118100: lovaisa.blogg.se är en blogg vars författare heter Lovaisa och kommer från Karlstad. Hon är 18 år och gillar Mando Diao.

tjalala.
ok borde sova känner jag, men tydligen är jag ledig imorgon. wiopp.
är typ inte så trött samtidigt som jag är astrött.
hade det iallafall mycket trevligt i stan med helena förut.
Imorgon är det valborg och då blir det förfest hos mig with tha girlz och sen antagligen arena, eller score, eller nått annat, vem vet? till stan ska vi iallafall. På fredag blir det grill och lite myspys med samma tjejer hemma hos helenapena som är home alone. brabra början på helgen. resten av dagarna ska jag plugga sönder mig ungefär.... inte lika bra.

mando diao och göteborg

6 dagar och 15 timmar sen ni hörde något från mig sist, förstår att ni har saknat mig. hehe.

har iallafall haft en jätte bra helg tillsammans med Madde. i fredags satte vi oss på tåget vid nio och var väl framme i Göteborg vid tolv ungefär, väl framme gick vi och käkade och drack lite cider på gammle port i väntan på att få checka in på hotellet, att sen hitta till hotellet var inte det lättaste, haha, letade igenom halva göteborg känndes det som, hittade iallafall fram tillslut. hotellet var asfint och vi somnade i typ en timme, vilket var sjukt skönt då vi båda var jäkligt trötta. Sen gjorde vi oss iallafall iordning osv och gick iväg till liseberg där vi skulle se mando, vid halv sju var det insläpp och halv åtta ungefär så började första förbandet (supporten?) att spela,
Adiam Dymott, och efter henne så var det Jonathan Johansson. Tillslut kom iallafall vårt älskade mando diao, åh, det var så jäkla bra, bästa konserten av de fyra jag sett med dom, önskar att man kunde spola tillbaks och se dem igen. Känns dock skönt att jag faktiskt kommer se dom en gång till på peace and love i sommar. =D  Efter att mando var slut så köpte vi med oss käk och gick till hotellet, där vi typ somnade direkt.  På lördagen gick vi upp rätt tidigt och käkade lite frukost, och efter det blev det shopping, blev lite fattigare under dagen, och Madde blev, några väskor rikare, hehe. Senare på kvällen så blev det en hel del alkohol för våran del, kanske lite för mycket, men trevligt var det iallafall, mindre kul på söndagen dock, då vi hade tänkt shoppa lite till men inte orkade, vi satt istället på centralstationen ungefär hela förmiddagen tills tåget gick hem vid två. Fint väder hade vi hela helgen också, - nice.



ah, typ sämsta grejen på hela helgen var att jag tog med mig min digitalkamera med urladdade batterier med glömde laddaren, så fick anvnäda min mobil som det inte blev världens bästa bilder med, då jag inte ville ta med mig min systemkamera på mando diao..   Nu ska jag träffa helena i stan för en fika, vi hörs!

Om Du var här, Inuti & utanför, Om Du var här, Idag, igår..




ah, men helt bra dag alltså.
va på sjukhuset från halv nio till typ ett nångång. ok inte så bra.
men efter det så käkade jag med min bror och mamma i stan och sen träffade jag min helenis, det var mucho trevligt som vanligt, blev kaffe på waynes uteservering, där vi även träffade Gabriel som det förövrigt känns som om det var tusen år sen jag såg sist.. och ändå går vi på samma skola. fint.. aja. blev även ett par plagg samt några örhängen rikare under dagen. nice!
på vägen hem så fick jag ett samtal av daniel som var på väg hem till mig med sandra, så när jag kom hem blev det lite häng med dom. mysigtpysigt. 
nu ska jag väl snart hoppa i sängen och imorgon blir det praktik samt födelsedagsfirande för gabriel typ. godnatt

pay no attention to the things that might appear

Yo
sitter i soffan, kollar på epic movie (haha, som är typ asdålig) och funderar på om jag ska börja plugga lite religion maybe. Så att det blir färdigt någon gång... Hade samtal/möte, vad heter det? med min mentor idag.. mh, på en skala 1-10 ligger jag väl på en 8 i hur mycket jag ligger efter. ett litet tips, bli inte sjuka i ettan.. he he he. MEN.. jag är snart ikapp, bara jag får tummen ur och börjar med det någon gång så..

Idag fyller Gabriel 18 år, så grattis till honom!
jag och daniel hade tänkt åka dit, men så blev det inte.. istället kommer nog daniel hit ikväll och vi träffar gabriel på torsdag. nice.
aja, plugg nu.

jag vill inte flytta...


ordning och reda, lådvin på fredag


känns som att min bror lyssnar på den här låten typ dygnet runt. haha. men den är rätt skön ändå. typ. Har precis varit med min mamma och handlat, astråkigt vare. bara så att ni vet det. Kul inlägg det här.. eller kanske inte. hejdå

my own land called ochrasy, that place was everything to me, the world I made it up you see, It's all there in my fantasy, and I believe it.



