GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi nästa år :*

30:e DECEMBER

tjenatjenaaaaaaaa
ursäkta för jävligt dålig uppd, men har likom inte hunnit, eller nått..

iallafall, i lördags på juldagen så var jag bara hemma och hade de rätt mysigt med min familj typ, tittade på tv och
lite så.. Blev alltså ingen utgång. Men det var skönt det med. 

Utgång blev det däremot i söndags, Madde kom hit under eftermiddagen och vi grejade lite och sen så kollade vi på hockeyn, utematchen, som jag inte var på, därför att. Vi korkade upp och efter en stund begav vi oss till blue moon, där eric prydz spelade för kvällen. Det var nice och det blev en rolig kväll!! Träffade Rasmus efteråt som följde med och sov här, så madde fick sov i soffan. hehe.. men det var mysigt!

I måndags så fyllde mickepicke 25 år, GRATTIS till dig. Åkte dit och käkade lite tårta osv..sen råkade kvällen sluta med att jag vart dreeetfull, spydde några gånger och blabla. var ju inte riktigt meningen, men så blev det, efter lite vin, lite jäger och lite cider... åååh. mådde inte så jävla bra dagen efter om man säger så, men lyckades ändå ta mig upp och hinna ducha + göra mig iordning innan klockan tolv då jag mötte upp madde på stan för lite shopping och en lunch på waynes, där vi förövrigt var samtidigt som färjestads snyggaste! ni kan ju gissa vem, liksom. 
aja, var ute på bergvik en sväng också och sen åkte jag till morfar och hjälpte honom med en grej, när jag kom hem blev det hockey, tik-FBK. som vi vann med 4-0, bra. Och sen rätt sent så tog jag bussen till skattkärr där jag sov tills igår, drog hem vid tre och mötte helena, therese och lina på espressohouse för en fika och lite nyårsplanering. Blir förövrigt middag och party med tjejerna någonstans på örsholmen typ, blir nog råååååmysigt! eferåt var vi och åkte skridskor, mina fötter DOG av kyla.

ah och idag så var jag på bergvik under morgonen med en snygging innan han skulle åka till sthlm på hockey, som jag egentligen också VILLE!! men så blev det inte, tyvärr.  Efter det så träffade jag helenis och therse och åkte ut till bergvik igen och fixade systemet och mat osv inför nyår. Och sen har jag bara sett hockey, dif-FBK 2-4!! bra gjort gubbar!!!
Sitte roch kollar på hockey nu också, sverige-tjeckien. wiho
Ne nu blev det långt, vi hörs Pöss
sitter vid min brorsas nya dator så har inga bilder från veckan, bara bilder jag tog nu med hans cam, hehehe. Men de kommer väl upp någon annan dag :>

julafton. igår. bra.

Hej.

Jag hoppas att ni hade en bra julafton igår, det hade iallafall jag. 
Vaknade någon gång vid åtta och duchade och gjorde allt man brukar göra på morgonen, fixade lite till och sen så begav vi oss mot ölme. På vägen dit stannade vi ruds kyrkogård och tände ljus på farmor och farfars grav. 
Och när vi kom fram var det dags för julbord, det var gott och efteråt var jag, som man alltid är, mätt så det känndes som fan. Men ändå blev det godis + ännu mer mat på kvällen = MÄTT!

Vid tre var det som vanligt dags för kalle-anka och mys, och senare även julklappsöppning.
jag fick:

· I-phone 4!!!! - med betalat abonnemang och spotify, TACK.
· DKNY parfym & lotion
· Tunika
· Peak Performance mössa
· Vantar
· Pengar
· Massa choklad..
· Presentkort på MUS
· 2 filmboxar
· bodylotion/duchtvål/ansiktsskrubb
+ lite annat smått. 

är rätt jättenöjd! :) & jag älskar mina kusiner och min familj! ♥

dan före dopparedan,

imorgon är det julafton, galet.
jag har ingen julkänsla för fem öre, känns verkligen inte ens som om det är december och jag tycker alvarligt talat att det känns som om det var kanske två veckor sen och inte längre som jag slutade mitt sommarjobb. tjtar alltid om att tiden går så snabbt, jag vet. Men den gör ju det, verkligen i superduperfart, liksom, man hinner ju inte med ibland.. 

