When we were everyone, We were more than just a slice of American Pie.

cha cha bloggen (helena) CHA CHA!!!
hahah

Imorse mötte jag madde, så gick vi och hämtade min påse på hm och sen köpte vi baguetter på sjöqvistens och kaffe på waynes, som vi käkade nere på bryggan vid museét. Myspysigt som tusan! Sen var vi hemma hos mig en stund och efter det så mötte vi upp jenny och helena på torget för att dra till coffehouse by george där vi satt och snackade rätt länge. lala love my friends!♥

Kiss me, k-k-kiss me, Infect me with your love..

chacha
Har precis kommit hem typ
eller a, hehe för en timme sen kanske de blir nu men..
köpte jackan som jag ville ha, HEh eller jag fick den av mamma!!
TACKAARRRRR
fast köpte i en annan färg än den jag hade tänkt, tänkte köpa en beige först, men kom på att jag redan har en beige "höstjacka" eller vad man ska kalla det. Så köpte en hmm.. mörkgrön kan man nog kalla den istället.
Men den var assnygg. Kan lägga upp en bild på den imorgon, har inte orkat ta någon än..
Sen köpte jag två linnen på hm, som jag glömde i provhytten när jag var där igen senare på eftermiddagen och provade en annan grej. haha. Men mamma ringde dit och då sa som att dom precis hade hittat den påsen och att jag kunde komma och hämta den imorgon. HUR BRA var inte de då på en skala?! var ganska säker på att någon skulle tagit den så tänkte skita i att bry mig om att ringa och kolla först. MEn de var ju tur att jag gjorde det..

ahja, när jag kom så typ käkade jag och sen mötte jag julia så gick vi ut och gick och då bestämde vi oss för att dra ut och ta en öl någonstans, så gick upp och bytte tröja typ och sen så gick vi till ankan och satt på uteserveringen där och mötte upp joakim tror jag han hette. Julias friendddd. Sen när de stängde vid typ 23(!!) hehehe, måndag? mh. så gick vi runt ungefär hela karlstad känndes det som och sen satte vi oss nere vid älven en stund och pratade lite strunt.. Nu ska jag SOVAAAAAAAAAAAA! godnatt

I want it bad, A bad romance

rätt snygga tjejer har jag hört att vi är jag och min siames

HEJHEJBLOGGEN!!!

Ska snart dra ner på stan med mamma och kolla lite. hihi
vill Ha En jaCKa.
drömde att jag köpte en som jag har kollat på inatt
måste förverkliga drömmen!!!
haha typ.
Vi hörs då! pöss

Please don't try so hard to say goodbye

haha oj shit,
värsta ökningen med läsare idag. from where?!!?! liksom.


a i fredags så var madde här så hehe, bakade vi, och det blev ju rätt gott för vi är så duktigaaaaaaaaaaaaaaa.
Sen kom Daniel hit och hängde lite med mig, KUL! eftersom de känns som vi träffas assällan nu för tiden bara för han jobbar..    liksom inte så bra.
OCH IGÅR VAR JAG HEMMA HOS HELENA och myste lite, vi såg på white chicks och sen på johhny bravo och powerpuffpinglorna ♥ så värt alltså! råkade förstöra helenas dörr lite också när jag skulle låsa.. :( :( :(  det inte alltid lika lätt att vara mig. Fast jag tror inte den gick isönder egentligen. sen har de inte hänt så mycket mera. tyvärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Såg nyss ett vildsvin på tvn, fatta vad läskigt att träffa en sån i skogen?!
när jag bodde i bråne så fanns det såna i skogen där, inte för jag såg någon men alla sa det.
tur att jag inte bor där längre, för då hade jag inte vågat gå ut. eheheheheheh

inte ett vildsvin. men mimmi

för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör

laalalalalaaaaaaaaaa
jag överlevde dagen, wiho.
fick ett nummer på akuten igår som jag skulle ringa idag klockan 07.00
då sa dom att jag skulle komma direkt, så typ gick upp och satte på mig kläder och sånt och var väl där vid halv åtta... fick typ gå in och bli sövd direkt och jag var asnervös. haha jag vet inte varför för de va typ femtegången jag gjorde denna undersökningen i narkos och jag har varit sövd fler gånger...
jajaaaaaaaaaa.
när jag kom hem la jag mig i min säng och typ somnade, låg och sov/vaknade/sov/vaknade/sov ungefär.

