åååh, en sån där natt då vi behöver någonting

ursäkta för femtioelva cambilder denna dag men..... nu drar vi och firar valborg! startar på lorensberg och avslutar på råtorp.  hoppas ni får en fin kväll.
puss på er!


kulig_tjej

Såhär kul har jag i väntan på att jag ska gå in till stan och möta upp maddiz..........


båda sidor nu.


lunchis med helenis och ida tjugoåttone i fjärde!


om du älskar mig kommer jag lämna dig.

hehe, håkan ♥

naanaa, älskar att vakna dagar som denna! blir så himla mycket lyckligare av solen.
gråa dagar känner jag mest bara för att typ hoppa i älven, blir alltid så jävla deppig då och nere, men solen makes m happy. Mamma och min bror åkte precis till morfar, jag ville också följa med egentligen, vore mysigt att få träffa honom. Men hinner inte, måste göra mig iordning lite nu, sen ska jag iväg till systemet och fixa lite att dricka inför ikväll och sen kommer väl madolajninen hit.
ja - det var väl det jag ville säga! hejdå

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Godkväll, eller ja.. natt. Ligger i min säng och har precis slagit på ett avsnitt oc. Som vanligt innan sovdags. Har spenderat kvällen tillsammans med världens bästa Daniel, vi har gjort ungefär allt och ingenting. Mestadels av det sista dock.. Men det har varit trevligt ändå. Innan han kom hit så var jag till våxnäs och kmti där jag köpte ett gymkort! Gött de. Sen var jag och handlade med mammsen innan jag mötte upp Daniel och åkte hem hur för lite tacos och sen mys. Ja, och imorgon är det Valborg och den hade jag tänkt spendera tillsammans med några av världens bästa människor på lorensberg på en klassisk hemmafest som det förövrigt var tusen år sen jag var på känns det som.. Var det nog inte dock, men ändå! Har en känsla av att det kommer bli nice! Nu ska jag iallafall lägga mig och njuta lite av seth cohen & Co. innan jag släcker mina ögon för att sova. Godnatt!

river en vacker dröm

ja men tjena!
haha är så jävla lame och sitter och tittar på the royal wedding! fastnade framför det och kommer inte riktigt loss... men ah, ska väl snart försöka börja ta tag i dagen och göra mig iordning och sen fixa lite saker mamma bad mig om, har liksom bara hunnit duscha och sätta på mig mjukisar idag och klockan är kvart i två, känns bra...

Skulle egentligen varit på arbetsintevju vid tio, men nae.. alltså, sökte jobb på cafeet i 15huset i förrgår då mammas kompis dotter jobbar där och fick höra att de kanske skulle behöva en till. Pratade med chefen där och vi kan ju hoppas på att jag iallafallkan få något deltidsjobb där längre fram när de har byggt om.. Men ja, när jag var där såhelt plötslit ringer han sin kompis som har korkiosken bid biltema och säger till han att jag vill jobba där och sen ger han mig telefonen och jag får prata med han. Men kännde direkt att det inte riktigt vore min grej att stå i en korkiosk hela dagarna och sälja, eh.. korv. Men så ja, det blev det inget med. 
Men fick iallafall reda på efteråt att jag fick mitt vanliga gamla sommarjobb iår igen, så det var ju tur.
Jag ska alltså sälja jordgubbar för värmlandsbär utanför coop på bergvik även detta året.. he he he..... vad ska man säga.. sjätte året gillt! mh..


Igår så var jag och käkade lunch tillsammans med Helena och Ida på fontana, blev lax och åh vad gott. Efteråt blev det glass nere vid älven och efter det så åkte jag ut till ölme och hade en mysig kväll där tillsammans med madolajn. Blev en långpromenad innan vi lagade lite mat och sen bara var vi. älskar dagar som dessa! och jag älskar och uppskattar mina vänner så sjukt mycket! ♥
blev bara text här, lika tråkigt som vanligt.. men ska bli bättre med bilder.  jag looooooovar. hejdå!