Idag så har jag hunnit med en hel del, jag har varit på stan under morgonen med pappa och köpt lite julklappar, samt inhandlat lite gott från systemet, [Hej juldagen & annandagen.]
Efter vi hade varit på stan så hjälpte jag till att dammsuga och lite så här hemma, sen har jag lagt över alla mina bilder, serier, filmer & min musik från datorn till min hårddisk.. hade 1gb minne kvar på datorn och den var så jävla seeeg, så jag kännde att det kanske var dags! Nu har jag 70gb istället och det känns ju lite bättre, typ.
Efter det så var jag på stan igen, med mamma denna gången, fixade maddes julklapp och hittade lite annat kul. hatar att jag varje gång som jag har varit på stan denna vecka har köpt saker till mig själv..... eller egentligen hatar inte jag det, men min plånbok gör.. 

jaja, nu luktar det julskinka i hela lägengheten och vi ska väl snart smaka den första biten och så det blir det standard med bingolottos uppesittarkväll och mys med familjen ♥ mysigt. & jag hoppas jag vinner, något hehe. 
hoppas ni får en mysig kväll ikväll och en underbar julafton imorgon!

GOD JUL!

onsdag 22e december

HEJSAN HOPPSAN!

tänkte ju sova tidigt igår, men så blev det inte eftersom jag bestämde mig för att kolla på hockeyn. MEN EFTER att jag suttit och väntat på att den skulle börja och blabla.. SÅ DOG MIN DATOR typ precis efter första perioden, ville bara döda någon. blev så jävla förbannad! var så arg så jag orkade inte starta den igen utan somnade typ. haha, Hade satt klockan på halv tio imorse, men kom inte upp förens kvart över. hehe.. Lyckades ändå vara i stan vid elva för att möta upp madde, änligen sågs vi igen efter två veckor typ. fast vi ses väl på fredag också iofs..

Vi gick och kikade lite på stan, jag hittade en julklapp till min brorsa och madde hittade också endel. och vid ett så gick jag hem och mötte mamma och min bror så blev det en tur till lite olika affärer, på vägen hem så köpte vi med oss mat från max hem så jag har precis tryckt i mig ett originalmål och nu är jag mätt som jag vet inte vad.. 
Ska slå inte lite paket nu iallafall, ha en fin kväll! ♥

rubrik..

lala, hittade några juklpappar idag, skönt! har bara kvar att köpa till mina kusiner + min bror nu, men tror jag vet ungefär vad jag ska köpa redan så får väl göra de imorrn. Ska träffa madde vid elva och ta en sväng på stan, sen ska jag iväg med mamma och henke till bergvik. träffade helena på stan förut och fikade med henne och min brorsa, det var mysigt! och nu ska jag se på hockey, heja sverige! puss

tisdag 21e december

men hej bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
har precis varit med världens finaste kille, och jag liksom saknar dig redan. hallååå. Innan idag så har jag inte gjort ett piss mer än att kolla på de avsnitten som jag missat av julkalendern tillsammans med min brorsa.. Gick upp klockan halv tio imorse och var helt DÖD, seriöst så var jag på väg att somna i duschen.. Men igår så sov jag på herrhagen och vi somnade vid fyra typ tror jag, fast jag var vaken till typ sex på morgonen, sen vaknade vi vid tio eller nått och inatt somnade jag vid typ tre efter att ha skypat halva natten med några trevligt människor och sen kollat på två asnitt av one tree hill! så kanske därfööööör, ska sova tidigt ikväll!!!

Var på stan med mamma igår och kollade på lite julklappar, hittade ingen.. woop. har inte köpt en enda än! ååååååååååååååååååååååh, men ska dra till stan nu och se om jag hittar något!! sen kanske träffa bästa helenis.
HÖRS, PUSS



Fjärde advent..

Idag så vaknade jag rätt tidigt av att mamma väckte mig för "adventsfukost", rätt jättemysigt, men helt sjukt att det är fjärde advent idag. alltså, vart fan har året tagit vägen? SERIÖST?
jaja, annars idag har vi haft lite storstäd här hemma och grejat iordning inför jul och nu under kvällen så har vi klätt granen. :) har även hunnit med att se på lite hockey, handboll och sista sändningen av musikhjälpen! Så har haft en BRA söndag, för ovanlighetens skull!

