första advent

hejsanhoppsan!
sitter och kollar på disneychannel.. asbra!
hehe.. Sov på herrhagen inatt med en rätt så jättefull kille, haha.. jääättteeeerooooligt att vara råpigg och ligga brevid när han somnadee. verkligen! ... Kom iallafall hem vid ett eller nått och gick och handlade lite med pappa då. & GUD VAD DE SNÖAAAR. sjukt snöigt ute. Fast det är ganska mysigt, förutom att de är så jävla kallt....

idag är det första advent också, helt crejzy! sNART ÄRE JUL!!!
Snart så kommer väl helena och erika hit en stund och sen ska jag ta bussen till skattkär tror jag och sova där med samma kille som inatt, kommer nog bli myyyyyysigt!! :)

PAPPA!!!!

Nu när vi flyttade och jag och mamma grejade med några kartonger här om dagen så hittade vi en låda full med bilder och grejer från när pappa var yngre, hittade bl.a en bild från när han gick i typ gymnasiet och när han stod i mål när han spelade bandy i göta.. haha...... alltså byxorna på första bilden, och till det gula strumpor och TRÄSKOR.. snyggt!!

Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig

ahmen hej!
vi har börjat få iordning lite i lägenheten nu och det känns rätt skönt.. även om jag fortf vill flytta tillbaks till ö:a torggatan... liksom.

men.. ja. Igår så var jag på ikea med mamma och henrik, gick sådär, hehe.. när vi skulle ta en fika i matgrejen där så märkte mamma att hon inte hade sitt kort med sig, för det hade henrik lånat dagen innan och tagit ut pengar med, och sen glömt lämna tillbaks det. skitbra.. men så jag fick betala fikat och sen fick vi lämna vagnen och åka hem.. 
Men får väl bli en tur imorgon eller på måndag istället.. 

annars så var jag på sjukhuset i torsdags också och fick två olika vacciner, en i varje arm.. fick för svininfluensa och säsongsinfluensa. Även om jag fick för svininfluensan förra året också ,men behövde tydligen få det igen eftersom jag har imunnedsättande mediciner. heheee... Det var iallafall läskigt och jag var så jävla nervös innan. Vet inte riktigt varför dock. men nu så har jag så himla ont i min vänsterarm :(:( känns som de borde gått över nu, men ikke!
ahja, efter jag hade varit på sjukhuset så kom helena hit en stund och fikade och sen drog jag på hockeyn, som Färjestad förövirgt vann efter ett hat trick av Paulsson och som jag även GICK hem ifrån i -10 gradet typ... skitskönt. inte.


ahja, efter ikea igår så träffade jag helena och erika, vi drog till systemet och hemköp och sen hem till mig där vi käkade lite tacos och sen kom även jenny så förfestade vi lite här och det var mycket trevligt, blev vidare till score på kvällen och det var väl rätt nice. haha  vi råkade få med oss nån kille från örebro hem hit? sen kom även hans kompis hit och jag vet inte riktigt vart han kom ifrån, haha.. men skönt när dom gick iallafall. Men det var trevligt att festa med jenny igen och det var kul att träffa erika från kalmar!! När jag äntligen somnade inatt så vaknade jag femtioelva gånger dock och mådde så jävla illa.... sen drömmde jag världens mest störda dröm någonsin.... alltså, seriöst..

Occccccch ikväll så har jag kollat på hockey och käkat pizza med mamma och pappa. OCH för fan färjestad??!! SÅ JÄVLA DÅLIGTTTTTTTTTT!!!!!!!!!! jag orkar inte...
tänkte se på någon film nu och sen får vi väl se om jag ska sova hemma eller på herrhagen.. jag hoppas på det senare alternativet.
HEJDÅ!

