ALÉ ALÉ ALÉ OOO, 1932..

Jahopp, dom ringde tillbaks från sjukhuset förut och imorgon ska jag dit för en magnetröntgen klockan 9.15. gash, är nervös.. tycker det är lite läskigt att ligga i de där röret eller vad man ska kalla det. Vi får väl hoppas att det går bra.

iallafall har jag precis kommit hem från hockeyn nu, det blev 1-1.. hell yeah ......................

NU SKA JAG SOVA SÅ JAG ORKAR VAKNA IMORGON, GOOD NIGHT.

TISDAG G G G G G

Hade ett inte så kul samtal med min doktor imorse när han ringde..... jag hoppas verkligen inte att det behöver bli så som han sa, (inget jag vill gå in på, men jag dör hellre) men vi får väl se. Ska iallafall ta blodprover en gång i veckan nu, och sen ska göra en magnetkameraröntgen snart, också ska jag börja ta antibiotika.   hejhopp superduper.. not.

Har precis kommit ur duschen nu och tänkte läsa lite, hehehe. Sen ska jag väl göra mig iordning och gå till apoteket och senare ikväll blir det hockey, mot fisklunda och Lee Goren är tillbaks, NICE!!


hoppas ni får en fin dag. puss&kram!


när jag hör din röst.

tjenare

imorsde gick jag upp rätt tidigt och gick iväg för att ta blodprov. funderade en stund på att ta influensavaccinet också, när det ändå inte var någon kö, och jag borde väl egentligen tagit den för länge sen eftersom jag är med i den s.k riskgruppen.. Men, jag vågar inte, är så rädd för alla biverkningar osv..
Efter jag hade varit där tog jag iallafall en tur på stan med mamma, och jag köpte de tre andra böckerna i twilightserien, och nu är jag happyhappy. Ska börja med när jag hör din röst innan jag lägger mig ikväll tänkte jag.


storm

How long have I been in this storm?
So overwhelmed by the ocean's shapeless form
Water is getting hard to tread
With these waves crashing over my head
If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light
And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright
I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down?
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface
If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light


The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight.



Jag orkade inte städa mitt rum idag, så jag färgade håret istället, med färgen jag köpte innan studenten.......... jag är seg, eh. Har även hjälpt mamma att laga mat och kollat på fotboll, hammarby - aik. Vet inte varför egentligen, men så blev det.

MITT HÅR SER SJUKT SLITET UT PÅ BILDEN, eller det ser väl inte bara ut att vara det, utan det är det... BLÄH. men klippa mig borde jag kanske göra..
aja .  hejsvejs.



klicka här och lyssna!

I would fall asleep, only in hopes of dreaming.

Good morning.

Jag hoppas att ni inte har glömt att ställa tillbaks klockan en timme idag.. Skönt att kunna sova en timma extra utan att ha dåligt samvete för att ha sovit bort hela dagen. hehe.
dock är idag en väldigt GRÅ OCH TRÅKIG dag, ute är det världens tråkigaste väder.... Så idag tänker jag nog städa upp i mitt rum lite, och sen får det bli någon bra film med familjen.

gräjtttt

t w i l i g h t


alltså inte för jag är sådär "besatt" som många andra tjejer är av Twilight.
men Robert Pattinsson kan vara en av världens sexigaste i rollen som Edward Cullen..


ja, iallafall. Har precis sett på twilight med mamma. Hockeyn gick väl sådär...
är liksom inte van att Färjestad förlorar i LLA. aja.. hejdå.

SNYGGA BRORSOR!!


jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå



Gah tråkig fredag!
längtar tills imorgon då jag får gå på hockey, har nån slags hockeyabstinens just nu. Har inte varit på hockey på två veckor.... eftersom jag missade matchen i lördags.   men imorgon, då äääntligen.  maha.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza, ska bli gott, jag har inte ätit något idag, sen ska jag nog se på idol, så får vi väl se om kvällen utvecklas till något skojsigare.
HA EN FIN KVÄLL!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


KLICKA PÅ BILDEN. (spotify)

fredag 230909

Jag försov mig idag typ, så jag hann aldrig gå och ta några prover.. men får göra det på måndag iställlet. hehe.

Ska snart göra mig iordning lite och sen åka med mamma och handla tror jag..
vi hörs later   



vill ha! 350:- monki

Med ena foten utanför.

tjenarääää blåggen.

Jag har precis kommit hem från Gabriel, äntligen fick jag komma hem till honom och se hans nya lägenhet utan att något annat kom ivägen. haha.

Annars då, Färjestad vann. ahmenniceva. och grejen jag beställde till pappsen blev asbra. Kan inte skriva vad det är, ifall han skulle få för sig att läsa här. Det tror och hoppas jag inte han gör, men man vet ju aldrig. heah.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag gå upp ganska tidigt och gå iväg för att ta blodprover..... och jag HOPPAS verkligen att dom ser bra ut, tror dock inte dom kommer göra det eftersom jag mår ganska risigt. Men man kan ju alltid hoppas. Min doktor ska iallafall ringa mig nästa vecka och då hoppas jag att han säger något bra och att han har hittat någon ny superdupermedicin som kommer funka perfekt. det vore awesome.

