Rutschkana eller rutschelkana?

Jag har alltid sagt rutschelkana och trodde det hette så.. men enligt både pappa och helena heter det rutschkana....

Vad säger ni?

och nu hoppas jag iallafall att någon kan kommentera, är rätt tråkigt att ganska många läser men ingen kommenterar, förutom min helenis typ då ♥ HEHEHE....

Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken

hej
Skulle egentligen varit hemma hos therese nu ikväll och druckit lite oså, men jag har så jävla ont i magen så jag orkade inte..
Har iallafall haft en väldans bra dag med helenapena, vi hade tänkt köpa sushi men sen gjorde vi inte det utan beställde pizza istället, från ilanda hahaha. även om det finns typ fem pizzorior i närheten av här jag bor, men vafan, gratis utkörning så.. dock hittade inte pizzagubben vart han skulle och när vi sa typ vid domkyrkan så hade han tydligen åkt där och var sur när han kom fram och sa att det inte var domkyrkan för det såg ut som en vanlig kyrka?.. öh ah, den gör ju det.

fick mina DH-boxar idag också så det blir nog några avsnitt om en liten stund..........wihooh :D:DD

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

"Ett brev från CDON.COM är nu inlämnat till Posten och på väg till dig. Mvh Posten." .. fick jag i ett sms tidigare idag, sen när skickar posten sms liksom?????????????????? hehe
kanske sen alltid, i don't know. jag tycket det var lite kul iallafall. typ.
men det innebär ju att mina dhboxar antagligen kommer imorgon!!! :D:D ajm a happy woman!

träffade Daniel en liten stund förut, vi gjorde inte så mycket utan satt på en bänk nere vid älven och snackade typ bara, men det var mysigt.
sen kom jag hem och kollade på eurovision semifinalen........ och kul att sverige gick vidare. eller inte.
bra gjort!!
Jag tyckte iallafall att cyperns bidrag var bezt!



fick ett brev från sjukhuset idag med, ska in på operation 7/6................wii... längtar...............

tors dag..

HEHE särskrivning.: )))))))
mmmmmmmmmmmmmh hejhopp

har precis varit nere på stan och käkat lunch med mamma och min faster, åt lax och det var jävligt gött. japp.
efteråt gick jag och mamma en liten sväng på stan, och jag köpte världens finaste klänning på hm & mamma köpte en ny plånbok.. :-) jag mötte även helena en liten stund innan vi var och käkade... hihiihih

funderade på en sak också, varför heter yoghurt yoghurt? vem kom på det namnet? om man tänker efter så låter det jävligt stört i vilket fall....

hejdå, auf wiedersehn.

en mycket hemsk sak

alltså. 
det har hänt en sak som inte är så jätterolig liksom.
eller hänt och hänt, jag vet inte vad man ska säga..
iallafall så trodde tydligen någa av min brorsas klasskompisar efter att de träffat mig att jag var hans LILLASYSTER(???????????????????frågetecken) och när han sa att jag var 19 så hade de sagt typ: "Va, jag trodde hon var typ 12".... alltså, ska man ta det som en komplimang? nej antagligen inte.

men vafan, jag tycker absolut inte att jag ser ut att vara 12 för så jävla liten är jag inte.....

en annan trodde att jag var hans flickvän också. woho..



det här tycker jag iallafall är mycket ledsamt :(:(:(:(
& jag ser väl inte ut som 12?!?! hoppas inte.
kan ju tänka som så att de såg mig utomhus och dom kanske hade solen i ögonen? låter som en rimlig förklaring.
otroligt seriös och snygg pose här, hehehe verkligen. puss på er godnatt!

typ tjugosjätte maj

alltså, jag längtar så jäkla mycke till nästa säsong. & wallin klar idag, rätt götttttttttt.


ahja, idag så har jag inte gjort så mycket, beställde DH s. 4 & 5 förut, så jag hoppas dom kommer imorgon eller på torsdag!! har hamnat i en fas med bara dh nu och kan liksom inte sluta kolla, tror de är tredje gången nu som jag sett igenom s. 1-3 så kännde att de var dags att köpa de andra säsongerna också.. Hehe.

nu tänkte jag gå och lägga mig så jag kan komma upp i skaplig (FULT ord!!!!) imorgon, behöver göra endel grejer.