Ikväll får vi se om jag ska träffa the good looking guy that i like very much, haha, annars ska jag nog bara se film med la famlija, och imorgon MÅSTE jag ut på stan och försöka köpa lite julklappar, hittils har jag köpt.. noll. haha. så känner mig liiiite stressad! Men det blir nog bra.  Hoppas ni får en fin kväll. ♦

yesterday

men hallå!

igårkväll blev jag hämtad av helenis, vi åkte ut till maxi och köpte pepparkakshus saker, sen råkade helena fimpa sig i ögat(?..bra gjort!). Efter det åkte vi hem till henne på stodene och gjorde huset. När vi först hade satt ihop alla väggarna så lyckades helena förstöra ena väggen. ÅH, ännu mer bra gjort.. not. haha. Det var iallafall en jävligt trevlig kväll, som vanligt med helena.  ♥

den här sidan blev finast, tycker JAAAAAAAAAAG, jag som gjorde den!!! heheh. PÖSS

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Sitter och kollar på musikhjälpen, jag älksareeee, så jävla bra!
Förra året när det gick såg jag typ alla sändningar på tv. Blev inlagd på sjukhuset dagen innan de började och kom hem dagen innan det skulle sluta tror jag, och eftersom det bara finns ettan, tvåan, fyran, barnkanalen och cartoon network på sjukhsuet  så hade jag inte så himla mycket annat att titta på, så det fick bli musikhjälpen hela tiden. men jag klagar inte. asbra ju! lika bra är det iår och jag älskar jason, han är bezt. Jag har inte skänkt några pengar dock.. Kanske borde gröa det? höm.

Ikväll ska jag nog träffa heleniz så ska vi baka tror jag, rätt mysigttt! Jag har liksom NOLL julkänsla, känner
verkligen inte att det är mindre än en vecka kvar till jul. Det tycker jag är dumt, vill känna mig julig och glad, typ. 

aja, blir hockey nu snart iallafall. Vi hörrrrrrrs!

I give you everything I have, the good, the bad

hejhejhej!

lite tja.

Har spenderat kvällen med danielpaniel, alldeles för längesen vi träffades en "helgkväll", vi har bara setts korta stunder då och då hittills känns det som. Det var trevligt! Blev bjuden på pizza, på..... skoghall, hehe. Sen så åkte vi runt lite överallt och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. hamnade tillslut hemma hos mig framför datorn typ. Jag saknar förr när vi umgick typ alltid!!! och jag saknar när vi umgicks allihopa, Jag, Daniel, Gabriel och Sandra... back in the days in Bråne. åh.Iallafall, så har han precis åkt typ och jag kollar på one tree hill nu, ska nog tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen hoppa i sängen tror jag. är trötttttis.

Var aldrig på stan idag heller, utan har bara grejat med endel saker här hemma, igen. Sen så var jag med morfar och mamma och hämtade några papper, vet inte riktigt varför. jag bara åkte med.. tråkigt var det. blablabla, vet inte vad jag ska skriva! så, GODNATT!

fredag 17e december

nanananana, nu funkar iallafall min lampa. för er som ville veta. har precis vaknat typ, SKÖNT SOM FAN. längste jag har sovit på flera månader tror jag.. 
Tänkte göra mig lite frukost nu och sen dra ner på stan en sväng och kolla lite kanske. Måste ju köpa ett headset så det funkar att prata i skype för mig utan att de andra tycker att jag låter som en ailien eller inte hör mig alls... för det är inte så kul.
Igår så hade jag besök av helena här hemma, vi kollade lite på hockeyn, (bra där sverige! eh nae) sen så bara, gjorde vi nått, vet inte riktigt vad faktiskt. heh