It sets off like a fire alarm in a city made of ice

assssssssssssssså
hatar verkligen det här.
har precis kommit hem från akuten för en stund sen och
aah.  tog ju blodprov igår och sen har jag lite ont på ett ställe och om de blir så måste jag söka akut direkt
annars kan de bli, inte så bra typ.
Så de ringde mig imorse iallafall och sa att jag borde åka in till akuten, så det gjorde jag, fick sitta och vänta en stund men inte jättelänge sen fick jag täffa en medicindoktor och en kirurgdoktor sen typ så a dom att jag va tvungen att bli sövd och de behövde undersöka en grej men jag var tvungen att ha varit fastande i ses timmar innan, så istället för att behöva vara kvar på sjukhuset under natten fick jag åka hem och sen åka tillbaks imorgonbitti.
fyfan tycker för de första att de är sjukt pinsamt att vara såhär,haha. vet inte varför :S sEn är de så jävla jobbigt för jag hatar sjukhus och är så jävla rädd för allt typ...........
hehehehe
AJAAAa. känns som att allt bara blir dåligt just nu ändå. och de är ju skitkul. blir så jävla förbannad också på vissa saker.... och jag hatar att känna såhärr.
Värsta positiva inlägget. haha.
men aaaaaaaaaaaah hejdå

love the way you lie

TJENA.
igår tvättade jag och de gick rätt okej.
blev lite fel med tvättmedlet först bara, heheh. MEN har man en pappa som gillar att tvätta så är de ju inte så lätt att tvätta själv och lära sig liksom. typ.
jaja. Efter de så träffade jag iallafall helenapena, vi tänkte gå ut och gå.
men råkade köpa kebab och sätta oss på bryggan nere vid museet istället. ooooooops


Nu väntar jag på att madde ska komma hit, vi ska nog dra till oliven och köpa sallad. Måste gå till gripen och ta blodprov också.... Sen får vi väl se vad som händer. 
Var nyss ner med mimmi till djuraffären här under, hon ska bli rakad, hihi. Hon kommer bli såååå jäkla söt!
Vi klippte henne vid ungfär den här tiden förra året också, och hon ser verkligen ut som en liten söt valp.
Längtar tills jag får gå ner och hämta henne! :d

the fear you won't fall

I lördags hade jag fest hemma hos mig, blev lite föööööööööööör mycket alkohol för mig i början av kvällen.
fyfan. körde ölspelet. inte okej. haha mådde iafl lite bättre senare och då drog vi till score en stund och dansade tills dom stänge.
Träffade några som hängde med upp till mig på efterfest.. he he. dom drog vid sju på morgonen men de blev nicee. Fast igår mådde jag rätt pissigt, men de är väl som man förtjänar eller nått.. haha
JAJAJAAaaa..
snart ska jag tvätta?
liksom, kan inte.
men ska väl försöka.......
ska ut och gå med helena också..
vihörsdå

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

MEN TJA!!
lars winnerbäck var så jävla bra!!
spec kom änglar.!!
ååh
Började kvällen hemma hos hanna med lite vin och sen gick vi till sandgrundsuddeN.
Träffade madde efteråt och vi hängde med till subwy och sen gick vi hem!
vi mötte lite kul folk på vägen hem HEHEh.... "undra vem som sålt alla" hahhahah

Vart tog den där elden vägen

HEJHEJHALLÅ
helena är här nu och ska typ snart dra, mamma har färgat hennes hår och jag har.... städat min garderob, lite. ehm. försökte iallafall. Började ju med de igår fast orkade inte klart..
Jag hade lagt alla kläder på golvet i hela garderoben men nu har jag hängt upp typ allt.
men fyfan vad tråkigt det är!!!!!!...
Nu ska jag försöka hitta nått bra att ha på mig så ska jag gå hem till hanna, och sen blire WINNERBÄCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ som jag har längtat hela sommarn!

lasse i LLA november förra året.
HOPPAS NI FÅR EN FIN KVÄLL! PUSSSSSSSSSSSSSSSS

Dom himlarna har lämnat mig för länge sen, nu vet jag hur det känns.

