Turn it inside out so I can see,

jag har så jävla ont i magen att jag orkar fan inget mer.. fyfan.






"8% lucky today" enligt facebook..  mhm...

tomorrow's just a song away, a song away, a song away

nu är huset tomt och inte vårat längre.. ..  skönt, men ändå inte. Bråne är liksom vårt..
fast det blir bra ändå. tror jag..

Om en halvtimme börjar matchen mellan Fbk och Detroit, jag har dock ingen biljet(!?) dålig som jag är, så jag ska inte gå på den...... och jag har inte viasat hockey så jag kan inte kolla på tv + att jag har sjukt ont i magen och fryser som en idiot.   Kan det suga mer eller?! - tror inte det...

Nu ska jag hoppa in i duschen iallafall och försöka göra dagen lite bättre, typ. heheeheheeeeeeeeeeeeeeeee :(

pusspuss.



Bloggtrafik



Men hört att bloggtrafik funkar rätt bra! hehe
Bli medlem du också..

290909 - tisdag

tjenatjena

Jag har precis käkat lite thaimat med min brorsa som är hemma från skolan idag, vi väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka ut till mamma i Bråne och hjälpa henne.
Idag ska allting vara klart för imorgon ska vi lämna över nycklarna osv till dom nya. buhu.. Känns rätt så sorgligt, inga andra än mormor, morfar och vi har bott där förut, så kommer kännas konstigt att några andra ska flytta in och säkert göra om allt. Men det är väl så det är, vi bor ju här nu och det är jättebra.. Men jag kommer sakna trädgården, och känslan av att bara kunna gå ut och sätta fötterna i gräset.. ..

följ min blogg, eheh.

bloglovin


Heyholet'sgo

Har precis kommit hem från brånelibråne, nu ska jag snart träffa Helena för att sen åka till Färjestad och kolla på hockey, hörs!

back in the days..


Jag och pappa ♥

så jävla cOoL

Jag och Madde i vårt älskade tält ♥

YO MANNEN

Pappa ♥

Morfar, Madde, Mamma och jag ♥

"Var fan sitter handleden på en gris?"

Imorse blev jag väckt astidigt.. typ klockan nio...... haha, jag dog nästan. Åkte iallafall med till bråne och plockade iordning de sista i mitt rum. Mamma, Pappa och Henrik är fortfarande kvar, men jag åkte hem lite tidigare och träffade Jenny på stan och käkade på BK, hängde även undan ett par assnygga jeansleggins på HM som jag ska hämta imorgon. Sen mötte vi Stine och Moa och hämtade en norsk på busstationen..
När jag kom hem så satte jag mig och kollade igenom en massa foto album från förr, så jäkla roligt, jag älskar att kolla på gamla kort! Jag hittade några av mammas gamla album i en kartong, med bilder från när hon var ung, jag dör när jag ser vad dom har på sig, haha, endel ser verkligen helt sjukt ut.. .

IKVÄLL BÖRJAR EN NY SÄSONG AV PLAYA DEL SOL, ska bli så kul, jag älskar den serien, haha så jävla rolig. Jag hoppas alla kommer kolla! Klockan åtta på ettan. Sen är det parlamentet klockan halv nio på fyran också, kan inte bli bättre. :D


HAHA!

hur snygga?!


din sko - 449:-

Har precis kommit in efter att ha stått och tölat med jenny, moa och stine ett tag. trevligttrevligt.
nu ska jag sova, natti.

vart tog den där elden vägen?

jag har sjukt tråkigt. dumma lördag som är tråkig.... och jag stör mig på alla raggare som åker förbi här utanför och dunkar plåt..... synd att inte kil ligger längre bort..