torsdag 16e december

häj
Jag skulle egetnligen ha tagit blodprov igår, men jag glömde bort det, hehe. så jag var tvungen in till gripen imorse och ta det.. inte så kul. Efter jag hade varit där så hann jag inte vara hemma speciellt länge innan jag skulle till sjukhsuet och få remicade och få lite svar. Jag hade, som tur är, inte blivit smittad av mamma, var dock ganska säker på det redan innan eftersom jag inte mår dåligt.. Min bror däremot har inte varit i skolan på två veckor typ och mår bara sämre och sämre.. han fick sina provsvar igår och han har fått lunginflammation med mycoplasma. Ganska trist med tanke på att det ju är jul snart.. Men tillsdess borde väl både han och mamma vara piggare!
förhoppningsvis.
Just nu sitter jag och väntar på att helena ska komma hit.. och på att pappa ska komma hem, jag skulle sätta upp en lampa i mitt tak förut, men sladden råkade fastna i kontaktuttaget och nu funkar den inte... jag är för dålig. Så han måste fixa det.
Saknar en viss person gör jag också, rätt jättemycke............................................................punktpunktpunkt, osv.
häjdå.

onsdag 15e december

alltså.
Jag drömde inatt att jag var gravid, sjukt jobbig dröm var det och helt STÖRD. Det var ju inte länge sen jag drömde att jag var gravid en annan gång, och att jag skulle föda.
Så var det inatt också, men då var jag så jävla ledsen, jag ville verkligen INTE ha något barn och jag fattade inte hur jag hade blivit gravid så fort och hur det kunde vara dags att föda det. haha. En sak som jag sa i drömmen ungefär hundra gånger var att jag inte ville ha något barn än för hur skulle jag då kunna gå ut & ha kul med mina kompisar på helgerna.. Iallafall så hittade jag inte till sjukhuset och helena var med mig.. Vi letade och letade, men tillslut hittade vi det och väl där hände det så himla mycket sjukt. Bl.a så kollade jag på nyheterna och där visade dom alla typ, alla killar som jag känner. Dom hade inga byxor på sig, bara kalsonger och likadana skjortor, så gick dom på en gata och sjöng ramsor om att jag skulle föda barn. S T Ö R T!!!


Läste iallafall lite förut om vad det kunde betyda att drömma om att man är gravid.
"Något nytt är på gång i ditt liv, något som just nu växer, det behöver inte betyda att du är gravid på något sätt, utan det finns ju annat som kan vara på G" hittade jag, och på de flesta sidor jag läste stod de att de kunde betyda att någon var påväg att hända..  hehehe. ja, så kan det vara.

Annars idag så har vi grejat endel här hemma, plockat med lite kartonger vi har haft i köket och så bl.a... skitkul
pöss

Pull the trigger, break down in a love affair

Sitter och kollar på sunes jul, så jävla braaaa ♥
Helena kommer hit lite senare, så blir det väl kaffe och lite typ, tjejsnack. Hä-hä. ska bli mysigt tycker jag!
Annars så har det väl inte hänt så himla mycket idag alltså.. typ duschade förut och sen har jag sett på tv och lite sådär. Pappa hade med sig ett minneskort till mig också, med 2gb större minne än de förra, tackarrrr! Så nu kan jag ta kort igen. inte för att det har varit speciellt lång tid jag inte kunnat göra det på, men ändå.
ne men forsätta kolla på sunes jul, BLIR. herrå.

tisdag 14e december

ÅH. råkade förstöra mitt minneskort till kameran igårkväll.. Jag tog ur det ur datorn efter jag hade lagt in bilder, så var det en liten bit som hänge löst, så jag råkade dra av den. Så gick den sönder, well done! Men nu hoppas jag pappa har med sig ett nytt hem när han kommer från jobbet, för han lovade det, hehe. Annars funkar ju liksom inte min kamera, och det är ju lite dumt.
Åkte till herrhagen igårkväll också och sov där, MYSIGT! jag tycker om dig.

Nu ska jag duschaaa, hörs. puss!

John ME - Paris


[klicka på bilden]

jag. är. duktig.