GODNATT ♥


jag ska sakna dig imorgon.



Igår blev nice, jag och Madde tog en liten roadtrip till Örebro och shoppa lite på mariebergs köpcentrum.
Jag köpte inte så mkt, men fick med mig två stickade tröjor och en
kjol (världens snyggaste) från gina + ett par leggins från h&m hem. När vi kom hem hyrde vi en film som vi kollade på hemma hos mig innan madde åkte hem till sig. muchoo trävligt. :-)

Nu ska jag göra mig iordning och sen ge mig av till ICA på haga för att hämta ut ett paket innehållande min farsdagpresent till pappa. Jag vet inte riktigt när det är farsdag men jag tror att det är snart och jag kunde inte låta bli att beställa det som jag nu ska hämta ut när jag hittade det förra veckan! Senare ikväll hade jag tänkt se hockeyn på tv och efter det kommer Daniel hit och ser på film med mig. tonight's gonna be a good night. HehE

g o d n a t t !

Bara för att Madde är bäst i världen och det var nice idag.
HÖRS IMORRRRN pöss

jag kan inte skilja på.

Idag träffade jag min gamla klass och fikade på Melkers, det var väldans trevligt och jag hoppas att vi alla kommer ses snart igen. Saknar dom faktiskt lite iblaaand. :-D

Efteråt gick jag hem ett tag och sen gick jag och mamma ner på stan en stund, köpte inget speciellt mer än ett vet-inte-vad-det-heter-grejs från toni & guy, och mamma köpte shampoo och balsam från samma märke + lite grejer på hemtex.
När jag kom hem så hade jag fått mina bilder som jag beställde från fuji före helgen, så nu under kvällen har jag grejat med dom och gjort min lilla "fotovägg", och jag är nöjd.



Nu ska jag borsta tänderna osv, sen ska jag läsa lite och sen sova, ska upp tidigt imorgon och åka till Örebro på en liten shoppingtur med madde, det kommer nog bli asnice.
pussgodnatt.

SÅ JÄVLA S N Y G G A!!!!!


chicy.se

FÖTTER

har skitont i NÄSAN,  vad fan händer?!!?!?!?!!?

Om jag kunde drömma

Har precis kommit hem från bergvik, var där med mamma och pappa, det var egentligen tänkt att vi skulle åka och köpa en taklampa att ha över matbordet, men när vi var på mio kom mamma på att hon skulle till Henriks skola på något möte, så vi hann bara med att åka till maxi och handla lite mat efter mio, egentligen hade vi tänkt åka ikea och lampaffären på bergvik också..
Jag köpte iallafall första twilight boken, har velat köpa den ungefär aslänge men har inte gjort det. Så idag passade jag på, eller ja, jag köpte den väl inte själv utan fick den, men ändå. hehehe.

Så nu ska jag sätta på lite bra
musik och sen lägga mig i sängen och läsa lite. :] hörs!


G O O D N I G H T


sängen nu blir.... är TRÖTTTTT

Jag var inte på matchen igår, . . gash
men kalas hemma hos maddipaddi blev det, det var träevligt. hehe. vet inte vad jag ska skriva. så natti!

D e r u n t e r g a n g

Okej, Daniel kom iallafall, han är inte elak längre hehihe. Mötte han och Seg och åkte hem till daniel och hämtade en film, Der Untergang.. Sen åkte vi hem hit och såg den. Sjukt hemsk film, speciellt slutet.. Den handlar om Hitlers sista dagar i livet, hitler är dum i huuuvvet. Dock var den jäkligt sevärd, så se den.


Nu ska jag sova tror jag, är jäkligt trött. Imorgon ska jag på hockey, tror jag.. sen hem till Madde på "60" års fest, eftersom Madde fyllt 20 och Elisabeth, min faster har fyllt 40. :-)
så, GODNATT.

t h e w a y y o u m a k e m e f e e l

Daniel kom aldrig.  så himla taskigt!!!   hehehe kanske inte :-)
Sitter och kollar på idol nu iallafall som har michael jacksson-tema ikväll och bäst hittils har Reza varit tycker jag, men då har ju inte tove eller erik sjungit än. Så vi får se vem som är bäst sen..

f r i d a y i ' m i n l o v e

hallåja.

för det första tycker jag att Helena borde flytta till Karlstad igen... :-( miss yaaaaaa

Jag har precis beställt utskrifter av några foton som jag ska göra ett kollage av på min vägg sen.. supersmidigt på fujis hemsida och billigt, bara 29kr i frakt, så får man 100 foton gratis. perfekt.

Nu ska jag strax äta, och sen kommer nog daniel hit, hoppas att ni får en trevlig fredagskväll! bye.

d e t b ä s t a j a g v e t


Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen

gfah, äckliga fisklunda vann med 6-1, och blomdahl är dum i huvudet.

ursäkta men.... ja.
Iallafall så ska jag se på OC nu och sen försöka sova och få bort febern som jag har....
natti

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Hej Hej

Förlåt för att jag har varit sjukt seg på att uppdtera, but now I'm back!

