Gossip girl


har laddat hem några avsnitt gossip girl under kvällen så tänkte se ett avsnitt nu, sen ska jag sova. Godnatt ♥

friday

godkvell mina kera lesare.
höhö fult utan ä

okej, lite seriöst kanske istället.
idag har jag spenderat min dag tillsammans med daniel och rickard, funnyfynny
Vi va här hemma hos mig en stund först, och öh, satt.. 
och vi kom in på att.. HAHA- tänk vad kul om nån går in på en bank, drar upp ett rån ur fickan och sen säger högt till nån -"Det här är ett rån" HAHAHA ah, inte så jätte kul egentligen kanske dock, men de va jävligt kul att tänka på innan. HAHA jag dog lite. ungefär.
jaja, iallafall så åkte jag med dom till biltema efter för de skulle köpa nya bromsar eller nått sånt till rickards bil, och efter vi hade varit där åkte vi hem till daniel där de skulle byta det på bilen.. vilket var lite, hm.. tråkigt. För jag är inte direkt den som är den som gillar att greja med bilar.. iallafall så tog det ungefär tusen år för elr nått. och efter ett tag åkte jag hem och åt osv, och nu sitter jag här.. de skulle ut och åka bil & dricka öl med some other guys.. kul. hehe. not.


och nej min mobilkamera är inte så bra va..

jag har gjort om min blogg lite också, dock bara bytt header och textsnitten.. Fast jag vet inte om jag är riktigt nöjd..

"våran dick är störst i hallen"


Dick Axelsson  bild:
hockeyexpressen
Färjestad - luleå idag, 3-2.. ganska jämn match och jag tycker faktiskt divis va rätt bra idag. Gustafsson blev ju skadad i matchen mot skellefteå och stod inte idag.. Synd även att han missar LG Hockey games... 
Skönt med vinst idag iallafall och nu hoppas jag på en vinst på lördag borta mot timrå också, samt förlust för linköping, vore ju lite skönt att leda inför det lilla uppehållet som komma skall.. elr hur det är man säger. 
Fbk värvade en ny spelare idag också från malm som, f.ö håller på att gå i konkurs..
Marcus Paulsson, får väl se om det är något att ha.. hope so iafl.

iallafall just nu så sitter jag i soffan och kollar på tevee, pratade nyss med daniel också, som vanligt.. haha, vi ringer  alltid varann på kvällarna och pratar i minst en halvtimme-timme, även om vi egentligen inte har nått att säga till varandra. Ska iallafall träffa han imorgon, nicenajz.
Godnatt

mimmi


Va ute och gick för en stund sen och tog lite bilder på min fina hundelihund.

jag kommer inte på någon rubrik

Godmorgon,
har dock inte vaknat nu utan vid halv tio av att min tandhygenist ringde.. ska tydligen dit på måndag klockan 8.40..
men men, just nu sitter jag iallafall och kollar på nått tråkigt program på nian, men såg nyss på the office, hehe, så jäkla bra är det, :) nu ska jag äta lite, sen ska jag börja med lite svenska tänkte jag..


inatt hade jag en askonstig dröm, drömde att jag träffade en jag snackat med på msn i LLA, eller började med att han ringde och sa atthan va där, men jag visste inte att jag va där förens jag gick ut ur mitt rum som tydligen låg i arenan, sen när jag skulle gå in i mitt rum igen så fanns det inte kvar och jag fick typ panik, för jag hade bara på mig en HVtröja(?), och hade inget smink osv.. sen såg jag han och hans kompisar iallfall och jag gick till ståplats som förövrigt hade bytt plats i arenan och som nästan var tom på folk, gömde mig iallafall bakom nån grej, men så kom han och hans kompisar dit och jag kännde mig asdum som bara satt där och försökte gömma mig och dom stod bara och kollade på mig.. Så tillslut sa jag hej och pratade lite med dom, sen hittade jag mitt rum igen där jag satte på mig kläder och sånt. Sen så började matchen så stog vi i samma klack, dock var hans kompisar försvunna då.. och de va inte färjestad som spelade heller utan aik-rögle, och matchen var bara tills första laget gjorde mål, och ungefär på en gång så gjorde rögle mål och vi blev jätteglada, så började heino vinka och ropa efter mig.. Men den helt plötsligt så var vi hemma hos han jag stod med, och skulle se på tv, men den funkade inte och då kom en heino dit och sa att han va min bror och han började tjata om att vi skulle använda kondom och massa såna grejer, och sen gick han. Så sa jag till killen jag va med att jag va kär i honom(?) ^^ sen började det spelas musik jätte högt och jag frågade vad han hållde på med, och efter en stund vaknade jag och märkte att de va min mobil som ringde..
helt jättestörd dröm, men de känndes verkligen jätte verkligt och jag minns verkligen precis allt som hände..


kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag


HEHE cambild vareja på en lovisa typ mitt i natten.

sry för min väldigt dåliga uppdatering under sista tiden..
har haft väldigt mycket att göra (egentligen inte, men låter som en bra ursäkt)
ikväll har jag iallafall varit på bio med mina fina tjejor helena och johanna, vi såg benjamin buttons otroliga liv, och den va sjukt bra måste jag säga, se den om ni inte redan sett den! rekomenderar den verkligen..
och filmen blir ju inte direkt dåligare av att brad pitt är med, mums, grrrr, GE MIG.

senaste helgen bestod inte av speciellt mycket, lite hockey och lite daniel typ, fast det är ju rätt bra det med.
kom precis på också att jag och madde skulle beställt mando diao biljetter i måndags, men jag har fortfarande inte ringt henne... inte direkt ovanligt för att vara jag om man säger så kanske.. glömer alltid att ringa folk osv, tar nästan aldrig kontakt själv med folk utan väntar på att de ska ta kontakt med mig. vilket kanske inte är så uppskattat hos alla, va senast förra helgen en viss person bad mig dra åt helvete osv på grund av det.. vilket inte var så roligt.. berodde dock kanske inte bara på det, jag vet inte.. men borde kanske skärpa mig lite...
iallafall, till helgen så ska jag ut på krogen, äntligen, har inte varit ute på hur länge som helst känns det som, men nu blir det iallafall arena på lördag, asnice.
imorgon är det iallafall hockey och ingen skola, tror vi skulle bowla elr curla elr nått sånt imorgon, men jag vet inte vilket elr vad jag ska göra, så jag skiter i det.. ska vara hemma och plugga på mina prövningar på det jag missade i ettan istället..
Just nu är klockan mitt i natten och jag ät ungefär jättevaken, inte trött för fem öre, borde kanske gå till en hm.. doktor eller något sånt snart, för jag är verkligen nästan aldrig trött på nätterna, hur mycket jag än har gjort under dagen..

jaja. sitter och lyssnar på håkan hellström gör jag också, bra brahåkan.
gah älskar hans låtar och hans texter och hans röst och allt.
Jag är nog en lite mer text människa än musik människa eller vad man ska säga..
Älskar att lyssna på texterna till låtar och fastnar lätt för en låt med bra text, spelar ingen större roll hur själva musiken går.. eller det gör det väl, gillar ju inte typ dansband och sånt, men tror ni fattar..
 
och där går lyckan, lyckan
som aldrig kunde bli
där går nån annan istället för dig
där går nån annan än vi


nej nu ska jag väl ta och lägga mig och försöka sova. Godnatt, pusspuss!

jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam

gah, lasse lindh
han är .bra.
han, hellström, winnerbäck & mando alltså, bäst.
 

ska väl säga att jag vart dålig på att uppdatera här också.. inte riktigt meningen, men har blivit så..
sitter iallfall just nu, ganska nyduschad och funderar på om jag ska gå och lägga mig om en stund kanske, är jäkligt trött. kunde inte sova nästan nått inatt, så var inte i skolan idag heller.. hade så sjukt ont i magen hela natten/morgonen, kunde knappt röra mig.. fyfan..
iallafall så släppte det nästan helt nångång under förmiddagen, och nu mår jag pretty good, elr nått.
Hade bestämmt med helena idag att vi skulle ses, så åkte in en stund till stan och träffade henne, mycket trevligt
hon skulle in på karlstad trafikskola och fråga om nått och då passade jag på att skriva in mig där och boka in mig under sportlovsveckan, så ska ha teori måndag till fredag den veckan, 10-12 varje dag, så får jag allt på en gång, blir nog bra..
vore ju inte fel med körkort om man säger så.