Plockade ihop lite tvätt som jag lagt i min gardero förutb, så hängde jag upp en tröja, och sen vet jag inte riktigt vad som hände, men jag kunde inte sluta hänga upp kläder och tillslut hade jag städat hela min garderob som innan inte bestod utav ett golv utan av kläder upp till knäna, boktstavligt talat alltså. Det gick typ inte att gå in i den och det gick knappt att stänga dörren för de låg kläder ivägen. Men nu är det inget på golvet typ, förutom en kartong som de står "skor&byxor" på, som jag inte vågar öppna för jag vet inte vart jag ska göra av det.... Fast jag vet att det är några byxor jag skulle vilja få upp där ur, men får väl göra det såfort jag skaffat grejerna från ikea som jag ska ha i garderoben. Har ju inte köpt NÅNTING till mitt rum än typ, så det är rätt tomt och fult i mitt rum nu.. Men såfort mamma blir frisk och pappa är ledig så ska vi till ikea och köpa allt.. Måste bestämma vad jag ska ha bara, vet inte om jag ska köpa en soffa, eller ett bord jag kollat på, sen behöver jag... något mer. Vet inte. hehe. Men det löser sig vääääl.


I won't say that I'm unhappy with you

Glad lucia, eller vad säger man?
Jag önskar att jag hade en yngre bror nu, alltså ett henrik vore typ 10 fortfarande, eller att jag fortfarande gick i skolan, så man kunde få se ett luciatåg liksom. tycker att det är så himla mysigt under julen. Men får väl nöja mig med något på tv om det är nått där. Idag så har jag sovit lääänge, så himla skönt. ställde ingen klocka imorse för första gången på hundra år. Vaknade vid halv tolv och tog en dusch, sen har jag ätit frukost också har jag kollat på de senaste dagarnas julkalenderavsnitt, HEHE.....

Tänkte typ, göra mig iordning lite nu och kanske, göra något. Vet inte vad dock. mitt liv är så spännande ibland. KAN INTE NÅGON BARA GE MIG ETT JOBB????? tack.

#31

Jag älskar att mitt säskort har plats 31(!!!!), världens bästa!

Och du får inte säga att du hoppas, Om du inte tror du vet

lite trist med typ samma bilder som igår kanske... meeeeeeeeeeeeeen.

Har varit på hockey idag också, de förlorade dock med 5-2 och det var ju lite tråkigt! Men de var duktiga ändå, tycker jag.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer, åkte dit ungefär ganska direkt efter jag hade vaknat, sen när jag kom hem så var morfar här så har vi fikat lite och så har jag duschat och suttit här vid datorn.. Jag förstår fortfarande inte varför det ska vara så förbannat tråkigt söndagar. Jag HATAR dom verkligen, så jävla värdelös dag. Sitter och lyssnar på lite musik just nu och "du får inte" med sonja aldén. Beskriver verkligen allt så jävla bra..

Tänkte sätta mig och kolla på något bra på tv, men det verkar inte vara nått så ska nog trycka igång ett desperate houswives-avsnitt, jag har ju sett klart på mina OCsäsonger nu för den här gången så måste ju börja kolla på något annat, även om jag egentligen har lust att börja kolla om OC, haha.
Vi hörs! Φ 


Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på


Ja, jag och Helena drog till Vålberg för att se Therese och Lina spela hockey, dock blev matchen försenad för att de inte hade någon domare(?), så den började senare än planerat och jag helena hann bara med typ en liten del av matchen för sen var vi tvugna att dra för att Helena skulle jobba. När jag kom hem så beställde jag, mamma och Henke pizza via onlinepizza och sen kollade vi på hockeyn på tvn. Mycket bra match av Färjestad trots förlust och jag tycker Andro Michel var riktigt bra också, förutom vissa delar kanske. Jag kom på förra året typ att han och jag gick i samma klass i lågstadiet när jag gick på hagaborgsskolan, hehe....
Nu är det upphåll från hockeyn och ingen hemmamatch förens den 2/1 (2011(!!)). Förutom utematchen då, men jag vet inte om jag ska gå på den eller inte än. jobbiigt. hatar uppehåll, det är tråkigt!! Ska nog försöka åka till sthlm den 30e iallafall för att se Färjestad krossa Djurgården.
Nu ska jag iallafall se på film. puss •

lördag 11e december

GODMORGON och lite sådär.
godmiddag mer egentligen.