Har inte hänt så mycket egentligen, förra torsdagen fyllde Madde 20 år, och i helgen firade vi henne, började med förfest hemma hos mig och efter det så drog vi ut, dock var jag inte ute så länge, för det blev lite för mycket att dricka för mig.. Gick hem vid ett och mådde inte så bra, om man säger så.... Sen under veckan har jag mest bara haft sjukt tråkigt och varit hemma. hehh.
Ikväll ska jag kolla på hockey och OC, perfekto.

ha en bra kväll. pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.


Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

Jag har inte riktigt hunnit med i idolsvängarna, om man säger så, har inte sett på idol sen auditionarna. Men har läst på typ alla bloggar att Erik var så himla bra, och det tyckte Madde igår också när vi sågs, så var tvungen att kolla upp det, och shit vad bra han var!



Nu ska jag snart ner ppå stan och möta min kusin Johan, och senare ikväll ska jag på hockey, nice!

svenska hollywoodfruar

Kom precis på att jag har missat svenska hollywood fruar ikväll, :-O Nu blir det roast på berns!

schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp

Blev väckt runt tolv idag av Madde som hade världens roligaste nyhet, hon tog körkort idag. GRATTIS tusen gånger, är så glad för din skull. :-)
Vid tre hämtade Madde mig så åkte vill till donken på Norrstrand och köpte en kaffe och pratade lite, bl.a om hur vi ska få ut mina föräldrar på lördag så vi kan ha förfest här innan vi ska ut och fira Maddes födelsedag. Hon fyller 20år på torsdag. Så är perfekt för mig nu, har både en chaufför och langare i ett liksom. HAEHAE... skämt åsido så lyssnar jag på schnappilåten just nu (skitbra)   
maybe not. hehehe

Har precis sett på The bucket list, asbra film, sen den!!



youandme!

041009 - söndag

Godmorning! today is the first day of the rest of my life.. 
omg.


Har ungefär precis kommit ut ur duschen, ska väl snart blåsa håret och göra mig iordning, sen ska jag nog gå ner på stan en stund och köpa en tröja som jag vill ha. :-D

031009 - lördag

Har precis kollat på veckans avsnitt av svenska hollywoodfruar, missade det i måndags. Jag tycker det är så jäkla kul.
Efter mitt år som au pair i Kalifornien nästa år så har jag hittat en super rik man och är nya Maria Montazami. Eller Anna Anka kanske?! Då får ni se mig på tv istället.  AWESOME. 
hehehehE.  vore  något.

Det är världens pissigaste väder ute, regnar som ett vattenfall typ.. Ska snart hänga med min brorsa till hemköp och köpa lite godis, tror jag.. sen klockan fyra ska jag se på hockeyy.

ha en bra lördag.

godnajt!

Har precis kollat lite på St Louis - Detroit.. Nu tänkte jag lägga mig, mmmmmh mysigt.


så jävla snygg!

"..fredagsmys, om de så är de sista jag gör.."

herregud vad trött jag är... ändå sov jag ända tills klockan tolv idag. Jag tror det är något fel på mig..
Ikväll blir det nog bara att lugnt för min del här hemma, vore skoj att dra ut, men eftersom alla verkar välja att stanna hemma den här helgen så får det bli så för mig med.



Kedjan är svag, då länkarna felar..

Har precis kollat på inlåst på fyran, fyfan vad dumma i huvudet endel är! Skulle aldrig kunna göra de grejerna som en av killarna hade gjort mot sin mamma..

Ikväll så var jag, mamma och Helena ute och åt somsagt, på Via Appia som hade nyöppning idag tror jag, sjukt gott var det iallafall, man fick en varsin köttbit som man grillade själv över en lavasten, och till det fanns det en buffé med en massa olika gott. Rekomenderas. Efteråt gick vi en sväng i mitt i city som var proppat med folk, och sen vidare till duvanhuset, där jag äntligen köpte skorna som jag skrev om i ett
tidigare inlägg, är så sjukt nöjd. 20% på dom ikväll också, så 359 spänn behövde jag bara betala.. puss på det.
Funderar på att lägga mig eller nått nu.?!  är rätt trött......




DET ÄR FÖRSTA OKTOBER IDAG! var det inte nyår typ förra veckan?!

Break your happy home, learn to sing along, to the music, to the music.

ursäkta för min lilla nedstämdhet igår, hehe. men jag var totaly down. typ.

Jag mår bra idag iallafall och ska snart ner på stan med mamma och möta Helena, vi ska ta en fika. Sen lite senare ska jag med mamma på tjejkvällen i
stan och shoppa lite. superduper.
Ha en fin dag! Puss.


Föresten så hade jag en så jäkla underbar dröm inatt. Drömde att jag var på en konstert med Mando Diao och efteråt blev jag bästa kompis med hela bandet och vi hade skitkul, och precis när jag vaknade så satt jag med Björn och vi var typ kära i varandra och han var gulligast i världen...... hatar att vakna när det är som bäst!

åh I wish it was truuuuuuuuuuue....  haha.