Påskafton tjugohundraelva


Visst känns det fint att va vid liv en dag till?

Hej hej bloggisen. Sitter på sjukhuset, närmare bestämt på dagvården tillhörande avd. 9. Har en liten gullig slang i armen och får remicade.. Har det inte allt för roligt. Utan sitter mest bara och kollar rakt fram med lite Håkan i öronen. Råkade försova mig lite imorse så kom hit lite försent, hehe. Vaknade lite efter åtta och skulle vara här 8.30. Så hann inte gå utan fick ta bussen ut och var här vid tjugo i. Bara så ni vet liksom.. He he. Annars då, kan inte lägga in några bilder eftersom jag skriver på mobilen och jag fattar inte om man kan lägga in bilder via den. Mm det tror jag inte.... Och detta inlägget lär se ganska mongo ut eftersom att allt sätter ihop sig. Men... Ni får väl stå ut. Igår var jag iallafall till gripen på morgonen och tog lite blodprover inför idag och efter det så gick jag en sväng på stan och kollade affärernas utbud tillsammans med henke och Daniel Henrik köpte skor och jag köpte mig ett äckligt gott te på indiska, och ansiktsgrejer typ. Så det var väl bhövligt. När jag kom hem så åkte jag tillsammans med mamma och handlade lite.. Och under kvällen var jag ute och gick två timamr innan jag gick hem och duschade, bäddade rent i min säng och sen bara tog det sjukt lugnt och det var så jävla skööööön-t!!! Gillar såna dagar. Idag är ju vädret rätt pissigt, (råtråkigt) så vet inte riktigt vad som händer idag. Ska nog försöka åka ut till våxnäs iallafall och fixa en grej. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Annars ska jag försöka plugga matematik ikväll och ska få hjälp av erik, om jag inte skjuter upp det. Som vanligt.... Men, borde väl inte göra det idag efter som jag måste plugga. Har prov nästa vecka och ja..... Kan det ju fortfarande inte jättebra. Eh he..

2 steg från paradise.

kan vara den fulaste bilden ever på mig och madolajn, men......


Har iallafall haft en av årets bättre helger, började den med jordgubbsmys på skutberget följt av grillning och vin hemma, helena var här en stund och sen var det bara jag och maddis. Efter att hon hade åkt hem så kollade jag lite ocinnan jag slockande i sängen. Vaknade rätt tidigt på fredagen och fick finbesök av Daniel, vi drack lite kaffe ute i det fna vädret och bara pratade en bra stund tills jag var tvugen att börja göra mig iordning för att id fem dra hem till Hanna på Klara, där jag blev bjuden på käk och drack lite vin inför Håkan, mysigt!! Åkte iallafall iväg ut till LLA vid sju och drack lite öl i baren innan det började. åh. jag. älskar. håkan. hellström.  han är fan bäst! Mycket bra spelning iallafall och jag är väldigt nöjd med fredagskvällen som tillsammans med hanna avslutades på timmy's efter en promenad in till stan.

På lördagen åkte jag tillsammans med min familj ut till ölme där det vankades påsklunch och firande med släkt. Hade en supermysig dag tillsammans med de jag gillar mest, på kvällen grillade vi och spelade lite kort och annat mysigt. Kom hem vid halv tov och tänkte egentligen dra ut med helenis, therese och company. Men dissade den ideén och gick och la mig istället.
Söndag då, vaknade relativt tidigt och gick ut på en långpromenad tillsammans med pappsen, vilket var så skööönt efter all påskmat.......... bläe.

jaja, när vi kom hem tog jag en dusch och därefter vankades det en liten påskmiddag här hemma tillsammans med morfar klockan tolv och efter det hände det inte alls mycket för min del, satt mest och väntade på att tiden skulle gå innan madde kom hit och vi började svepa lite vin för att senare träffa helena och thess för att dra vidare mot tempel och deras uteservering. Blev en mycket trevlig kväll tillsammans med mina favvotjejer som avslutads på donken @ norrstrand där jag råkade hälla lite för mycket vatten på helena (förlåt, hehe). Däckade i sängen framför OC tillsammans med madde någon gång på morgonen tror jag.