Blev väckt av helenis imorse, eller egentligen vaknade jag vid halv tio och var skitpigg men jag ville verkligen inte gå upp, men sen när jag äntligen hade lyckats somna om så ringde det... känndes det som iallafall. Sen somnade jag om igen, och tio minuter senare kom pappa in och väckte mig. jippiekayyay. ååh... Jag har hunnit med att duscha och gå ut med mimmi nu under morgon iallafall och det känns ju rätt bra gjort, typ..
Om två timmar så kommer helena och hämtar mig så ska vi åka till vålberg och kolla på hockey, hehe. Sen ska jag hem så blir det hockey på teveeen, Färjestad möter saik ikväll. Får väl se hur det här går, jag känner mig inte jätteoptimistisk inför kvällens match. Både Salak och Nihlstorp skadade, let's go Andro Michel. FRAMÅT FÄRJESTAD!!!

Önskelist-a

+ en biljett till erik prydz på annandagen, är ungefär vad jag önskar mig i julklapp iår. :-)

fredag 10e december

tjabbis tjenis hallåis!

vad gör ni va va va?
det är fredag, jag ska vara hemma, det blir tacogratäng, idol och mys!!
Men imorgon är det lördag. Jag ska inte ut då heller. Helt otroligt. Jag har varit ute varenda helg senaste månaden typ....
Men det blir nog skönt. Fick ju börja med antibotika i tisdags så då får man ju inte dricka egetnligen, sen har jag inte sådär skitmycket pengar heller. Det är ju snart jul liksom, så måste ju köpa julklappar till alla mina små söta vänner + min familj, hehe.

ahja, de ringde aldrig i onsdags så de såg väl antagligen inte något på min lungröntgen och det känns ju rätt bra.. Men de har ju inte fått svar på de andra proverna jag tog än, så man vet ju aldrig. Men nu har jag ju iallafall med medicin mot de så de ska väl inte vara någon fara.. För jag vill verkligen inte bli så dålig som mamma var/är.
Hon kom föresten hem i onsdags eftermiddag och det känns så himla skönt.
Jag åkte till Herrhagen på kvällen och hade en mysig kväll/natt där, var dock tvugna att gå upp cptidigt igår, typ nio för att gå in till stan och jag drog hem. jätteskönt, verkligen..

Blev hockey på kvällen, vi hade besök av HiV i LLA, och det gick väl inte så jävla bra kanske... Tycker verkligen inte om hv, har aldrig gjort. & jag tycker speciellt inte om per ledin!
att det ska vara så svårt att få in pucken i mål ibland, och lyckas träffa stolpen och blablabla, hela tiden. 
0-1 till hv inför tredje och jag trodde att det hela skulle vända vid kvitteringen till 1-1, men naaae, den glädjen vart inte långvarig.. 1-1 blev 1-2, 1-3 och sen tillslut även 1-4 även om jag aldrig såg när det målet blev? vet inte riktigt vilken värld jag var i då, märkte först efter matchen att den slutade 1-4. 
jaja, jag träffade
Lovisa iallafall, det var trevligt och jag hopppas vi kan ses snart igen fast kanske inte i en hockeyarena den gången, :) 


onsdag 8e december

alltså.
hej

hehe, igår så var jag på sjukhuset, dom vet fortf inte om jag har fått mykoplasmabakterien som mamma har men jag fick iallafall medicin mot det som jag ska äta en vecka, för säkerhetsskull.
Sen fick jag även göra en lungröntgen igår, så himla roligt. inte. Men syns det något i mina lungor på den så ringer han idag, annars inte. så får väl hoppas på att jag inte får ett samtal..

Kollade på film när jag kom hem, kommisarie späck. Somnade efter halva, så så bra tyckte jag den var.. hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs dah, pöss

serieledarna


tisdag 7e december

cha bloggen!

Sitter och kollar på tv med min brorsa, vaknade imorse vid åtta av att min klocka ringde, kände mig ganska pigg och var på väg upp, sen vet jag inte vad som hände. bara somnade om och vaknade vid typ halv tio av att mamma ringde, bra gjort....

Skulle tagit blodprov mellan åtta och nio egentligen enligt min doktor, men det fick bli lite senare, var där vid tjugo äver tio eller något sånt. Jag trodde ju att jag bara skulle ta blodprov, men neeee, när jag sitter där så säger hon att det ska tas ett test i näsan(?) också.... det var läskigt. Men nu är det gjort iallafall, och jag hoppas på att dom har fått svaren till sjukhuset när jag ska dit vid klockan tre!