är somsagt inne i en "onetreehill-fas" kollar ungefär hela tiden.
så jäkla bra äre, fick säsong 4 på posten idag, skitbra. så nu är jag glad. =)


 
<3

I've got so many worries I'm afraid my head will explode

hej.
Hoppas att ni har haft en bra helg!
Min har varit okej.. elr idag samt igår iafl..
för fredagen var skitbra. :)
träffade madde på stan runt fem och fikade med henne, helena och mikael lite mer än en timme.
sen gick vi och kollade lite på stan, jag och madde, inte så länge dock, eftersom vi hade ungefär en halvtimma på oss innan dom stängde..
madde köpte iallafall ett par skor och jag fick med mig en eyeliner hem typ..  
åkte hem typ tio minuter och sen drog jag till daniel, där jag spenderade kvällen.. 

och igår blev det hockey, fbk spelade mot rögle och vann med 6-2, och jörgen jönsson slog poängrekord i elitserien, efter en assist till det sista målet i matchen..  - det finns bara en jörgen jönsson -  Skönt också att fbk har börjat kunna få in lite puckar i mål..  efter hockeyn gjorde jag väl iprincip ingenting..


vet inte, men vissa saker blir väl inte riktigt som man tänkt sig.. 
känns som att under den senaste tiden har så himla mycket gått helt fel, och inget har gått min väg.. 
och jag känner att jag för det mesta bara är sur på allt och alla. 
gah. 
jaja, ska nog lägga mig och se lite på one tree hill nu, sen sova.
godnatt.

Well the years start coming and they don't stop coming

joråsåatteh

blir ingen skola för mig imorgon.. wohöo
ska inte på första lektionen och den efter va tydligen inställd..
rätt gött alltså. (:

kollar fortf på one tree hill, jag älskar't.. de är så jäkla bra :)  & chad michael murray - MUMS.
beställde säsong 3 igår från cdon igår, beställde även ett par WeSC hörlurar + ett par andra hörlurar samtidigt. mycket najZ.
så hoppas det kommer hem någon dag under veckan..

ikväll har jag gjort.. hm, ingenting, luggit framför tvn med datorn och kollat på prison break och one tree hill med lite tända ljus typ... jäkligt skönt. blev ganska sliten efter sjukhuset..


Godnatt

130109

hejhej
idag har jag varit på sjukhuset hela dagen verkligen.. skittråkigt.
kom dit vid tio och va väl hemma runt fem ..
Såg iallafall på en film när jag va där, I am Sam.. sjukt bra film

och just nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill..
pratar lite med daniel i telefon gör jag också.
ska väl strax gå och lägga mig, för imorgon är det skola som gäller.
dock rätt kort dag, börjar nio och slutar två..  skönt =)


If you see me crying can you please hide my face

åh, vad gör jag uppe såhär sent varje kväll?
förstår inte varför jag inte bara kan bli trött..
iallfall så ska jag strax sova.. men loggade in på min lunar nyss, inte varit inne där på evigheter. vet inte ens varför jag har den kvar?!  iallafall så läste jag en massa gamla mejl där, och efter att ha läst ett speciellt, så började jag gråta.. vet inte varför.. det känndes bara så otroligt, ah vet inte hur jag ska säga, men det känndes så konstigt att läsa.. usch.
men är faktiskt glad över att ingenting, verkligen ingenting är som det va då... :)

nej nu ska jag sova! Godnatt

bara för att <3

rubrik

Bilderna från igår blev inte sådär jättebra märkte jag, men ändå..
det var iallafall nice.. och de sjöng vissa låtar väldigt likt abba. känndes lite som om de var dom vi va och kollade på..