Jag är svag för dig, för du gör mig stark

aaahooohmaygoooddd

är cpstörtäckligtjättetrött.
måste fan sova. har varit astrött hela kvällen men har inte orkat gå och lägga mig..
städade lägenheten igår och sen var jag på hockey.. och efter det så sov jag på madrass i gamla lägenheten men en snygg kille. det var mysigt. 
Blev väckta imorse dock, så kom min faster dit så fixade vi hit det sista, typ min tv och så. 
Sen var jag där igen nu under kvällen med pappa och dammsugade det sista, imorgon ska vi bara dit och släng lite grejer och sen lämna nycklarna så är den helt borta.. mh.............
faaast är väl bra här med, STÖKIGT som fan nu dock, kartongen och saker typ ÖVERALLT... skitjobbigt, men det ska väl bli fixat under helgen..
har fått iordning lite i mitt rum iallafall, eller har några kartonger kvar här inne, men ska väl försöka packa upp de någon dag.


imorgon så ska jag somsagt åka och slänga de sista från lägenheten med mamma och så, sen så ska jag iväg till sjukhuset och få typ, nått vaccin.. läskigt om det är en spruta... :( aja, efter det så blir det hockey och kanske en träffa-helena-stund? vet inte. får se imorrrrn.
nej men sova vareja! GODNATT



drottninggatan!

aahem
ÄNTLIGEN sitter jag ner idag.. känns som om hela dagen har gått i ett.. gick upp tidigt och duschade osv.. sen pkte jag iväg till ikea med mamma.. vi köpte lite smågrejer och mattor och så typ bara. 
Sen så har vi bara packat packat packat och flyttat flyttat flyttat idag..
finns nästan ingenting kvar i den gamla lägenheten, mer än lite möbler som vi ska slänga och typ lite saker i mitt rum.............. åh. vill inte det här egentligen.
Den nya lägenheten som jag sitter i just nu är dock helt okej.. Har fått iordning lite i mitt rum, men det är ju mycket större än de gamla, så det känns rätt så tomt här inne.  Men ska väl fylla på det med lite grejer från typ ikea.
hyllan utanför och hyllan inne i min garderob ska inte vara där ;pp bara så ni vet liksom.. Dom var kvar från de förra som bodde här..
men såhär ser det ut i mitt rum typ lite iallafall.. var tvungen att ta med min cam, för har ingen annan kamera här......

:( :( :( :( :( :(

ALLTSÅ............... var på score igår. MIN MOBIL FÖRSVANN...........
har seriöst lust att döda någon, eller mig själv. blir så jävla ARG!!!!!
åhhhhhhhh.
min mobil :(:(:(
jävla idiot som tog den .....................gahhhhhhhhhhh

ganska dåligt lördag igår faktiskt, förutom dom stunderna den var bra. typ.
Började med hockey som var, klhjkhlö, åh vad fan..... varför ska det vara så svårt att göra mål!
Så jävla bra gjort att förlora mot sveriges sämta lag hemma i ett fullsatt LLA alltså.. INTE
Efter hockeyn så åkte jag hem hit där madde redan var och sen kom helena också, vi käkade pizza och körde lite ölspel och lyssnade på fin musik... När vi hade fått i oss så det räckte och lite till så drog vi till score och hade det jävligt kul på deras "stora" dansgolv.. iallafall tills VÄRLDENS SÄMSTA SAK hände...... åh.
Men sen så drog jag till herrhagen och sov där med en bra kille. så det var mysigt iallafall och fick mig på lite bättre humör.


annars dåå, jag var på harry potter i torsdags med madde, och VAD FAN?! varför kommer nästa film i juni nästa år... vem orkar vänta? bra var den ju!!!
Sen så hade jag de lite mys i fredags med mamma och helenis, med ost, kex och vin framför idol! myspysigttt som tusan.
IMORGON BÖRJAR VI FLYTTA, eller var i lägenheten och lämnade lite grejer idag, men imorgon ska vi flytta lite möbler osv.  känns konstigt.



onsdag..

men tjaaaa.
sov till halv tolv idag, SÅ JÄVLA SKÖNT!! dock är det så jävla trist väder ute så man känner sig inte direkt pigg ändå..

har inte gjort så mycket idag, grejat lite i mitt rum och tittat på oc bara.. ska väl börja packa hade jag tänkt, men vet inte om jag orkar.. så tråååkigt ju
måste försöka hitta mina betyg också...... vet inte vart dom är. helt borta.. bra av mig..
sen ska jag väl försöka ringa komvux.. För jag och madde ska nog läsa matte till våren, hehe.