Vaknade imorse av att mitt rum var sjukt varmt och att jag var sjukt töstig! drack upp en vattenflaska på typ en sekund. Sen gjorde vi iordning oss lite innan vi satte oss på balkongen här uppe och käkade lite frukost. Efter den bestämde vi oss för att vi skulle baka, så det blev brownies, som vi sedan åt tillsammans med glass och blåbär. rågött. Åt det ute i solen och sen har vi mest slötittat på simpsons. he he.. och nu är vi här. Så ja.
Lägger upp lite bilder later.
HADÄÄ!

tjugoandra april tjugohundraelva.

@ LLA, - HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAN! ♥

kan själv.

Jag saknar inte känslan av din hud mot min
Och jag saknar inte när vi dansar kind mot kind
Jag saknar inte när du följde med mig hem
Och jag saknar inte när du var min bästa vän

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig

Jag saknar inte dina läppar mot min hals
Jag saknar inte när du höll mig hårt i hand
Jag saknar inte dina lugna andetag
Jag saknar inte hur fantastiskt allting var


Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig 


Och du gjorde mig så knäsvag
Det var då allting var så underbart
Men nu lämnar du mig ensam
Men jag klarar mig ändå
För jag behöver inte nån som dig

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


- så är det ju ganska enkelt att ljuga också.

We got to a point I can't stand

Efter en väldigt bra helg innehållande smguld, firande, torget, firande, ankan, en iskall fredagsnatt, händelser som gör att vi aldrig mer kommer fika på espressohouse, (inte så länge en viss person jobbar iallafall "hehe") vin, öl, drinkar, mys, film med Daniel och Simon och slappande så är jag nu back on track. eller nått.


Var på skutberget i världens härligaste väder tillsammans med Madde efter skolan i måndags, tog en runda i skogen, och det var skööön-t. Igår så träffade jag helenis en snabbis i stan, träffade min morfar och var en sväng på Bergvik tillsammans med mamma, köpte ett par nya träningsskor på stadium, och hängde undan en skinjacka på gina som jag tänkte köpa imorgon när jag får lite mer pengar. Men vet nte riktigt vilken jag ska köpa, Var i stan idag och lunchade och lunchade med Helena ochhittade en liknande på Vila som jag också tycker är snygg, så vet inte riktigt vilken av dom jag ska köpa. så lite beslutsångest, åh.


Igår när jag var ute och gick så såg jag föresten en bäver, alltså har seriöst varit rädd aslänge att jag ska se en bäver... Bara för vi pratade så mycet om det en gång i tiden. Så bara komemr det en mitt inne i stan efter älven. = läskigt...........


lite bilder från i måndags

SM-GULD!

Färjestads Bollklubb är Svenska Mästare i ishockey tjugohundraelva. Underbart.
Efter alla matcher, alla nervösa samanbrott, och efter alla känslor den här säsongen har haft att erbjuda så är vi äntligen här, och Färjestad är bäst i Sverige! Åh. Fjortonde April Tjugohundraelva

fjortonde april tjugohundraelva

en vinst.

Idag ska guldet HEM.
Behöver jag säga att jag är nervös? - och att jag älskar det här.
NU KÖR VI! Framåt GrönVit!


35 sekunder

JADÅ.  åh så underbart.  Torpet - kuung!
åh åh åh! 3-1 i matcher - ge mig torsdag nu.

