tjugonionde juni

jiho. asvarmt och asskönt ute.....
därför undrar jag varför jag sitter inne.
eh. ska nog gå ut :D
Kanske tar en sväng till stadium och köper underdelen till min bikini som jag köpte för ett tag sen. så man kan bada liksom.
hare göttt.

She's tired of problems that you caused her mind, Tired of all those lies in your freak show. Tired of being alone at night, being the lowest cat on earth..

woihio. försökte ta en bra bild på min assnygga tröja som jag hittade i min garderob när jag rensade den, :D men mina bröst ser asmongout för jag har bikini under så dom behöver ni ju inte bry er om. :-)))
heheheeeeeeeee.  gud vad kul
Har precis kommit ur duschen och tänkte ta mig lite frukost nu typ.
Sen vet jag inte om jag ska träffa helena senare idag eller vad det blir, vi får se helt enkelttt.
godmorgon!

one week

HEJHALLÅBLOGGEN
rätt mycket har hänt på en vecka.
eller inte så mycket egetnligen, jag har jobbat hela förra helgen, jag har varit ledig måndag och onsdag, jobbat tisdag, shoppat lite med mamma, blev två asfina tunikor från hm, ett par haremsbyxor(!!!trodde jag aldrig) från lindex och lite andra smågrejer den gången.
Sen i torsdags så var jag till Arvika sjukshus där jag gjorde en magnetröntgen.
skrev ju när jag fick reda på det att det skulle vara med sond ni vet en slag dom typ kör upp i näsan och ner i halsen...... Det är det VÄRSTA jag vet i hela världen. skulle hellre låta dom typ operera min hjärna när jag var vaken. för fyfan, de gånger jag har fått en sond har varit de hemskaste stunderna i mitt liv.
iallafall, så använde dom sig inte av det i arvika vid den här undersökningen tydligen, istället så var jag där en timma tidigare och fick dricka kontrastvätskan. Som förövrigt var sjuuuukt äcklig. fyfan, typ vit gegga som smakade ehm... äckligt.  
Iallafall så gick det bra, och på torsdag får jag väl veta resultatet................. inte lika kul. vill inte. eller jo. eller nej. äsch...
Aja, midsomar igår var det ju också, helt galet. Känns verkligen inte som det.
Jag jobbade 8-16 och det var inte helt jättekul. rätt aslångsamt på morgonen med lite kunder, men sen blev det fart och vi sålde över tusen liter och fick in typ 33tusen.. och jag jobbade ju tillsammans med jenny så de var nice :) när jag kom hem så åt vi midsommarbuffé här hemma och sen var det egentligen meningen att jag skulle med helena hem till therese på lite party, men jag mådde inte helt 100 och jag var så jävla trött efter att ha jobbat så jag orkade inte utan jag var hemma och somnade i soffan brevid morfar och pappa framför fotbollen. hehe.
aslyckad midsommar verkligen..


Nu för en stund sen var jag med helenis på donken där vi köpte en varsin mcflurry marängswiss, den smakar banan förövrigt.. sen efter det gick jag på en liten promenad med henrik och mimmi, :) och nu ska jag och henrik se på någon film!
Ha en fin lördagskväll, puss ♥

hej fredag!

åh vad kul det är med tanter som ska klaga på allt. NOTTTTTT
shit, blir knäpp på endel människor ibland alltså.
sluta vara så jävla petnoga med jävla jordgubbarna, det är en liter i varje förpackning och JA jordgubbarna är från skåne nu för det finns inga i vämland även om jag säljer för värmlandsbär AB!!!. Välj en förpacning och var nöjda bara, dom smakar samma!!!!
Ok, sådär nu fick jag ur mig det! hehehe
fixade nytt busskort efter jobbet idag sen tog jag blodprov och nu ikväll så beställde vi hem pizza hit som vi precis har ätit och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu! 22.00 på en fredag låter ju rätt, eeeeh....fast väntar nog till efter fotbollen föresten, men den är ju snart slut.
Det ska bli så jävla skönt iallafall, har varit så trött idag för jag vaknade ungefär en miljon gånger inatt av att det var några som SKREK utanför mitt fönster hela natten, från tolv till fyra på morgonen. Vad är felet?! haha.
aja, iallafall så börjar jag klockan nio imorgon och slutar två, då ska jag nog träffa danielpaniel tror jag. asnice!!


juste fick ett linne av mamma från Vila förut som var asfiiiiiiiiiiiiiint, "bara för du har varit så duktig och jobbat hela veckan"  TAAACK, älskar dig mammipammi. ♥

ah HA DE SÅ BRA heeeerrrååå.

de är inte lätt när det är svårt sa göran

funderar över lite saker:

-Varför låter fiskmåsar och skrattmåsar (som jag förövrigt har lärt mig av erik är olika saker och att dom låter olika) så jävla mycket HELA tiden, blir dom inte trötta i halsen typ?!

-Hur hamnade min bild här?!

-Varför måste det blåsa så mycket så man fryser ute på bergvik när det inte alls blåser lika mycket inne i stan?!

-Varför sitter jag vid datorn och inte framför tvn och kollar på fotboll?!

Du ger det du vill när du tror att du känner mig men du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig.