Pull the trigger, break down in a love affair

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT.
ska nog fan gå och lägga mig nu..... sov två timmar i söndags, somnade två natten till igår och blev väckt av födelsedagssång vid halv åtta och inatt somnade jag fyra eller nått och vaknade elva imorse..
Vaknade vid sju först dock och var råpigg och trodde klockan var tolv eller nått, men tydligen inte, så somnade om en stund men är ändå trött nu.


längtar tills på torsdag gör jag också för då ska jag och madde på HARRY POTTER!!! love it.
missar hockeyn dock, meeeeeeeeeen. 
Sen längtar jag tills på lördag också. DÅ ÄR DET HOCKEY hemma ÄNTLIGEN.
sjukt länge sen nu!!!!!!!! asdåligt ju
funderar på att köpa denna tröjan också, rätt snygg. HEHEHeh

here without you

haha, vi har det så himla fint hemma just nu med bordet från balkongen i köket....
Vi sålde ju vårat stora för ett tag sen och ska köpa nytt när vi flyttat ist eftersom de blir lite lättare så.
Flyttar NÄSTA vecka, helt galet......
vill inte.
typ. Men de blir kanske bra ändå. drottniggatan here i come.. typ.
Skulle hellre vilja flytta till något eget. MEN ingen vill ju ge mig ett jobb så det lär väl aldrig hända.. KUL
jaja ska väl sluta vara så depp.
Hade det mysigt igår kväll och idag så har jag inte gjort så mycket mer än kommit hem och duschat.. hehe.
har fått så mycket fina presenter också och jag fick min platttång som jag har önskat mig, äntligen!
Pusspuss

my day.

nu är jag 20..
stört.
men känns jäkligt bra!
Har haft en mycket bra dag. mycket mycket.
varit på systemet, ätit god mat, haft världens bästa vänner hemma som har firat mig och ätit tårta!
ÄLSKAR MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER!
tack för en bra födelsedag!!!!
just nu är jag på herrhagen hemma hos en snygg kille, hehe. och ska snart bli bjuden på lite mat :)))


PUSS

yesterday

oh my...
är så sjukt trött, känns som om jag ska avlida eller något.
ont som fan i huvudet har jag också, fortfarande..
känns bra. not.

hade 20 års fest hos mig igår eftersom jag fyller tjugo imorgon. Blev rätt lyckat även om några som skulle komma inte kom. men hade mycket kul iallafalll. haha, blev liiite full...  Vi gick och la oss vid sju imorse och gick upp vid halv tio.
rätt snygg kille till vänster...

jaja, IMORGON FYLLER JAG TJUGO ÅR.
äntligen :) 


NU SKA JAG SOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! godnatt. puss

helena är seg .............. eh

men ja,
sitter och väntar på helenapena. vart är hon liksom? värdens segaste....





tar bilder
mig
själv.
jättekul!







I'm just gonna take a minute and let it breeze..

FRREDAAAAG

gött det, ikväll blir det nog idol och mys med helena, ska bli nice!
annars idag så har jag varit ute och gått i lite mer än en timme, så skönt! Var inte världens roligaste väder ute, men är så skönt ändå.. Gick runt lite överallt typ. 
Sen har jag kollat på OC, när jag väl börjar kolla så går det inte att sluta, haha. är på slutet av säsong två nu så har bara två säsonger kvar att se. hehe. Även om jag kollat igenom säsongerna typ fem gånger så är det lika bra.. 

Blev hockeyn jag kollade på igår, som sverige vände och vann! well done. och Sjögren gjorde mål, fiiint!
men Dick blev skadad.. skitbra, verkligen.. ne lite trist. Men får väl hoppas att det inte är något allvarligt. Han är ju inte med mer i karjala men får väl hoppas han är tillbaks mot djurgården den 18e men det borde han väl vara..
Spelade in MTV unplugged med Mando och såg på det efteråt -SÅ BRAAAAAAAAAAAAAA.
gud vad jag älskar dom, och gud vad sjukt stört bra dom är. lyssna här


above and beyond

men nice väder idag!!!
har precis varit på stan med mamma en stund, visade lite saker som jag kanske önskar mig när jag fyller år på måndag, och sen så fikade vi på waynes i mitticity. eller ska de stå ihop eller isär? mitt i city eller mitticity? ...

aja, hockey på tv ikväll och mando diao på mtv också klockan sju.. svårt val det här.... hehe.
spelar in mando på boxen dock så jag kan se det om & om igeeeeeeeeeen. :D:D:D

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world..

