I find it hard to trust Not only me, but everyone around me.

Godmorgon!
Sitter i köket med min moder och dricker lite kaffe, väntar på att Daniel ska vakna och ringa mig så han kan komma förbi en liten stund innan jobbet, han fick sin iphone igår så måste ju få kika lite. hehe.
i eftermiddag så ska jag träffa helenis en stund, får se om det blir en fika på stan eller om hon kommer hit.
Det ska bli mysigt. har inga bilder idag heller, tyvärr. Men det ska bli bättre med det, jag lovarr. Kolla här kan ni ju göra dock.
hejdo

22:a februari

har typ precis, eller för en halvtimme en typ, kommit hem från hockeyn.
hatar sudden men tycker alltid det är lika skönt med vinst! bra Färjestad.
nygga!

jaja.Annars idag så har jag gjort... inte mycket alls faktiskt.
Fixade lite här hemma, dvs dammsugade och sånt (jag vet att jag är duktig) sen så lagade jag lite mat också har jag pluggat lite. Somnade en liten stund på eftermiddagen också och vaknade klockan sex, fick lite panik eftersom jag skulle på hockeyn.. men det löste sig.

aja. hejdå

When I get out of bed, You know I miss You.

hejhopp
dåligt här, I know! hehe..
Iallafall så har jag spenderat (nästan) hela helgen tillsammans med en av mina bästa vänner, dvs Danielpaniel.
I fredags så kollade på vi lite tv/film osv, eller det gjorde vi iofs i lördags också. Men det var trevligt. Kollade på hockey gjorde jag i lördags också, bra Färjestad!!!
Idag så har jag varit i skolan, hade först religion där vi denna veckan har tre olika seminarier, vi ska vara med på ett och bara lyssna och ett ska vi "medverka" i eller vad man ska säga. Så imorgon är jag ledig hela dagen och börjar
inte klockan åtta, rätt värt.

Sen hade jag iallafall matte tillsammans med madde, fick tillbaks mitt matteprov från i fredags. jag fick VG!!!!!!!! det gjorde hela min dag och typ hela min vecka. seriöst så har jag inte fått G ens på ett enda matteprov sen jag gick på mellanstadiet. Har fått IG på alla i hela högstadiet osv hur mycket jag än pluggade... och nu fick jag vg. Måste bero på att jag har världens bästa madde att plugga tillsammans med. hihi.  hon fick också vg.

Efter skolan firade vi med en sväng på stan, haha. Köpte lite smått på h&m, sen satte vi oss på det vanliga stället, espressohouse i någon timma innan madde åkte hem & sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, jag har typ bara sett på tv. Jag skulle egentligen vilja se på någon film, men har typ ingen att se.. så nu har jag jättetråkigt istället.  jättebra.

taste the rainbow motherfucker


från och med du

Just nu så sitter jag och försöker skriva lite Svenska, ska analysera en novell "döda ett barn".
jag tycker det är svårt, hatar att typ, analysera och skriva recentioner och sånt. ååhhh.
tråkigt
Annars idag så är jag ganska, deppig eller inte deppig, men vet inte.
Allting känns ara konstigt men ändå inte. jag vet inte.
orkar inte..
blaaah.
hejdå

att nått så nära är så långt bort

Hejhejhej
i måndags så var det allahjärtansdag, spenderade dagen i skolan där jag hade matte med madde, inget religionsprov dock. Sen på kvällen så blev det middag tillsammans med Madde, Ida, Lina och Helena hemma hos Helena. Det var mysigt och jag uppskattar verkligen mina vänner och älskar dom sjukt mycket.
Vi drack lite vin (läs mycket) så trodde jag skulle vara bakis igår, men icke. Mådde faktiskt helt okej.
Vaknade lite efter nio av att maddes alarm ringde, eller om det var mitt. Minns inte. I vilket fall så duschade vi och sen åt vi frukost innan vi, hehe, bakade kärleksmums som blev rätt jättegoda.
Sen åkte vi iväg till skolan och hade matte, gick sådär. Fyfan, jag mår seriöst dåligt av att ha matte för jag förstår ingenting, hur lätt det säkert än är så kan jag verkligen inte få in det i hjärnan hur jag än tänker.
Min lärare blev lite orolig eftersom jag var lite dålig på bråk om jag verkligen skulle kunna ha provet på fredag, haha. Så kanske måste göra de senare.. inte för jag förstår hur jag någonsin ska kunna bli bra på det, men ändå.

En stund efter att jag kom hem från skolan så gick jag in till stan för en kaffe på espresso house tillsammans med Helena och Thessimess, roligt att träffas och ha en liten mysig pratstund. När jag kom hem så fick jag besök av Danielpaniel innan han skulle börja jobba vid tio. Så jag träffade liksom alla bästa igår på samma dag och det är ju aldrig fel.

