Imorse blev jag lämnad ensam rätt tidigt, sen kom pappa hem och hade med sig lite roliga saker från sthlm, typ inte, bara massa kontorsmaterial-tester, som pennor och block osv.. hehe. Men fick iallafall ett rätt snyggt fyraämnesblock. och det är ju rätt bra med tanke på att jag börjar plugga imorgon...... jag. är. nervös. haha, Vet inte riktigt varför, men ja.
Jag har precis hjälpt mamma att baka en morotskaka som just nu står i ugnen, och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Annars idag så började jag se på get him to the greek med pappa och henrik förut, men jag somnade i en timme, vilken var rätt skööön-t för jag var ganska så jättetrött.
Solsidan nu!! pöss

hockey

tjenatjena.
sitter här alldeles ensam hemma..
tittar på försnacket inför hockeyn, ska se på hockeyn själv också :( buhu.
FBK möter luleå borta & Walle är tillbaks ikväll! Känns skönt och jag hoppas det går bra. Jag hoppas de lyckas bryta trenden med förluster och får till en vinst ikväll!! let's go!
typ.
hejdå

15:e januari 2011

hehe, tjena!
hade en superdupermysig kväll här hemma tillsammans med daniel och mamma igår, daniel köpte med sig lite ingridienser så lagade vi asgood mat, var kött med en sås med bl.a champinioner och charlottenlök i, sen lite annat gott och pommes! Efter det så kollade på vi på på spåret, hehe. Sen på skavlan och sen satt vi bara och pratde ett bra tag tills min brorsa kom hem och då satte vi oss och spelade kort, haha. gissa vem som vann då?!! JAG. <-bäst!
Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter fortf i handduk, ska väl börja sätta på mig lite kläder och göra mig iordning nu. ha en bra fredag! ♥

ostbågen helena

alltså inatt drömde jag en så jävla sjuk sak. - jag drömde att helena var en ostbåge...................................
var skiträdd satt jag skulle göra sönder henne, hon såg ut som en ostbåge, hade ögon och hoppade runt nere på den runda delen, sen pratade hon med en pipröst typ som piff&puff. Ibland tror jag att det är något fel på mig. för seriöst? VAR SÅ JÄVLA SJUKT. hahaha, önskar man kunde spela in drömmar.



den 14:e januari 2011

hejsan hallå.

har precis varit nere och hämtat upp lite tvätt och hjälpt mamma att tvätta. Innan åt vi en ganska sen frukost tillsammans, det var mysigt. Jag är ganska astrött faktiskt efter att ha somnat vid fyra imorse efter att min mobil blev cpstörd och inte ville funka och efter ett telefonsamtal med en snygging.. Just nu så hatar jag bara mobiler, åh! Först blev min snodd på score, sen så försvinner baksidan på den jag haft nu på nyår, sen slutar den funka och bara blinkar och håller på, och ändå fick jag en IPHONE i julklapp, men har den kommit än? NEJ.. åh dumma telia som är segast i världen att få in nya. blir så aaaarg. dock så står det inte att dom är slut i lager på deras hemsida när man är inne idag, men min har fan inte blivit skickad.. grrhw. vill ha den nu :(

Ikväll är jag och mamma ensamma hemma, pappa är i sthlm hela helgen och henrik vet jag inte vart han ska. Så jag ska iallafall bara vara hemma och ha det mys med henne. Får se om daniel kommer hit en stund också. Hade tänkt åka till honom egentligen, men vill nog vara hemma. hehe
Ha en bra fredag! Puss

man måste dö några gånger innan man kan leva.

det är inte bra att ha för mycket tid att tänka på alltså.. blir lätt att tankarna börjar gå åt håll man inte vill. 
just nu känner jag mig rätt deppig och jag känner att jag har tänkt alldeles för mycket ikväll. på saker som är dåliga.
åååååååååh. skrev precis ett inlägg som jag först tänkte publicera men som jag sen kom på att jag nog aldrig någonsin kommer att lägga ut här..
Jaja, sitter och tittar på oth och ska alldeles strax borsta tänderna och lägga mig under täcket och fortsätta se. Saknar dock en viss person ganska så jättemycket och jag önskar att jag kunde fått sova med honom inatt.. :*



Där är leder som vi gått och där är jag som kommit bort.

Mötte upp helena på stan förut istället, jag köpte synålar, hehe, sen följde jag med helena och köpte present till hennes bror som fyller år idag! Efter det bjöd helenis på fika på espressohouse, där vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. typ.. som vanligt. ♥
Nu skulle hon iväg och käka med hennes bror + familj så jag gick hem, får väl se om hon hinner komma hit och hämta de hon skulle låna senare.. Jag tänkte iallafall hjälpa mamma och baka nu. :)
pusspuss


11604 - 0

>   typ rätt jobbigt.. men nu är jag klaaaaar!! jag är så duktig, Heheh

13:e januari 2011

Tjena!