Jag köpte med lite frukost hem till mig och henke efter jag hade varit på gripen så nu har jag duschat för en stund sen och precis ätit lite. Han är ju hemma från skolan för han är lika, om inte mer, hostig och förkyld som jag!
vi hörs, Puss!

nicest thing

All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world

I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

I wish you couldn't figure me out
But you always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see

Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake

I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something
Yeah I wish that we could see if we could be something

Just nu är det många som ringer MEEEEEEEN jag behåller min plats i kön..


Why is everything, with you so complicated?

men oj, vad ånga som hade varit inne här idag då.. och jag har inte uppdaterat. dåligt av mig. hehe. he......  


men, har iallafall haft en rätt jättebra helg, i fredag hade jag det somsagt mys med pappa, helena och henke, vi kollade på harry potter bl.a. jag älskar't!
Sen i lördags så blev det hockey för min del, + helena, skönt med vinst hemma på en lördag för en gång skull, mhm!
Sen så drog vi hem till mig och käkade lite från donken med madde och jenny, förfestade lite och drog senare vidare till score, för en mycket rolig kväll/natt.  slutade med att jag och madde köpte med oss en varsin halv baguette från sjökvistens hem till mig och kollade på oc tills vi/jag somnade.. lite julsånger hann vi med under kvällen också, lyckad kväll tjejoor!
I söndags var jag inte sådär jättepigg... blä.
var med madde tills hon drog, sen somnade jag i min säng en stund tills jag vaknade av ett sms.
Åkte till herrhagen där jag blev bjuden på mat och sen myste jag lite där med någon snygg hela natten tills imorse när jag gick upp rätt tidigt och gick hem. Gick ut med mimmi och gjorde mig iordning lite, sen kom daniel hit, VAR SJUKT LÄNGE SEN nu så det var så himla kul att ses igen. saknar min bästis... Efter han hade varit här i typ tio minuter fick jag ett samtal från sjukhuset, dom sa att min doktor hade pratat med doktorerna där min mamma ligger nu och att de ville att jag skulle åka till infektionsakuten för att jag skulle kolla upp så jag inte har fått samma lunginflammation som mamma, eftersom den är smittsam, jag har hostat så mycket senaste dagarna och eftersom jag har imunnedsättande mediciner så är det ganska så farligt om jag skulle på det..

Daniel följde iallafall med mig dit men när jag kom dit så sa dom att jag inte alls skulle dit, så allt blev helt skitkonstigt. så fick iallafall åka därifrån. Jag och daniel tog en tur ut till ikea och kollade lite sen bjöd han mig på mat på max innan han drog till jobbet och jag åkte hem. 
Fick senare under eftermiddagen ett nytt samtal från sjukhuset och då fick jag en tid till min doktor imorgon istället. så ska upp klockan åtta och gå och ta blodprov :( .. Sen ska jag till sjukhuset och träffa honom klockan tre. yippie. hoppas på att jag inte har fått mammas, för då dööör jag. typ! orkar inte det..


annars ikväll så har jag sett hockey, aik 1 - 6 Färjestad, så jävla bra killar!!!!
SERIELEDARE
Grattis Klefbom!!!!
& Patric Blomdahl kan förövrigt vara en av de äckligasteee här i världen...... fy bläääe

jaja, nu blev det såhär långt och jobbigt som det alltid blir när jag skriver, och utan typ någon bild, men har inte fått några bilder från helgen av helena eller madde än, så dom kommer väl upp så fort jag fått någraaa.
ja, grattis till dig som orkade läsa iallafall! ;)
nu ska jag kolla OC sen sova, godnatt, Puss!

Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort

hejhejhallåbloggen!

Ja, vad ska man säga..  Blev inget stan igår, käkade en macka, la mig i soffan och kollade på tv, somnade..
vaknade en timma senare, gick in i mitt rum, satte mig i sängen för att ta på mig nya byxor för att gå ut och gå med mimmi, la mig ner, somnade och vaknade igen vid kvart i sju så jag precis hann duscha innan hockeyn började, haha.  stackars mimmi som aldrig fick gå ut, men tror pappa var ute med henne när han kom hem vid fem.. 