Igår var jag i Bråne igen och plockade ihop en massa saker, och när jag kom hem så kom världens bästa madde hit, Daniel var även här en stund och hoppade hopprep på ett ben. (kanske inte..) Vi såg på superhero movie, och skrattade ihjäl oss till en scen när en fick glas i ögat, hahaha, så jävla roligt.. egentligen hade jag och Madde planerat att gå ut på krogen igår, men så blev det inte, så då bestämde vi pss för att hyra film, men så blev det inte helller.. Därför började vi kolla på Saw IV, men den var så jävla äcklig så vi såg kanske typ fem minuter bara, men det blev en ganska nice kväll iallafall. :)

Idag så har jag sagt hejdå till madde och kollat på hockey, som förövrigt vanns sjukt orättvist av Linköping då Fbk spelade sjukt bra hela matchen, men Linköping fick in några skitmål och vann ändå..
och appropå tråkigt så har jag tvättat en massa idag, så himla tråkigt, jag har typ aldrig tvättat förut, men nu måste jag typ alltid hjälpa till att tvätta känns det som.  STACKARS MIG, HALLÅ!!

ehhehe vad ska jag göra nu?!  väntar på att Jenny och vilka hon nu är med ska åka in till stan så jag kan gå ut och möta dom och prata lite, men de är typ klockan ett.  så liksom, entertain me please..


jag vill göra om mitt rum...............

hejdå



240909 - torsdag

hallåistugan.

Har precis satt mig i soffan och tänkte se om det är något bra på tv, eller har egentligen redan fastnat framför How I met your mother på trean. så jäkla bra =D
Kom hem från hockeyn för typ en timme sen. hatar skånska och sådär.. bara så alla vet. På vägen hem från torget precis neranför lägenheten mötte jag ett gäng med massa röglesupportrar, rädd som jag är trodde jag dom skulle slå mig eller något, för alla kollade på mig och såg ut som dom ville döda mig.. Som tur var överlevde jag och det ända som hände var att en gubbe tog tag i min hand och sa grattis till segern. HEHE. tur för mig, tjala. Färjestad vann iallafall med 2-1 efter en ganska långsam match! skönt.


You're on the road but you've got no destination

hallihallå

Har precis kommit hem från bråne, vi körde en massa gammla grejer till en loppis och lite så. Jag hatar loppisar!
Glömde det viktigaste som jag skulle tagit med mig hem också, galgar... så nu får kläderna ligga i sina korgar ett tag till. Fast rätt skönt ändå så jag slipper greja med det :-D
Nu ska jag snart börja göra mig iordning, sen ska jag dra till LLA och kolla på hockey. niiiiiiice.

Känner mig sjukt glad idag, gladare än på länge. asbra tycker jag. ehehe.  I'm so happy happy.
& Helena är hemma, perfekto!

vi hörs sen!

I don't want to keep on believing in illusions

Jag tycker att det är helt sjukt i huvudet hur tiden kan gå så snabbt, dagarna bara flyger förbi..

I lördags så var Madde och hennes familj här och åt middag och firade Henrik, det var mysigt. :)
& i måndags var det äntligen dags för hockey igen, som jag längtat. Färjestad vann över Skellefteå med 3-2 och  imorgon är det dags igen, då står Rögle för motståndet.



Just nu ligger jag och lyssnar på Lars Winnerbäcks nya, finns endel bra låtar, tycker dock hans gamla stil är bättre, de här känns mer "disco". Men gillar Du som reser mig och Ett sällsynt exemplar mest. Iallafall just nu. :)

Tidigare idag har jag varit i Bråne och gamla huset med mamma, jag har hämtat en kartong, en tvättkorg och en resväska med kläder från mitt rum.... vart jag ska få plats med allt är en annan femma då det är fullt i min klädkammare, eller vad det nu heter. Ändå känns det som jag har slängt hälften av mina kläder. Hur fick allt plats i Bråne?!? Men är väl bara att börja slänga ännu mer nu kanske, jag hatar att slänga kläder, har nån slags separationsångest när det kommer till det. Så kanske får köpa en byrå istället? ..