Sov gott, puss.

So tell me darling, do you wish we'd fall in love? All the time, all the time

aah, så bra! ♥

I love you alway-way, I'll meet you halfway

HALLOJ!
Fick en mixer/blender eller vadfan det heter idag av mamma, :D:D:D aj äm verry happy. har velat ha en i typ hundra år nu, men det har aldrig blivit av att jag har köpt någon.  Så nu har jag druckit två asgoooda smothisar med jordgubbar i,  muuummmmssss.
bara så ni vet! uppdaterar mer imorgon typ. .. :)

fyfan . . .

assså jag blir så jävla arg och förbannad..
GAH. ..  orkar inte med sånt här.
sverige åkte ut mot tjeckien.
bra timeout där... verkligen!!!!!!!!!
aja.
igår mådde jag rätt dåligt så jag gjorde inte så mycket, var bara hemma och softade. hehe.
såg på benjamin buttons otroliga liv med my familia.
får se vad det blir ikväll, men blir nog inte mycket vad det verkar nu..
hejdå

Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars? I could really use a wish right now.

HEJSAN!!!!!!!
sorry om jag är så jävla dålig på att blogga ibland.

Men hade asmånga läsare idag?! beror kanske på att min käre vän
gabriel länkade till mig för några dagar sen, läs hans blogg, den är gööörbra.. lovar.

ah i måndags så var jag och skrev på anställningsavtal med värmlandsbär, börjar jobba den 14e juni och jag kommer känna typ mer än 20 kronor mer i timman än jag trodde... så jag är jävligt lycklig just nu, kommer alltså bli asrik under sommaren. ungefär.... hehe.
Vi kommer dock inte jobba två och två i sommar utan en och en istället, men de blir nog bra det med. Jobbar dubbelt på midsommar iallafall och då ska jag jobba med jenny. wiho

jaja, igår så spenderade jag hela dagen med helena och therese, blev käk i stan sen satt vi ute i helenas trädgård hela kvällen. :) å idag har träffade jag daniel efter han hade varit hos tandläkaren och åt lunch med honom ute i solen. vädret de senaste dagarna har inte varit helt fel direkt, om man säger så..

endel hockey har jag hunnit med att kolla på också,
semifinal för vårt kära sverige på lördag mot tjeckien, aaah, vi får väl se hur de går..;Pp

Pelle Prestberg tillbaks i FBK, gött dä sverige..
ja de var väl allt... nu blire ett avsnitt DH sen sova. najtinajti.

älskar söndagar ..

jahaja, i torsdags så var daniel här och jag bakade faktiskt en morotskaka åt honom. Med hjälp av färdigt pulver som man blandade med vatten dock. men de behöver ju ingen veta... fast nu vet ju alla det eftersom jag skrev det. görbra däråh.. Han fyllde iallafall år somsagt och vi spelade lite kort och så med min brorsa och kollade på tv. rätt mysigt.
I fredags umgicks jag också med dannyboy, vi lagade mat och såg på film. Underbar och älskad av alla. 3 av 5 bävrar typ.

vet inte riktigt varför jag har börjat tänka så mycket på bävrar, men jag brukar vara lite rädd ibland att jag ska möta en när jag är ute och går. Min pappa höll på att cyckla på en bäver för några veckor sen när han var på väg till jobbet. och jag som inte ens visste att det fanns bävrar i värmland..?!

jaja, igår var vädret sjukt underbartttttttttt.
först såg jag robert aschberg på promenad med sin hund utanför, lite galet sådär..  sen lagade jag mat med pappa, EHHE..och sen åkte jag med helena hem till therese på lorensberg där det blev lite fest, mycket trevligttt. jag somnade nån gång vid fem imorse och nu är jag så jävla trött så det känns som om jag skulle kunna sova i tretton år ungefär.



har massa bilder på min mobil som jag skulle vilja lägga in på bloggen, inte från igår men från andra dagar, men jag orkar inte leta reda på sladden så de får va skitsamma.
är ju rätt kul att läsa utan bilder. eller?
hejdå bloggisläsisar.

idag fyller världens bästa daniel år.

GRRRAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIiiSSSSSSSSSS!!!!! ♥

lyssnar på jimmy jansson och tänker på dig !!! wohoihohoh

jag och madde är rätt snygga.
SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bara så du vet.

de är så logiskt alla fattar utom du..

tjabba.
idag så har jag träffat heleniz, vi åkte ut till bergvik där vi käkade lite glass oså, sen åkte vi hem till helena och satt ute i solen lite =DD
alltså, om man jämför iår med förra året så är värmen jävligt seg på att komma iår tycker jag... för förra året den 13e på daniels födelsedag så var de asvarmt ute och typ hade vart de en vecka innan med, men iår är de inte så jävla varmt.. om man säger så.

aja, på måndag ska jag iallafall iväg och skriva på anställningsavtal och sånt med v-bär och jag hoppas de är bra personer vi ska jobba med iår, inga jobbiga människor, utan samma som förra året typ, haha. Fast har ju iallafall Jenny som tur är :-D
aja goodnight!!

When the drugs don't work no more, you get high on life

alltså inatt hade jag fan tusen drömmar fast som ändå satt ihop och dom var helt jävla sjuka.....
hahaha, det började med att jag och madde skulle laga en massa jävla mat åt något soldatläger och dom sjöng ni vet sådär som dom sjunger när dom springer i usa.. ah ni fattar.. och iallafall så skulle vi dela en maxhambyrgare i en massa små delar och sätta några pinnar i, men så åt madde upp den så vi inte kunde göra det, och då blev alla arga, men sen löste det sig.. sen så gjorde vi jordgubbar och massa mer och de var så jävla stört.

iallafall, sen så var jag på ett sjukhus och bara gick runt utan att hitta någonstans, så var de nån som födde barn och alla bara satt runt henne och rökte.
Då träffade jag några kompisar så kröp vi i nån gång och när vi kom ut så var det två gubbar som började skjuta mot oss med gevär och jag blev skjuten i ryggen men sen sa någon att det bara var på skoj och suddade bort hålet på mig med ett suddgummi.. sen blev det iallafall krig och jag var skiträdd, så gömde jag mig tillsammans med en kille i ett hemligt rum, sen kom det massa andra dit och förstörde rummet så var rummets väggar av glas så alla såg in och jag trodde att nån krigargubbe skulle döda mig. sen helt plötsligt kom det in en kille i rummet som var SKITSNYGG och som sa att han inte kunde sluta tänka på mig och blabla så var det jättemysigt.... 

sen så hände det en massa mer saker, mimmi fick typ 80 hundvalpar som såg ut som små nötter som vi hade i en kartong och jag träffade några gamla kompisar som tydligen bodde grannar med mig och vi skulle gå på basebollmatch och jag var på semester med pappa och vi skulle åka i en jättekonstig taxi som var en karusell, sen skulle jag bo i en husvagn med en störd familj......

tillslut vaknade jag iallafall och då var klockan halv två, kände mig helt förstörd.... hahaha, så nu vet ni det!
Annars idag har de inte hänt speciellt mycket, tänkte lägga mig och kolla på några avsnitt av desperate houswives nu, sen försöka sova igen och hoppas på att jag har så lite drömmar som möjligt.
Godnatt!

niondeeee maj -

hallihallå
söndag igen, kul..
ibland blir jag så sur på mig själv.
jag liksom gör aldrig någonting utan jag går bara och väntar på att saker som inte kommer hända ska hända.


och jag fattar inte hur en människa kan få mig att känna som jag känner, så jävla konstigt och ..
jag vill inte. & jag tycker att det är så jävla pinsamt.. men jag vet inte varför.

gah
blaaahaaaaaa


ska hoppa (ok, inte hoppa kanske. men gå....) in i duschen nu, sen blire hockey.
godnatt, hejdå, hörs.

första maj tjugohundratio

Hade en bra valborg igår med pappa, daniel och tvn. hehe. :)
förstår inte grejen med valborg, varför är det så viktigt för alla att supa just då?!
aja,
Vaknade imorse av att de var något jävla demonstrationståg som gick förbi här neranför med typ femtio trummor och dret......  haha, jävligt jobbigt asså. just nu sitter jag och kollar hockeyn, går jävligt bra för sverige. verkligen!
Ska snart laga lite mat med meine famlily, och senare blir det bara någon film och mys ikväll!
hoppas ni får en bra lördag!