TJA

Sov på herrhagen igår natt och kom hem vid tolv, tyckte att det känndes som att två timmar var lång tid, men gick in och duschade och sen vet jag inte vad jag gjorde men helt plötsligt var klockan halv två och madde var påväg hit, hehe.. Hann iallafall göra mig iordning så drog vi till ikea (vårat specialplace) och fikade lite, sen åkte vi hem till mig och efter en stund kom helena också. Hon hade med sig glögg, snö ute ju, så det blev glögg och pepparkakor typ. Det var mysigt, och sååå gott med glögg. haha, brukar inte gilla det sådär jättemycket egentligen, men igår var det gott!!
såhär duktig var madde på att ta kort....
ne nu ska jag göra mig iordning sen ska jag nog ner på stan en sväng. puss!

kallt, snö, kallt..

har precis kommit hem.. var på pekås I JÄVLA VIKEN med pappa.
fattar inte varför vi GICK så jävla långt för att handla lite mjölk och schampo bara för han ville "gå en bit".... dumma pappa.
eller egentligen är det väl inte så himla långt men det känndes som det idag med världens snöstorm ute och massa jävla snö i ögonen.. :(:( + att mitt hår ser helt cpstört ut just nu. inte bra!!!!!
Vill flytta till typ, afrika.. 


Ikväll så hoppas jag på att jag får besök..:) Nu ska jag iallafall kolla på OC.  
hehe..

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

aaa. tisdag igen.
känns som om det var tisdag nyss.
Har inte hänt alls mycket idag.. har duschat, tittat på tv och suttit vid datorn typ. 
Snöar ute gör det också, iallafall lite. Men läste någonstans att det skulle bli typ 15cm snö här idag...
åh.  vart tog sommaren vägen liksom? Känns som jag fortfarande går och väntar på att den ska börja.
Igår var det så äckligt kallt ute och jag vill inte ens tänka på att det kommer bli ännu kallare i vinter.......  bläää

Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om

HEJ

sitter i min säng och lyssnar på asbra musik. 
hade tänkt att gå och lägga mig och kika på några OCavsnitt snart så ska väl strax gå in och tvätta bort sminket och borsta tänderna.

Idag så har jag träffat Jenny, mycket trevligt!!!! var jättelänge sen vi sågs nu känns det som.. eller det var nog bara några veckor sen. Men ändå. Det hinner hända mycket. Så det känns som lång tid.
Det var mysigt iallafall, vi satt på espresso house från halv fyra någon gång, fram tills typ, halv åtta.. Helena kom vid sex någon gång också. äntligen är hon tillbaks efter en vecka i Kalmar. De är ju rätt gött!


jaja. idag så fyller min kära lilla kusin Johan år också. så GRATTIS till honom!!!!!
Johan som sitt rätt jag.... hehe.

GODNATT.

vitt svart och allt däremellan

Seriöst hur bra är inte detta albumet då?! råbra! & han kommer till tempel den 26e november... i'll be there.

förr i tiden



aaah har hittat en massa gammalt från min förra dator på en hårdisk.
alltså........ hur såg man ut.  hahahaha helt seriöst... 
endel bilder är så jävla FULA!!
tyå denna... aah men tja
NE men hittade lite dokument också.
typ, noveller från när jag gick i nian................. HEhEhee
det var tider det.
öh typ.
GODNATT

I'm always gonna want to blow your mind

MEN HEJ!

hoppas ni har haft en bra heeelg!
Jag spenderade fredagskvällen tillsammans med daniel. Var länge sen vi bara var eller vad man ska säga, så det var mycket trevligt! Har saknat honom. 
Han skulle dock jobba på lördagen så han drog ganska tidigt. Så jag och henrik kollade på eclipse (ÄNTLIGEN, hade inte sett den än!) och den var rätt bra men ändå dålig jämfört med böckerna... 

aja, igår så åkte jag hem till en snygg kille på dagen och på kvällen åkte jag till maxi med madde och köpte lite godis och sen kollade vi på hockeyn som Färjestad förövrigt förlorade... Sen såg vi på paranormal activity. typ, lite läskig...... När hon skulle hem åkte jag med till skattkär och sov där med en snygg kille. HEHe..
OCH idag så har jag kommit hem, ätit pizza och kollat på fotboll typ. så kul var det!

Nu ska jag se på OC en stund och sen EMA. Hoppas ni får en bra kväll. Pöss!