1 oktober är huset inte vårt längre iallafall, buhu..

Nu blir det promenad med mimmi och Henrik.
Ha en fin onsdagskväll. puss.

på måndag

två och en halv jävla dagar kvar tills det drar igång igen.
aj äm happy .

190909 - lördag

igår var jag med mamma på ikea ungefär hela dagen, iallafall typ jättelänge. Köpte lite nya grejer hit hem, så nu är det finfint! :)  På kvällen träffade jag daniel, vi hyrde nya wallander filmen, den va inte så jättebra, om man säger så..
Ikväll kommer madde och hennes family hit, vi ska fira henke som fyllde år förra veckan, blir nog trevligt :)
har inte så mkt mer att skriva,   ehehehehehehe.e.e.e.e.



170909 - torsdag

hejhopp.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Uppsala och hälsat på Helena, men har inte pengar till det den här helgen.. tyvärr :/ Hade sett fram emot det. Men det kommer andra tillfällen.
Har precis druckit upp ett glas med hemmagjord flädersaft som min gammla granne har gjort, så jävla gott. älskar det! Annars idag har jag inte gjort så mycket, fixat lite grejer med mamma här hemma bara typ.
Nu ska jag se ett avsnitt av One Tree Hill, sen ska jag ut och gå med min brorsa,  vi hörs! :-)



I'm two quarters and a heart down, and I don't want to forget how your voice sounds.

hallo

Igår träffade jag jenny för en fika på stan, har inte träffat henne på rålänge.. Vi mötte Stine och Moa på waynes och satte oss med dom, det var trevligt. :-)
Efter det så kom Daniel och hämtade mig, vi åkte och tog lite bilder på hans bil, (HEHE) och sen åkte vi ut till hammarö och hem till Elin, där vi satt ute och pratade och sen såg på wanted, den var.. bra. typ.

nu väntar jag på att daniel ska ringa så kanske vi ska ses.. I hope so iallafall.

"you know, sometimes girls play hard to get just to make sure that you guys really wants us."



One tree hill is my life at the moment.
är fortfarande sjuk och orkar göra ungefär ingenting om dagarna..
känns som om jag har varit sjuk i hundra år, och att de aldrig kommer bli bättre.
ASTRÅKIGT! men som sagt, one tree hill räddar mig från att dö av uttråkighet.

iallafall så ska jag försöka ta mig till skolan imorgon då jag har möte med min nya mentor.
Ska göra två prövningar hemma nu fram till höstlovet och efter det så ska jag till skolan några dagar i veckan och plugga.   jippie....


lite musik som man kan tänka till.


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com


090909 - grattis henrik!


Idag fyller min lillebror 14år, synd att han inte fyller 9, det hade passat lite mer med dagens datum :D Grattis till honom iallafall, kommer lite gäster hit senare ikväll så blir det tårta osv, blir nog trevligt.

Jag har varit sjuk typ hela veckan så har inte orkat uppdatera så mycket, har fortfarande feber + huvudvärk + ont i halsen + frossa + seg i huvudet osv..  Jag hoppas att det går över snart. Är lite rädd för att jag har fått svininfluensan, men tror inte det.. eller?! Vore ju inte så bra om jag smittar alla gäster ikväll isåfall :o
Iallafall har som sagt inte gjort så mycket under de senaste, mest bara kollat på One Tree Hill.. Fast de är ju rätt nice också.

060909 - söndag



Vet inte vad jag ska skriva, men fan så skönt! Zlatan

hej ska vi gifta oss?


Har precis sett klart på twilight, har inte sett den sen jag såg den på bio nån vecka efter den hade haft premiär.. Kommer inte ens ihåg när det var, men förra året tror jag?
Sjukt bra är den iallafall och jag tycker att Robert Pattinson är så jävla snygg. gash!