är glad!


har även haft en bra dag i övrigt även fast jag inte har gjort så roliga saker, men den har varit bra.
har hjälpt till med en massa här hemma, typ som, dammsugat, fixat och TVÄTTAT, ah är så duktig som har lärt mig. hahah, även om jag råkade sätta på 40grader ist för 60. men... ja.
sen på eftermiddagen gick tiden verkligen sjukt långsamt. känndes som om klockan aldrig blev sju. Men det blev den. och det var dags för hockey. kändes som om jag dog lite när skellefte gjorde 1-0 men, brodin!!!!! sen förlängning = mitt hjärta slutar fungera. och Mikael Johansson,  ÅHÅHÅHHÅ!!!
förövrigt hatar jag boork och hans cpiga kommentarer, han är så äcklig och tv4 och deras jävla reklam!

Inför tredje

Kom igen nu!!!!!!

And you wish that there was something you could do.

Jajamensaaan. Jag har haft en braig helg tillsammans med Helena och Erika och även daniel. I fredags så var jag med Daniel och bara softade typ.. Sen i lördags var det dags för hockey, mötte upp Sebastian i arenan och såg Färjestad vinna. Sen åkte jag och och bara hade det mysigt med helenis och erikis. Vi såg på tv med hallon, jordgubbar och popcorn. Hehe.. I söndags blev det fika på en uteservering med thess, helena, erika och erika, sen lite film och lite mys bara. Blev även en promenad runt i stan som avslutades med att vi satt i gräset vid älven en stund. Det var mysigt och det är så skönt att det är så underbart väder ute just nu. Verkligen inte alls kallt, i love!
Ja och igår var jag i skolan och hade matematik och jag börjar förstå lite mer nu, wiho. Men ska plugga lite med erik imorgon och få lite hjälp. Väldigt snällt! Hihi.
Efter skolan träffade jag Helena en stund och efter det så var jag ute och gick i två timmar innan jag gick hem och duschade och bara myste innan Daniel kom förbi en stund efter att han hade slutat jobba. Ja det var väl min helg.

Ikväll är det dags för hockey och jag vill att den ska börja nu....... Orkar. Inte. Vänta. Är nervös och åh. Vi måste vinna ikväll! Måste. Vill ha hockey nu. Nu. Nu. Nu. Nu. Nu!!!! Let's GOoooooo

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


#12

räcker väl bara med en bild och att säga hur jävla bra han är, MARIUS HOLTET!
2-1 i matcher. bortavinst på tisdag och torsdag ska bli årets bästa dag.

you make life so much easier in a way no one else can


idag är det fredag.

Hallå!

vill bara säga djhflkadögjkgsljg... om igår typ. men, kan hoppas att det är för att finalserien ska gå som jag tippade på innan som det blev förlust igår....
eller något.


Idag så har jag varit i skolan och haft matte, gick sisådär. Jag är så dålig. ah fast det vet ni ju redan.
Men jag tycker det är svårt att veta när man ska byta munus mot plus och plus mot minus och blabla och md världens lägsta tal som typ, 22(4x-3)+4(fyramiljonerx+145)-x+z+p+r+t+t+hela alfabetet. ungefär så.....................................

iallafall så igår på dagen var jag tillsammans med helena och erika och fikade med Kristin och hennes killkompis på waynes och sen blev det lite tacos och sen hockey. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, jag känner mig inte direkt råtaggad på utgång så blir hemma. Ska nog träffa Daniel vad det verkar som nu, blir säkert trevligt. Sen tänkte jag väl kolla ssk-modo också tror jag.

18.49

Häpåer! Nana.. Ja har precis varit i stan och tagit en kaffe på espressohouse tillsammans med helenis och erikis. Efteråt gick vi hem hit och sen har vi väl inte gjort så mycket. Vet inte om vi ska iväg och kolla innebandy snart. Johan spelar match på Hammarö. Men vi får väl se hur det blir.. Annars ska jag iallafall färga håret sen och gå ut och gå också.. :) trevligth!

sjätte april

alltså jag måste göra om min blogg.
någon snäll liten själ som vill hjälpa mig kanske?
eller? tack på förhand.

jag sitter här i min ensamhet i mörkret som aldrig tycks ha något ljus...
typ.
Nej, haha. Så illa är det kanske inte, men jag sitter här ensam iallafall, jag har försökt plugga lite matte. Men det går inte så bra.. åh orkar inte med detta... så svårt.
Ska väl strax käka lunch och sen tänkte jag gå ut och gå en stund. skön-t. Får väl se om jag får med mig Helena och Erika, men det hoppa jag på.

nej men vi hörs då.