mmh. blev en sväng på stan med mamma och henke innan tandläkarn förut.
köpte ett par chinos från peak på MQ, en tröja + halsband på gina tricot och ett sånt smyckesträd på indiska.. :)
så jag blev nöjd.Sen så mötte jag helena och therese som fick följa med mig upp till tandläkaren, hehehe.
mina tänder var asfina sa min tandläkare, eller hon sa inte "åh vilka asfina tänder du har" men typ, "Du har jättefina tänder lovisa, jätterena och fina, det är bra." Skönt det.
ah, sen mötte vi iallafall julia och gick och fikade, och efter det gick vi lite på stan, då köpte jag två linnen på hm.............. och nu på kvällen har jag försökt städa inne i min garderob eller klädkammare eller vad fan de heter, men de är så jävla jobbigt. jag orkar inte.
har för mycket kläder också så jag vet inte vart jag ska göra av allt...

jaja.
Nu ska jag väl fösöak sova.
känns som de kommer bli en lång dag imorgon, ska städa klart min garderob+rum, färga helenas hår, laga mat, åka hem till hanna, se winnerbäck, möta madde och ha med henne hem hit. typ.
men de kommer nog bli asnajs!!!!
vi hörs. pöss!
PS. christoffer är söt. hehih

men lite bilder från igårrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Goooooooooomorgon mina kära små vänner!
eller godmiddag kanske man ska säga.. Sitter och dricker lite kaffe och ska väl snart börja göra mig iordning, skulle egentligen träffa Julia vid tolv, men jag råkade vakna lite försent idag... hehehe. Så det får bli lite senare..
I
går så åkte jag och madde ut till bergvik och skulle käka thaimat där på de buffégrejen. FYFAN vad äckligt, bläää, rosa kyckling och så. inte helt okej!
Efter vi hade ätit så gick vi iallafall och kollade i lite affärer och jag köpte en mycket fin kavaj på HM!!! Sen köpte vi med oss fika och åkte till Elisabeths jobb och fikade med henne och efter det gick jag hem för att direkt gå ner och träffa helena som hade köpt en, haha, röd ukelele! Vi fikade också. Så det blev mycket fika igår...


KLOCKAN 15.40 IDAG SKA JAG TILL TANDLÄKAREN...... det år tråååkigt.
så egentligen vill jag gå in och borsta tänderna nu och inte sluta förens jag ska gå dit. Så att dom är asfräscha sen liksom! Jag måste betala idag för första gången också, de suger!! fast man får typ 300kr från landstinget eller nått så man behöver bara betala 300 själv, men ändå!! Tänker inte betala själv. så de får mamma göra! hihhehieh.


nej men nu ska jag tyyyyyyyyyyp, ringa julia.
imorgon är det dags för WINNERBÄCK föresten, och jag tycker alla kan hålla tummarna stenhårt för attt de kommer vara bra väder!!
HEJDÅ BLOGGEN!

artonde augusti

hejhej
sitter ute i ölme hemma hos madde
kom hit i måndags kväll, då kikade vi lite på tv oså och igår hade vi prison break maraton, hehe.
de är så jävla bra men så jävla jobbigt att det är så jävla spännande även om jag redan har sett alla avnitten typ två gånger... haha.
Nu ska vi snart åka in till stan och käka thaimat typ, blir nog gottttttt
hörs

I'm a Barbie girl in a Barbie world, life in plastic, it's fantastic!!

sitter och lyssnar på aqua, såååååååååååååååååå bra alltså ♥♥♥♥♥

när jag skulle gå ut och träffa jenny förut så var taket i gången borta........

undra vem som hade tagit det???!
........................................
nej men,
det var trevligt att träffa jenny, fikade med blåbärspaj på george, hon åker till london imorgon, jag är lite avundsjuk!! sen gick vi till hm och jag köpte en tröja......... ska inte köpa mer kläder nu... har köpt för typ sex tusen på två veckor.
och det är ju inte så bra med tanke på att jag inte har några pengar.
ne nu ska jag packa ner lite kläder eller nått. som jag kan ha med till madddddddde.
maddepadde
paddemadde
maddepadde
paddemadde
osv

When the sun shines, well shine together, told you I'll be here forever.

hejhej
har precis gjort
INGENTING.
haha har suttit vid datorn typ hela morgonen, skitkul!!! not.
Sitter och lyssnar på the baseballs och känner mig cool..