Fan vad jag hatar sura busschafförer. Mitt busskort är cp och funkar inte ibland och varje gång så är chafförenalltisd assur och säger typ: "gå och sätt dig bara" med assur röst eller så trycker dom in de i sin apparat och drar mer pengar än vad de kostar.. så blir dom skitsura på mig.. de är liksom inte mitt fel. HALLLLÅÅÅÅÅ!?!?!
haha, aja. skitsamma.

Idag har jag jobbat och vi hade svenska jordgubbar för första gången, har bara haft belgiska och tyska förut.. Men dom svenska kostade 50spänn!! så jävla dyrt och jag sålde inte alls mycket. typ 25liter på hela passet bara.
Men dom var jääävligt goda. Så imorgon kan ju alla som tänker ta en sväng till bergvik komma och köpa av mig!! :]

People say you cannot do it but they don't know a friend like you.

älskar dig! ♥♥

I could use a dream or a genie or a wish, To go back to a place much simpler than this

tjena, de va länge sen.
mhm.
alltså, förra måndagen var jag somsagt på sjukhuset och var sövd osv..
mådde rätt ASDÅLIGT hela veckan efter det.. Gjorde inte så mycket mer än att vara på daniels student typ. (GRATTIS ♥)

Förstod nog för första gången förra måndagen hur sjuk jag egentligen är.. inte för att jag egentligen tycker om att skriva om sånt här på min blogg för jag kan ibland tycka att det känns lite pinsamt. jag vet inte varför, men det känns som att.. jag vet inte.
iallafall så såg mina blodprover jäkligt dåliga ut och min doktor blev lite arg på mig för att jag inte ville fatta att jag mådde så dåligt, mitt albuminvärde var alldeles för lågt och det visade alltså att min kropp ligger i svält.. Det pg.a att jag inte har kunnat äta senaste veckorna för att jag har fått så ont plus att jag inte fått behålla något typ.. har en jäkligt hög sänka osvosv.. och jag har så jävla ONT i magen 24/7... dygnet runt alltså.
ah jag ska väl inte tjata så mycket mer om det här nu. Men jag har iallafall börjat jobba även om min doktor inte egentligen tycker att jag ska göra det. Men jag orkar inte längre bara vara hemma och gå runt och veta att alla tycker att är så jävla lat för dom inte förstår att jag är sjuk...
Det har gått bra de dagar jag har jobbat än så länge och vi får väl se hur det blir resten, men jag har iallafall börjat äta lite nya mediciner och det har gjort mig lite piggare..
Sen ska jag till arvika på en magnetröntgen med sond nästa vecka (VÄRSTA SOM FINNS I HELA VÄRLDEN, skulle hellre dö femton gånger) sen in och bli sövd för en undersökning nästa eller nästnästa vecka på sjukhuset här i karlstad och efter det så hittar dom väl förhoppningsvis på något som gör allt bättre, för just nu mår jag egentligen sämre än jag någonsin gjort i hela mitt liv.
mh, men ska väl typ lägga mig och kolla på fotboll nu och sen ska jag sova för jobbar 8-14 imorgon!
tror också att jag kommer radera detta inlägget sen men heyho.

See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin

Okej. är sjukt trött just nu.
Så hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag också...

Har inte gjort så mycket idag ändå, Daniel kom förbi vid tolv så köpte vi en varsin sallad nere på saluhallen som vi käkade, sen kollade vi lite på några resor.. :D och satt i solen på balkongen.
Efter han hade åkt till sin praktik som började vid tre så kom helena och ida hit och vi fikade ute på balkongen.. riktigt mysigt!

Ne, nu blire ett eller två eller kanske tre DHavsnitt sen sova. :) godnajt.

jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel.

det var ju morsdag i söndags, :) jag och min bror köpte en blomma och ett halsband till mamma också firade vi med att äta jordgubbstårta. riktigt mysigt..

Annars under helgen så har jag mest bara mått rätt dåligt, inte direkt orkat göra något.. ska bli så skönt att få komma till sjukhuset på måndag så jag förhoppningsvis blir lite piggare efter det. Samtidigt som jag har världens ångest inför 'operationen' trots att det är hm.. femte gången tror jag. Men det är inte världens roligaste..

aja iallafall så slutade min pappa klockan tolv idag så han var hemma rätt tidigt och då frågade han om jag ville hänga med och åka en av båtbussarna som hade premiär idag, vi åkte inte jättelångt men det var jäkligt härligt faktiskt, måste göra det någon mer gång.. :Den har jag inte gjort så mycket mer än suttit på balkongen i solen, har ju varit sjukt skön väder idag!!! love it.

just nu känns det dock som att jag håller på att bli förkyld men jag hoppas verkligen inte att jag blir det, för då dör jag !!!!!! :[

aja, nu ska jag sova iallafall och hoppas på att det inte är en förkylnign på gång!!!!!!! godnattttt



FÖRÖVRIGT så är jag så jävla besviken på en person just nu..
just nu känns det dock som att jag håller på att bli förkyld men jag hoppas verkligen inte att jag blir det, för då dör jag !!!!!! :[
aja, nu ska jag sova iallafall och hoppas på att det inte är en förkylnign på gång!!!!!!! godnattttt
FÖRÖVRIGT så är jag så jävla besviken på en person just nu..