050909 - sjuk

Det blev inget Filipstad för mig idag, vaknade imorse med 39grades feber och med sjukt ont i magen..  Så nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på twilight.
ha en fin dag!

nattinatti

Det blev brokeback mountain för mig och Jenny, asbra as usal.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag till Filipstad på oxhälja med Madde och sen hem till Rebecca och hennes bebis som jag inte sett än. När jag kommer hem till Karlstad igen ska jag träffa Helena som är hemma från Uppsala, perfekto. :-)
Godnatt.

De är dags för fredagsmys om de så är de sista jag gör.

Snart kommer Jenny hit så ska vi se på film och lite så, ska bli mysigt.
Annars idag har jag inte gjort så värst mycket, suttit lite vid datorn och kollat på disneychannel, soft liv.  aahrå.. HEHE

Just nu sitter jag och tittar på pappa som lagar mat, blir tacos, inga fel.
Kanske borde hjälpa honom?

byebye




Mando Diao - How We Walk (Hurricane Festival 2006)



alltså, förlåt men seriöst, jag börjar nästan gråta när jag ser den här.  Så sjukt bra!

030909 - torsdag

tjänarä

Haft en helt okej dag, började med att jag sov ända till tolv, inga fel överhuvudtaget.
Åkte till sjukhuset vid tre och träffade min doktor, blir nog bra med allt nu kanske. hoppas jag. och jag ska få förtur på svininfluensavaccinet, nice! Är dock lite rädd, tänk om jag blir förlamad?!..
Iallafall, så träffade jag Jenny och Stine på stan efteråt och tog en fika på waynes, och en tur på stan. Sen började det regna. WHY?!?!?! hata regn, & hata mitt hår när det regnar.. haha, helt seriöst, så önskar jag att mitt hår bara kunde vara normalt.
Efter stan så träffade jag och Jenny Danneman, och jag fick skjuts så jag kunde lämna min arbetsansökan, och ja, det kändes rätt bra!! håll tummarna åt mig nu. hi hi.. Det är inget heltidsjobb, men kväll/helgsjobb, vilket vore perfekt. Efter det bara hängde vi bara hemma hos mig och var ascoola. Jag missade dock hockeyn, men såg straffavgörandet. he-he. 



new wow

vad tycker ni om min nya design då?
ÄR DEN INTE TOTALLY AWESOME?!

he-he-he.... 

puss

020909 - Onsdag

hallåja!

Idag har jag städat, sett på film, (Milk var bra, se den!) och skirivit en arbetsansökan, och jag hoppashoppashoppas att jag får det, vore så perfekt!
Skulle egentligen träffat Jenny också och fikat, men så blev det inte....tyvärr. Men jag hoppas att jag kan träffa henne imorgon.

Imorgon ska jag till sjukhuset också, jag är apnervös. Ska prata om hur framtiden ska bli nu, med mediciner osv.. aah, hoppas de blir bra. hjälp :-(


silence speaks louder than words.

men snygg!



Jag vill ha!! Från Friis & Company, 699:- 
Beställa kanske :-D mhm!


september vareja!

Det är redan september, vart fan har året tagit vägen? OCH SOMMAREN, vad hände med den?

Idag har jag iallafall ätit lunch med Madde på åhlens och fikat på espresso house, mucho mysigt! efter det tog vi med mimmi på en liten "promenad" ner till älven där vi satt i några timmar och pratade i solen, lite senare anslöt sig även Daniel som har längtat sjukt mycket efter mig, eftersom jag är hans favvo som han inte har träffat på en vecka, hihi.
Efter Maddepadde hade åkt så åkte jag och Daniel och hyrde en film, men den orkade vi inte se, så den ska jag se med pappa imorgon om han fortfarande är sjuk hade jag tänkt! Milk var det förövrigt som vi hyrde, och jag hoppas den är bra. Det borde den vara eftersom Sean Penn är med, och han är bäst!

Vi klippte Mimmi förrförra veckan och nu ser hon ut som en liten söt valpis.



010909 - just löving it.