It's because I just love eating curly fries

hahaha så jävla bra.

I'm going backwards through time at the speed of light

HEJ.

alltså, haha mina grannar hade jag lust att döda inatt... bara så ni veeet!

har typ precis kommit in från en promenad med mimmi. Det är skithärligt väder ute idag, sol och utan att det blåser. perfekt! och nu sitter jag och väntar på att lite folk ska komma hit så att vi kan äta lunch någon gång, mamma har bjudit hit några min bror känner typ. Men det blir nog mysigt. Är sjukt hungrig iallafall, har inte ätit något idag liksom.

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer, en det spörs vääääll. Jag hoppas på något roligt iallafall. 


38 sekunder senare....

Det var rätt skönt när det bodde en ensam doktor som aldrig var hemma i lägenheten brevid mitt rum...
nu har han flyttat och istället bor där nu någon/några? andra .. inte för att jag vill låta som världens tråkigaste meeeeeeeeen, svårt att vara tysta en sekund??
igår spikade dom tavlor eller något halva natten och nu spelar dom TRUMPET.. VARFÖR? vem fan spelar trumpet??? plus att det låter som dom är femtio pers där inne. jättekul!!!!!!
Annars är det sjukt ljudisolerat här så man brukar inte kunna höra någontng, men tydligen är dom för högljudda för det......

jaja ska väl inte klaga egentligen om man tänker på mina fester... men jag är lite bitter ikväll, FÄRJESTAD, vad gööör ni? åh.  saik1-4Fbk   sen 4-4 på 38(!) SEKUNDER..... snälla....
Jag har inte känt några speciella känslor under någon match den här säsongen hittils och jag vet inte varför. Har inte känt att jag har brytt mig speciellt mycket... men ikväll är jag inte glad, om man säger så. Orkar inte... "
– Idioti på hög nivå!" ja dick, håller med dig. VAD tänkte du med?


FJÄRDE NOVÄMBER

TJENA!

här sitter jag med madeleine.  vi drog till ikea och fikade lite, sen så kolalde vi lite på bergvik och madde hittade en present till johantoan som fylller år på måndag!
Efteråt så följde jag med madde till viken där hon skulle på en ansiktsbehandling, så jag var med som moraliskt stöd ;)) hehe.. och nu är vi här. Ska snart slå oss ner framför canal+ och kolla på hockey! färjestad - brynäs ikv. LET's GO ÄFFBEKÅ, tyyyyyp......


Min brorsa och hans kompis skulle iväg på fest ikv, och vara "stekare" så har hjälpt dom slicka bak håret. Måste säga att de blev jävliiiiiiigt snygga.... typ!

aja, HEJDÅ!

Like broken glass reflecting pieces of the sun

GODMORGON.

Gud vad kul att ni som har hunnit läsa min blogg idag har kommenterat och berättat vad snygg bloggen blev när jag gjorde om den... blir ju lite ledsen hallå... 

Hehe nejdå... Jag sov jävligt länge idag om man jämför med senaste veckan, gick upp halv tolv.. Tycker det känns jobbigt att vakna så sent nu. Känns liksom som att man missar så mycket, men.. jag har precis kommit ur duschen nu iallafall och tänkte ta mig en kopp kaffe (känns som jag säger att jag ska dricka kaffe i varenda inlägg) & sen göra mig iordning så jag kan gå ner på stan och möta Madeleine. Det är SOL idag, så det blir nog en härlig dag!



Hade förövrigt världens SJUKASTE dröm inatt..
Jag drömde att jag var gravid(?) och att jag skulle föda, var liksom inne på sista dagen, men min mage hade inte växt något så jag var rädd att det var för tidigt typ, men alla sa att jag skulle föda, så jag gick till hm i karlstad centrum där man tydligen födde barn. Jag stod där utanför jättelänge och det hände en massa sjuka saker sen ringde jag till mamma som jag väntade på skulle komma och det tog jättelång tid innan hon kom så jag fick panik för barnet var liksom påväg.
en när hon kom så gick vi in på hm där jag mötte en tjej som sa att hon var barnmorska, hon lyssnade på min mage och sa att det inte var dags än och att jag var tvungen att gå hem igen, så det gjorde jag, men jag tyckte det var jobbigt för jag tyckte hela tiden att det känndes som om barnet skulle födas när jag gick.