Gröna Vita,

Igår var det äntligen igår. Dags för tjugohundraelva'års första sm-finalmatch.
äntligen. 

Innan matchen käkade jag tillsammans med mina kusiner och sen bar det av mot arenan. Blev en förstaperiod som dominerades av Färjestad. en andraperiod som var lite, eh. Och en tredjeperiod med lite framochtillbaks. Men det känndes ändå aldrig riktigt oroligt och Färjestad vann tillslut med 5-4 trots ett dåligt och konstigt slut av Färjestad, men det står nu 1-0 i matcher och det känns så jävla bra.
jag älskar det här!!

Långa nätter

Hallo Sitter på lorensberg. Hat spenderat kvällen framför lite fotboll, lite jag har aldrig, lite öl och med trevligt sällskap. Mysigt! Jag ska väl snart dra mig hemåt och typ, sova. är rätt trött! Inorgon är det äntligen dags!!!!!!!! Final ! Åh längtarrrrrrrrr. Ah bra! Hejdå Ja men okej. Föresten så.. Är jag rätt deppig pga av massa annat. Orkar inteeeeeee. Tur att det är hockey iallafall. Något som makes me happier. Då att säga.

Måndag

Hej hej. Sitter i skolan tillsammans med Madde och har matematik. Jätteroligt om manfattar något. Men nu är det så att det gör inte jag. Tycker att ekvationer suger. Förstår ingenting. Verkligen noll. Får inte in någonting i hjärnan heller. Så så bra hjärna har jag. Somsagt. Slutar väl snart hoppas jag. Skön-t. Hejdå !

När alla löften klingar falsk, nästa gång du lovar något allt.

Hejhej. Har haft en väldigt bra helg. I fredags var vi på koriander och dansade hela kvällen och det var veldigt roligt. Avslutade kvällen på bks toa och sen torget. Typ så. Dock var det kanske inte världens bästa drag av mig att dra ut eftersom min förkylning inte direkt blev bättre av det. Men...

Igår så bara hängde jag tillsammans med Erika, Helena och Therese och efter att de drog så var det bara jag och pappa hemma så vi såg på lite tv och hade det mysigt innan Daniel kom hit en sväng också. Vi kollade på film, i rymden finns inga känslor. Rätt bra film faktiskt. Helt okej iallafall.
Idag sov jag sjukt länge. Råskönt!!! Vaknade vid tre, hehehe... Men somnade väl vis halv fyra imorse efter att Daniel drog. Så det var skönt även om jag hatar att sova länge.... Just nu sitter jag och kollar hockey, Rögle - slöddertälje. Aa det var väl det.

1 april

Klicka HÄR
fattade inte att det var första april imorse.................................. blev lite rädd. typ
så att säga. Hehehe. eller nått

can't stop thinking about. you.

Ja, Saik i final. let's go!
nanana, jag är superförkyld, jag har ont i huvudet och ska ut ikväll. Känns lagomt bra.
Men vad gör man inte....
Har precis, duschat, käkat lite frukost och varit ute med mimmi tillsammans med Helenis och Erika.. Eller ja, vi dsuchade inte tillsammans, men det andra.. :) Kunde inte prata när jag vaknade imorse, lät typ, ääh.. host host...äääh..  Men nu är det lite bättre.
Hockeykväll igår var rätt okej också föresten, meheh.


Ska väl greja lite här hemma. Sen ska vi iväg till systemet och sen kommer väl therese hit och fikar lite med oss och madolajn med.. woop. Och ikväll blir det förfest hos mig och sen Koriander (tror jag).
Hoppas ni får en bra fredag!! pöss.