Aja, kollade iallafall på hockeyn, var stensäker på förlust innan, men ickesanicke, 2-0 blev till 2-2, 3-2 blev till 3-3 och tillslut även 4-3 till Fbk efter straffar! Vinst bägge straffläggningarna så här långt iår alltså, är ju rätt bra!
när gänget som var uppe i gävle kom till karlstad igen vid typ två inatt så hängde jag med en snygg kille där hem till herrhagen och sov med honom. :** rätt kallt att gå inatt DOCK... Hostade typ heeeela natten gjorde jag också och just nu har jag cpont i halsen och känner mig rätt hängig..

När jag kom hem idag vid typ tre så fick jag reda på att mamma hade åkt in till sjukhuset lite tidigare idag, och ingen hade ringt mig(:(!) Jaja, så nu är hon inlagd på infektion och får syrgas och så för att kunna andas.. Känns lite sådär...... dumma lunginflammation!!!!! JAG HOPPAS DU BLIR FRISK SNART, älskar dig mamma!
Julia ville att jag skulle följa med på fest på rud men känner att jag nog hellre stannar hemma ikväll med tanke på mamma och på att jag inte känner mig helt 100%ig..
Helena är på väg hit nu och vi ska dra och handla lite grejer till tacos och sen blir det mys ikväll med tacos, godis och bra på tvn för oss, tillsammans med henke och pappa.

Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt..

hejhejhej bloggen!
har precis sagt hejdå till en rätt snygg kille som jag har varit med under förmiddagen, han ska åka till gävle på hockeey..  hallå jag vill också.. hehe
ne men tänkte typ dra på stan en sväng och se om jag hittar något skojigt.. annars vet jag inte riktigt vad som händer idag mer än att jag ska se hockeyn, på tv då! vi får väl seeeee :)
Pusselipuss

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år

hejhejhej
Helena och erika sov hos mig söndag till igår.
åkte aldrig till skattkärr i söndags. Men hade det trevligt med tjejorna.
vi drack lite glögg eftersom de var första advent i söndags och i måndags så var vi på kebabhouse och käkade
och drack lite öl och sen köpte vi godis och kollade på några oc-avsnitt. love it!!!

Igår efter erika hade åkt iväg med sitt tåg så följde helena med mig på stan en stund, köpte några leggins och en tröja och så.. Sen följde hon med till gripen också där jag tog blodprov.... Efter det så kom sebastian hit så vi satt och kollade på tv oså en stund. sen mötte vi julia på bussen och drog till hockeyn.

Rätt skönt med seger mot äckliga linköping..  hehe. En ganska läskig grej var att jag, har haft uppsatt hår varje hemmamatch som vi har vunnit, & utsläppt alla vi har förlorat.. Jag hade utsläppt igår, färjestad tog ledningen ändå, så tänkte inte så mycket mer på det, men när sen lhc gjorde 1-2 så satte jag upp håret och ungefär två minuter efter det kvitterade Färjestad till 2-2.... rätt sjukt! haha, sen hade jag uppsatt resten av matchen och tillslut vann vi på straffar.  så uppsatt resten av året, MHM.
Efter hockeyn trodde jag seriöst att jag skulle dö, DET VAR SÅ ÄCKLIGT JÄVLA ASKALLT att stå och vänta på bussen.. JAG HATAR ATT DET ÄR SÅ KALLT PÅ VINTERN, HATAR HATAR HATAR. önskar att det kunde vara lite mindre kalt.......

Just nu så håller jag egentligen på att försöka få upp lite adventsstjärnor och så, vi har inte fått upp något sånt än, för pappa har jobbat typ hela helgen och övertid typ varje dag och mamma har fått Lunginflammation..... :(
Tycker så synd om henne.. Så jag får väl försöka fixa det här känner jag! :)
Imorse så var jag till sjukhuset och skulle få remicade, men när jag kom dit så fick jag det inte, eftersom jag är påväg att bli förkyld, eller redan är rätt förkyld, så får man inte få det då. Så ska ringa på måndag och mår jag bättre då så får jag nog komma och få det då..
så ovärt att jag gick upp klockan halv åtta och typ var tröttast i världen, trodde seriöst jag skulle somna när jag stog upp... men ja...