Har ungefär precis kommit ur duschen och sitter här med en kopp kaffe, funderar på att resa min mail lite, eller iallafall börja, har just nu 11604 olästa! Har inte rensat på ett år eller längre typ och jag skulle väl gissa på att iallafall tiotusen av dom är från facebook, hehe...
Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda, får väl se vad som händer.. Jag vet dock att helenis kommer förbi en stund på en kaffe och för att låna ett skärp, tror jag det var. Får väl se vad hon får med sig hem. Haha.
Hoppas ni får en bra dag!


och jag håller upp handen för att gömma mitt liv


man måste dö några gånger innan man kan leva

Har ungefär precis kommit in efter att ha varit ute och gått i lite mer än en timme. SÅ JÄVLA SKÖNT! -2grader och inte alls kallt. Bara gick och gick och ville egentligen inte gå in men tillslut var jag väl tvungen att göra det, visste liksom inte vart jag skulle gå mer. Jag gick under viadukten bort förbi tullholmen och ner mot stan förbi löfbergslilaskrapan, bort till haga, över stenbron och ett varv runt sundstatjärn och tillbaks hem..  Nu när jag kom in började jag dock frysa rätt mycket, så tänkte sätta på några avsnitt av oth om en liten stund och sen sova. ♥

Jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler..

Fick en jättefin julklapp när jag var hemma hos Rasmus i måndags. Tack :*

en jättebra rubrik

Tidigare idag så var jag med Madde till komvux igen och fixade lite med mitt schema, hade fått två olika ämnen samtidigt en dag så ändrade så att jag hamnade i Maddes mattegrupp istället. Sen så var vi på pappas jobb och fixade lite pennor och ett block, när han kom hem nyss så hade han även med sig en miniräknare och lite sånt, råperfa! Nu är jag redo, hehe.

12:e januari 2011

TJA
frånochmed idag ska jag börja bloga igen. skitbra!
Helgen spenderade jag tillsammans med mina bästaste tjejor, madde sov här i frdags och då hyrde vi film och sen hade vi det bara mysigt och i lördags var det hockey som var jävligt dålig och efter det så körde bussen fast på vägen hem och det var råhalkigt ute.. På kvällen kom helena hit så hade vi en liten "spelkväll" och spelade bezzerwizzer. :) Jag älskar mina vänner.

Var på komvux förra fredagen på dagen föresten och sökte några kurser, var där i måndags med madde och fick reda på att jag hade blivit antagen. SKÖNT som fan. Så nu ska jag börja plugga på heltid under våren, jag ska läsa, Svenska A, Religion A-B, Samhällskunskap A och Matematik A. Börjar på måndag.
Ser inte fram emot att plugga, eller jo, det gör jag, men jag ser mer fram emot att ha något att göra, och matten har jag tillsammans med Madde, så det hoppas jag kommer bli bra. Det känns skönt att vara relativt frisk och pigg nu och att jag äntligen tar tag i mitt liv och får något att göra!

6:e Januari 2011

hej.
känner att nu är det kanske dags att ta tag i bloggen igen, eller något.

Iallafall, så hade jag en helt okej nyår!
Vi var sju tjejor som käkade trerätters och sen så kom det lite fler folk som vi firade in tolvslaget. typ så. :)

Annars under veckan så var jag väl ganska så bakis i lördags så då hände det inte så mycket, var bara hemma med min familj och tittade på tv osv.
I söndags var det dags för hockey, Fbk tog emot saik hemma och ja, bra gubbar!
Sen har väl dagarna fram tills idag mest bara gått. I måndags var jag på arbetsförmedlingen med Daniel, UÄK.. Sen var jag hemma hos honom och hade det lite mys med TP tillsammans med hans mamma & syrra, sen såg jag jvmsemin och var arg..

I tisdags så hm.. Gjorde jag inte så mycket, tittade på hockeyn och jag gillar inte hv. Sen så kom en snygging hit och sov efter att han kom hem från jkpg. Det var mysigt!!!!!
Efter att han hade åkt igår så kom helenis hit och sen följde jag med hem till hennes brorsa där det var lite kalas för hennes bröder som är tvillingar, det var rätt trevligt och vi kom hem hit vid halv två inatt. Såg hockeyn som förövrigt var rätt sjuk, och sen somnade vi vid halv fem och nu har helena precis dragit och jag har kommit ur duschen! 

Pappa fyller år idag, ♥ så vi ska snart fira honom med lite tårta och sånt. 
GRATTIS PAPPi! 

Pusspuss