today har jag varit  på sjukhuset under eftermiddagen och tagit lite läskiga blodprover osv..
ska tillbaks imorgon och göra lite andra grejer, så det blir no school..
fick även en datorväska av pappa.. asbra. Så nu äntligen har jag en :) 

nu sitter jag och kollar på guldbaggegalan, och ska väl kolla klart.. 
vi hörs! pusspuss
 

abba the show


the winner takes it all, the loser's standing small..

klockan är snart fyra, det är skola imorgon, jag är vaken..  gah!
är inte trött för fem öre, och för många tankar snurrar i mitt huvud.. orkar inte.

iallafall, ABBA showen idag eller igår kanske det blir nu, var mycket bra.
lägger upp lite bilder imorgon..
resan till jkpg i lördags blev också bra, trots förlust..
helena är bäst.

men nu ska väl jag försöka sova.
Godnatt.

hockey

"det är nästan fullsatt och publiken är helt tyst"
ah nått i stil med det ska dom på canal+, pinsamt.
pinsamt att vi inte kan sjunga utan niklas. några försöker, men ingen verkar bry sig.
jag är inte där idag pga att jag har feber osv.. :/
Känns rätt konstigt att inte vara där, tror det är första matchen jag missar den här säsongen..
Sitter iallafall och kollar på matchen på canal+, och vad ska man säga om färjestads andra period?! gah!
hoppas iallafall att vi vinner idag, och att hv förlorar sin match så vi kommer upp på en andraplats.
på lördag ska jag och helena iallafall till jönköping och kolla på hockey, ska bli najZ.
Sen på söndag ska jag till lla och kolla på ABBA the show med mamma, madde och elisabeth, och det ska bli hur kul som helst. :) blir nog en bra helg.

vi hörs!

Now it's payback for the rainy days

åh, feber är världens roligaste att ha. NOT
blir nog ingen skola imorgon.. men ska till tandläkaren vid 15.20. yippiekayyay
sen är det hockey egentligen, men lär nog inte orka gå på den..
jag är verkligen superglad just nu, eller tvärtom.
godnatt.





dom är bäst.

Well I got mine you got yours babe

sry för dålig upd..

Idag fyller min pappa 50år så GRATTIS till honom.
har kommit massa blomsterbud under dagen, och varenda en av dom har ringt och frågat efter vägen.. måste vara svårt att hitta hit ut.. ;> av mig, mamma och henrik fick pappa iallfall lite lotter och sånt idag, samt en resa till egypten för hela familjen! omg längtar.  =)))))

iallfall så är jag sjukt trött just nu, va hockey igår, fbk-brynäs, vi vann med 3-2, dock var de en rätt tråkig match.. Efter hockeyn va jag lite med mina friends, typ åkte lite bil med rickard osv.. vi åkte runt lite överallt, typ i kil(..) bla. och när jag kom hem var det JVM som jag kollade på.. bra match, som slutade med ett silver för killarna. men man kan ju undra vad kanada höll på med egentligen? och domarna? men ah, kanada var väl värda segern iallafall och bara att hoppas på ett guld för sverige nästa år..   somnade vid fem imorse och gick upp vid halv elva.. jätteskönt. not. 

första dagen i skolan imorgon! .... jag har hela tiden varit säker på vi började nästa vecka.. men tydligen inte. gah
tråkigt. 

förövrigt färgade jag håret dagen innan nyår, typ mörkbrunt. om ni ville veta.

i'm löööving it


dock är mando diaos orginal på låten liiiiiiiite bättre om man säger så.. men ändå.

nyårsbilder










I don’t want to be

hoppas att ni hade en bra nyår.. min blev iallafall lyckad. =) GOTT NYTT 2009.
tänkte lägga in lite bilder bilder imorgon..
dock tror jag att det blev lite för mycket att dricka igår, och idag har varit minde kul.. men de äre väl värt.
kom hem från madde runt sju idag och efter det har jag bara luggit framför tvn med datorn och sett på one tree hill och parlamentet typ..

hade förvörigt världens underbaraste dröm inatt, önskar att jag aldrig hade vaknat...
vi hörs imorgon, god fortsättning osv.