Bye Bye hollywood hills forever

SÅ JÄVLA BRA LÅT!!!!!

klicka här ♥

I’m gonna lock my heart and throw away the keys

sitter och försöker plugga men det går sådär..


i fredags kväll så var jag med Daniel och Gabriel på Mongolian och käkade mat, sen åkte vi hem till Gabriel dit även Jesper kom, det blev lite tvpel och sånt. Det var niceee.
Och i lördags så va jag ute och gick i nästan två timmar med pappa, det var så jävla råskönt, åh. älskar när det är SOL, så mycket lättare känns allt.
När jag kom hem så kom iallafall Daniel hit på lite kaffe, innan vi åkte till Kil där min morfar hade fått punktering, så vi skulle hjälpa honom. På vägen hem så hämtade vi upp gabriel och åkte till donken på norrstran där vi träffade simon och satt en stund innan madde kom och mötte upp oss.
Efter det så begav vi oss hem till mig, eller iallafall jag, Madde och Daniel. Vi hade de lite mysigt innan melodifestival och ganska lagomt tills den började så kom även helena hit så vi såg på melodifestivalen som förövrigt är så jävla dåligt nu. Sen så bara hänge vi här hemma och såg på lite tv och liknande.

Vakande någon gång vid halv elva imorse och åt fukost med mina bästa tjejor, innan dom drog hem.
En stund efter de hade dragit så kom Daniel hit.. igen. hähäh. Vi gick ut och gick med pappa, haha känns som de är de ända jag gör, men nej. Dock gillar jag det.
Vi gick i lite mer än en timma, runt vid maribergsskogen och bort mott sommaro och lite så. jävligt gött.
Sen var daniel här en stund och resten av kvällen har jag mest bara försökt få in allt om kristendom, islam och judendom i huvudet. något som dock har gått skit. för jag kan fortfarande nästan ingenting.
Jag har prov imorgon och just nu känner jag mig inte alltför taggad....
Ah, ska väl försöka fortsätta plugga.

I miss you more than I should Than I thought I could..

godmorgon, godmiddag.

Vaknade vi åtta och var relativt pigg imorse, rätt ovanligt. Hoppade in i duchen och har hunnit med att både blåsa och platta håret. När jag var typ färdig ringde madde och sa att hon inte kunde ta sig iväg med bilen pga av de snöar så jävla äckligt mycket, ååh. Så hon ska inte till skolan och eftersom jag varken vill GÅ till tullholmen nu eller vara ensam på matten så går jag inte heller dit, utan pluggar lite hemma. Tror inte vi missar så mycket idag faktiskt. Vi ska väl mest bara plugga på det vi har haft hittills inför provet nästa fredag. Som jag förövrigt är ganska nervös inför, jag hatar matteprov.

Ska ta mig en kopp kaffe och sätta mig framför tvn nu, ska kika lite på världens bästa disneychannel. haha, töntlovisa, i know.

i've trying to get away, because life is really killing me. there's to much pain when you are here, and even worse when you are not.

I like
{går inte att bädda in...}

det gör ont att veta men lika ont att undra.

hejhopp
Sitter och kollar på hockeyn med helenis, ett mål och en assist av dicken. mmmmh. han är förövrigt rätt bra ikväll. puss.
vi var ute och gick förut och sen köpte vi godis............................... he he... Ska väl följa med helena till bussen sen och tänkte ta mig en liten sväng då också. Det är dock rätt läskigt att gå på kvällen ibland. speciellt igår efter att jag hade sett på efterlyst, hehe....
Jaja, men ja.
hejdå.

Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på

jag är världens sämsta bloggare at the moment..
kanske annars också. vet inte.
Men jag har inte haft igång min dator på en vecka typ, utan har bara använt min iphone och gjort andra saker, hehe. Och det funkar ju inte att blogga från den, eller jag fattar inte hur man gör isåfall, så.

Men ja, spenaderade även fredagen hemma hos Daniel, vi käkade lite gott och såg på tv och bara hade det mysigt. Lördagen bestod av hockey, melodifestivalen och Madde. Fick skjuts till väse efter matchen där madde hämtade upp mig, så åkte vi hem till ölme där jag blev bjuden på mat och sen så kollade vi på melodifestivalen tillsammans med Josefin och Elisabeth, sen blev det lite film och mys och sen så somnade vi tillslut i maddes säng efter att ha legat och pratat en stund.
På söndagen så vaknade vi vid typ tio och gick upp och käkade lite frukost osv, sen bakade vi supergoda muffins och efter det så åkte jag hem.
Hann vara hemma i typ en timme eller något innan daniel kom hit och helt ärligt så minns jag inte vad vi gjorde faktiskt, men det var nog inget speciellt. höh-ö.