Våra grannar var här och fikade för en stund sen och jag passade på att ta några bilder på deras finfina hund bellis, dock var det ganska svårt att få henne att sitta still, men lyckades få till några bra bilder. eller iallafall typ en. he he ..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag, sen ska jag bänka mig framför tvn, där jag ska kolla på nått OC avsnitt och efter det blir det Parlamentet och Söndagsparty med Filip och Fredrik.  nicenice.

190409

tjenare
sista dagen på lovet, usch och blä på det säger jag bara.
fast blir nog kul med praktik igen iofs, skönt med lite rutiner igen.. typ

Just nu sitter jag och kollar på hockey, Sverige - ryssland.
funderar på att gå ut och ta lite kort eller nått när det är slut kanske. får se.
hoppas att ni får en bra söndag iallafall. puss

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long, I'm gonna dance with somebody.


I'd swim across lake Michigan..

..I'd sell all my shoes
To be alone with you
To be alone with you
To be alone with you
To be alone with you .

__
Har haft en väldans trevlig kväll/eh dag med daniel, vi har sett på juno, käkat pizza och typ bara hängT. hehe. . Nu ska jag snart sätta på nått avsnitt av O.C tror jag, det vore rätt nice att se.
Är förövrigt sex, eller fem dagar kanske det blir nu kvar tills fredag och MANDO DIAO och jag längtarrr. Jag och madde bokade hotel för ett tag sen, och vi stannar tills söndagen. gah. - sa jag att det kommer bli underbart ellerh?

hotel flora

hur lätt du är att tycka om

åH. känns ju jäkligt värt att ha sovit till ett.. inte

i veckan så har jag ungefär inte gjort så mycket, så har inte funnits nått att skriva om riktigt.
har typ städat här hemma och rensat källaren osv, för det har varit visning på huset. jätteroligt, verkligen...
men har varit härligt med påsklov iallafall, även om det har gått sjukt jättefort som vanligt.
just nu ligger jag fortfarande i sängen, tvn står på men är inget roligt att se.
ska väl snart gå ut i solen eller så, och lite senare kommer daniel, det ska bli trevligt!

påsk!


Glad påsk.
har varit hemma hos mina kusiner idag, mycket trevligt. as usal.
sjutk härligt väder har det varit, minst 20grader ute. välkommen våren.
kommer det mer snö nu, så dör jag.

SM-GULD!!

Färjestad, svenska mästare 2009
GULDET KOM HEM
så sjukt underbart, jag är lycklig!

TACK för allt, Jörgen Jönsson.

men.. vad ska man göra nu liksom?


.. vi hoppar för vår underbara klubb, oléoléolé

tjenare

färjestad vann över hv igår! och det känns så sjukt underbart.
efter hvs 2-0 mål känndes det jäkligt tugnt, men när dom sedan vände det hela och tillslut vann med 3-2 i sd , ah gud vad lycklig jag var och vilken vilja de visade upp.. är dock sjukt jätte nervös inför ikväll. vill hoppas på vinst och att vi får stå på torget imorgon.. men jag vågar inte..

Just nu regnar det som tusan här utanför, vilket är väääääääldigt tråkigt, med tanke på vädret vi haft de senaste dagarna, och när det är såhär grått så blir man så himla trött och seg, man vill bara sitta inne framför tvn, och det är precis vad jag gör nu, sitter i soffan, är asförkyld, är sur på en viss person och kollar på oprah typ.

ska snart göra mig iordning, & nu ser vi framåt mot ikväll, jag är taggad, håll tummarna. - bye.


GRÖN&VIT

ah men tjenare.
ni kanske undrar vaför jag inte är på arena?
det är för jag är hemma. eh..

har precis varit på hockey, mh mh mh mh, så jävla skönt med vinst! 4-1.
stämmningen i hallen idag. +++++ < typ så.

igår fick jag en mobilräkning på 518 spänn. jippiekayjey tänkte jag då.  noooot......
åh. hur går det till när jag har gratis sms liksom?
ah de va väl det jag hade att säga typ. byebye

I used to laugh it of, I used to look the other way..



ah, men hur bra är inte den här låten då? bra bra bra.

SooooL



idag har det varit asfint väder, och jag träffade helena en stund på bergvik, och efter att ha varit där i någon timme så åkte vi ut till skutberget och satte oss en stund, mysigt som fasen =) 
"JAHA, MEN GÖR DE DÅ!" hehehe. ah bara jag och helena förstår. men hahah..

igår va jag somsagt i jönköping... vi förlorade, vilket känndes sjukt konstigt, första förlusten på 15 matcher liksom.. nästan så man har glömt hur det känns. hehe.  och jag är fortfarande, eh arg. speciellt på sören persson. typ. lite så. nu ska jag sova. imorgon blir det skolan, hockey (SOM VI SKA VINNA!) och arena tror jag. godnajt.