Ska snart börja gör mig iordning för att dra ner på stan och fika med Jenny! Var länge sen nu känns det som, även om vi jobbade tillsammans i sommar. Så det ska bli nice.
Sen ikväll ska jag nog åka hem till madde och sova där, blir prison brek maraton skulle jag tro. inte helt fel!

Nej men hoppas ni får en fin DAG!


Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig


Har haft en bra kväll med madde ikväll också! :)
Vi åkte och hyrde en ny film, 'brother' den var okej.. typ! rätt bra, men lite konstig typ.
sen har vi fotat en massa uppe vid domkyrkan och lite sååååå. mucho mysigt.
jag älskar min lilla kusinvitamin. ♥

A line of boxes in an open field, There's a million empty and there's one for real.

goooooooooooooodmorgoon
hoppas alla är asbakis.
för de är inte jag!! :DDD wiiopwiiiop
Det var jag igår dock, fast inte så jättefarligt bakis som förra helgen. heheee
ahja, i fredags blev det utgång med helena och ida, började med käk och lite förkrök hemma hos mig och sen blev det guldapan bla..   hehe och jag hittade inte mitt visakort när jag skulle betala drinkar så sprang upp till lägenhgeten och typ, letade? eller nått vet inte varför jag gick upp, sen ringde jag till helena så sa hon att detlåg i min plånbok som jag hade letat i....... värt.

jaja, vaknade igår med helena på en madrass på golvet och vi käkade lite frukost, sen drog helenis hem och jag kollade lite på fotboll.
Sen kom min lilla maddepadde hit och färgade mitt hår, blev en lite hm.. mellanbrun färg, blev inte jättestor skillnad, men lite iafl.. efter vi hade färgat mitt hår så drog vi till välsviken och köpte godis och sen hyrde vi film, blev sommaren med göran och shutter island! sommaren med göran dög väl, men liksom inte. "ÅÅÅÅH VAD KUL FILM" direkt.. och shutter island var jävligt bra, men den slutade fel!!! det blev jag lite arg på. haha.

Nu tänkte jag gå ner till pressbyrån och hämta ut min winnerbäckbiljett för nästa helg!!! tror de var sista dagen för att hämta ut den idag så det kanske vore bäst att göra det liksom..
Sen kommer väl madde and her mother and father hit på lite kaffe oså. blir nog mysigt.
Hejdå

livet har sina goda stunder.

+ film = inte helt fel! :)

alexander salak

halllååååååååååååååva
Idag har jag typ bara sovit, haha. Vaknade klockan elva av att min brorsa ringde och då gick jag upp och käkade lite frukost och satte mig framför tvn, sen var jag ute med mimmi och efter det så satte jag mig framför tvn igen, såg på någon film på canal+ och somnade, sov till klockan halv fem eller nått när mamma och pappa kom hem...
och nu är jag fortfarande astrött, skulle kunna lägga mig och sova igen känner jag. hur jobbigt som helst, jag verkligen hatar att sova på dagen!!!


jaja, färjestads nya målvakt är rätt söt iallafall:
Nu blir de duschen! hörs

Jag är samma nu som då, Samma mänska ungefär..

förlåt för att jag är så jälva dålig på detta, haha.
men kommer bli bättre,lovarr
har iallafall varit på liseberg sen jag skrev sist,
med gabriel, sofia och daniel.
jag åkte höjdskräcken och det var LÄSKIGT.
känslan när man satt där uppe och såg ut över hela göteborg, ville bara gråta och skrika att någon skulle stoppa hela skiten och låta mig åka ner sakta...
ahja, sen har madde kommit hem från london också och det firade vi med käk och vin på fontana följt av utgång förra helgen och det var värry funny!

sen har fbk haft sitt första ispass och jag läääängtar så jävla mycket tills es drar igång igen!!!!!!!!!!!! helt galet

Under helgen som var nu så var jag på kräftskiva. de var najs! blev lite för full dock kanske.. hehe. . . . .
OCH i måndags åkte jag till madde och vi hade lite mysdag/kväll. Vi bakade, spelade kort och kikade på film sen sov jag där för att åka tillbaks till karlstad astidigt, eller vid halv tio, till sjukhuset och få remicade i dropp som tog ungeäfr fyra timmar. Det var skitkul. inte. men vi kan ju hoppas att jag blir frisk nudååååå och utan biverkningar som last time. :(

det var det, nu vet ni allt typ.. !


lite bilder är ju kul:








GODNATT