idag är det redan TORSDAG igen, omg.
typ. har varit i skolan under veckan och i måndags så var jag och madde och fikade under våran inställda mattelektion, och i tisdags så träffade jag helenis för en liten pratstund, {♥} Igår var det världens bästa väder och sebastian ringde och väckte mig och kom hit en stund innan han skulle till skolan vid ett. Senare kom min morfar hit och fikade lite innan han skulle laga mat åt oss, Daniel kom hit så hjälpte morfar lite och sen så käkade vi, morfar gör typ, jätte, god mat! ah, sen idag så har jag varit i skolan och sen lunchat med helenis, får väl se om hon kommer hit sen efter hon har jobbat. Jag ska iallafall se på hockeyn sen tror jag och gå ut och gå trots att vädret är sjukt äääckligt idag, ÄR TRÖTT PÅ SNÖ. bli vår nu, tack!
Kan inte somna annars, har varit ute mins en gång per dag sen förra veckan och gått i en timma eller liknande på kvällen, så jävla skönt! älskar att bara gå med råbramusik via spotify i öronen, och man kan liksom tänka på allt och ingenting.

jaja, det här blev kanske lite långt. Puss!

Lovisa är en liten mupp

HELÉNA GÄSTBLOGGAR

Tjenare. 
Jag sitter här nu och skriver i Lovisas blogg. De är väl roligt att få skriva några fina rader. 
Idag har vi varit iväg och köpt min dator. Som jag även sitter och skriver på för tillfället jag är sjukt nöjd och lovisa tyckte den var fin. 

En fika på Ikea hann vi också med, och jag fick mitt knark - Nässpray. 
Ja här blir man kallad cepe och lite annat i min fina bonusfamilj Boström! 

Allt för mig tack å hej
// Helena

Är du kvar där du var jag har slutat gå förbi

Godmorgon.
eller godmiddag mera kanske.
imorse så väckte pappa mig klockan sju eller något innan han skulle till jobbet och frågade om jag skulle gå upp, jag sa till honom att jag började tio. Men sen så bev jag rätt pigg av att han väckte mig så jag låg vaken i en halvtimma kanske, hörde att han gick och sånt. 
Så jag stängde av mitt alarm för jag tänkte att jag skulle gå upp, men så la jag mig på min kudde en stund och tänkte att jag bara skulle ligga där i fem minuter. Det slutade med att jag somnade om och vaknade först klockan 10.07............ så jävla bra gjort. inte. Så jag missade min svenska idag, inte så jättebra. Eller inte ALLS bra.
Hade väl egentligen hunnit dit för att vara med i en timme, men så duktig är inte jag så jag sket i det..

matchen igår då - äääntligen. Det funkade med att köra "bortamatch fast hemma."  Så skönt!

Efter hockeyn följde Sebastian med mig hem och vi körde lite NHL11 tillsammans med min bror och hans kompis, jag vann nästan över Seb. Och de är ju rätt bra. jag äger på nhl. he-he..


Nu måste jag börja göra mig iordning, ska med helenis till bergvik, eller något sånt ställe för hon ska köpa en dator. hihi. pusspåerrrrr

när man väntat alltför länge blir inget som man tror

hej!
har haft en bra helg, åkte hem till Daniel i fredags där det blev lite käk, öl och whiskey(..) hehe, det var trevligt, kom hem någon gång på natten och dagen efter så hade jag lite huvudväk men begav mig ändå till götlaborg för hockey, så sjukt underbar seger. så jävla härligt! När jag kom hem till karlstad igen så träffade jag daniel igen och bara, hängde typ..  Söndagen så vaknade jag rätt sent, kom inte upp från sängen förens efter tolv någon gång, SKÖNT. Vid tre åkte jag till helenis där vi hade det mysigt och sen såg på solsidan och wallander! ååååååh, mina vänner är bäst!!

Igår så var jag i skolan, hade religion och matte, blev lite ledsen för att hon inte hade rättat de vi skrev i torsdags än, hehe.. Skrev förövrigt tio sidor, känner mig rätt duktig. Tror dock inte jag kommer att få mer än G dock, men man vet ju aldrig vi får se. Efter skolan så åkte jag in till stan med madde för en fika, sen kom även helena och therese dit en stund. Efteråt så blev det hockey hemma hos mig tillsammans med madolajn, pappa och henke.
Just nu så sitter jag och pluggar lite, men jag orkar inget mer för jag fattar ingenting av min svenska. 
Har duschat för en liten stund sen så jag borde väl egentligen börja göra mig iordning, för snart kommer mina kusiner hit för att käka lite mat och sen så ska vi iväg på allihopa. Alla ska dock sitta förutom jag och henke, hehe :( stackars oss...
Ne, men får hoppas på samma spel som de senaste två matcherna och att sovapåhotellochåkabusstillmatchen fungerar och att det kanske trenden med förluster på hemmaplan kan vända nu.
ha de så bra. pöss!