Men sen på vägen hem så mötte jag Madde, som hade en stor, sån ni vet svart sopsäck, full med ballerinakakor. hahahah. Hon bara åt och åt... Sen kom det en man som ville köpa dom av henne men då blev hon knäpp och sprang runt och skrek att det var hennes kakor och att ingen någonsin skulle få ta dom från henne...

aah, alltså. det sista skulle jag kunna tänka mig blir verkligt, men de innan, naae, let's hope not!

Ojsan hoppsan.

hehe råkade göra om bloggen lite,
gött däh!


Godnatt.

tredjä november

häj
så sjukt värd dag idag, har typ inte gjort ett piss, bara varit själv och inte träffat någon.
var länge sen.. inte för att jag ogillar att träffa människor men det var skönt.
Jag har bara grejat lite här hemma med mamma, varit ute en sväng och gått/handlat med pappa, tittat på oc, druckit jag vet inte hur många koppar kaffe, käkat pepparkakor, lagat jättegod mat och bara legat i min säng med datorn och tvn. som sagt, väldigt vääärd dag.

Imorgon ska jag träffa madde för en fika på stan, ska bli mysigt. :)
och nu ska jag gå och lägga mig tror jag, GODNATTTTTTT!

Just gonna stand there and watch me burn

godmiddag

igår när jag skulle borsta tänderna för att gå och lägga mig så råkade jag slå upp badrumsskåpsdörren i pannan så det började blöda... det gjorde.. o.n.t! Det syns inte så mycket nu som tur är, men det gör ont om man trycker på pannan, hehe... Jag är inte så duktig.

jaja, vaknade ganska tidigt idag och har hunnit med lite tvätt och att greja lite i mitt rum osv..  tänkte gå ut och gå lite snart, är rätt skönt väder ute. just nu iallafall. imorse spöregnade det ju.
hoppas ni får en bra onsdag. puss

rätt bra låt alltså.


baby you been driving me crazy

Gah, hade velat vara i Jönköping ikväll. men icke...... Så det fick bli canal+ istället.
SÅ JÄVLA SKÖNT med seger. Färjestad spelade första perioden riktigt bra och det räckte för seger, och DICK, säger bara det..

Annars idag så har jag varit på ikea/bergvik med mamma och henrik, vi käkade lite lunch på ikea och köpte lite smågrejer, sen kollade vi lite på bergvik innan vi handlade lite mat på maxi och åkte hem. Det var mysigt, förutom att vädret har varit så jävla TRÅKIGT/JOBBIGT/ÄCKLIGT idag.. Hatar verkligen när det är sånt väder som det har varit idag, - regn, mörkt, kallt & grått.. Man blir så trött av det och allt känns så trist...
aja, har träffat sebastian en stund också medans han väntadee på bussen.

Nu funderar jag på att lägga mig i min säng under mitt täcke och titta på några avsnitt av OC & sen sova♥

[Klicka på bilden]

det är inte lätt när det är svårt

alltså jag har så jävla ont i min fot............
skulle steka jävla köttfärs igår, och när jag skulle lägga ner köttfärsen i stekpannan så bara åkte det ut en massa jävla smältsmör ner på min fot............. har inte en aning om hur fan jag lyckades. MEN de gjorde ONT, och gör det nu med... :(:(:(:( är en massa röda prickar där nu och blabelble,a.a..    

bara så ni vet, det är synd om mig.

FÖRSTA NOVEMBER!

tjaaaaaaaaaaaaaaa,

har precis kommit hem från en liten promenad med min brorsa, det var en här och kollade på våran lägenhet vid tio så vi gick ut och gick lite, sen köpte vi med oss lite fukost hem... :)

Helgen blev bra, var hemma hos therese på fest i fredags och sen sov jag på herrhagen. det var niice. Sen var det hockey (DICK - saik 3-4) på lördagen och efter den mötte jag madde och sen blev det utgång till score. blev en bra kväll det meed. Igår mådde jag väl lite som man förtjänar, men jag var mest bara astrött, somnade efter att madde hade dragit sen sov jag några timmar, vaknade en halvtimme och somnade en stund igen. Sen spenderade jag resten av kvällen med en rätt snygg killeeeeee.. :) hehe.

ne men nu ska jag dricka kaffe, men vi hörs dååh HEJ!