Got me a ticket and I won't be long 'cause I can't go on and I gotta get goin'

hej sötisar!

sitter och kollar på that's 70s show med min bror, va för en stund sen och kollade på en lägenhet på södra råtorp med mamma, får se om det blir dit vi flyttar istället, riktigt fint var de där iallafall. Innan vi åkte dit så var vi en sväng till bergvik, där jag lämnade tillbaks en skjorta som jag köpte förra veckan, och jag köpte en ny jacka.  Köpte även nya skor i torsdags, som är både jäkligt sköna och assnygga,  mHM

I helgen så har det väl inte hänt så jättemycket, om man säger så.. i lördas så va madde här en liten stund, eftersom hon sov hos mig efter hives i fredags vi kollade bl.a på hv- frölunda och eftersom det blev vinst för hv så blir det dem vi nu kommer möta i finalen, och jag är typ jäkligt nervös, samtidigt som det ska bli sjukt kul, ska ner til jkpg imorgon.
I söndags så blev det filmning ute på chaos paintball, vi filmade till vårat program vi gör åt kanal12.. kommer nog bli rätt bra det här alltså. hope so iallafall!
nu ska vi åka och kolla på en till lägenhet, ha en fin tisdag, pusspuss.


The Hives @ nöjes!


the hives på nöjes igår, sjukt jävla bra! gah.
jag vill igen.
världens bästa liveband vareja.

monday tuesday


the hives på fredag!


ge mig fredag idag tack! ska bli så sjukt kul, jag läääängtar.
och som svar på kommentaren i tidigare inlägg; jag kommer visst in på nöjes för att se hives 18 år vid förköp, serru..

I hate this part right here

blä. jag har blivit typ förkyld. inte så att jag snorar och är hes osv.. men typ jag är kanske på väg att bli. mitt huvud gör ont, jag fryser och känner mig ashängig. jag vill inte bli sjuk. får väl käka apelsiner eller vad det nu är man ska äta för att bli frisk.. har varit hemma idag iallafall, och gjort .. ingenting. väldigt kul, not..


Jonas Gustavsson

vi har sveriges bästa målvakt.  - vem fan är honken?!

slutspels- samt elitserierekord i att hålla nollan längst ikväll. mhMM Jonas är bäst.
6-0 till färjestad, och jag är glad. nu vet ni det. Godnatt.

bild från<

måndag vareja

åh. jag hatar att sitta i telefonköer, kan dom inte bara anställa fler så man slipper sitta i flera timmar liksom?! fick vänta i typ en halvtimme för ett samtal som tog två minuter. värt, jätte. inte.
iallafall, var ute och körde lite för en stund sen, och jag är fan asbra på att köra. körkort nästa!
Snart är det hockey på tv, och jag tror på vinst ikväll, mitt tips är 4-1 till fbk. håller tummarna för att det blir så, då jag får pengar isåfall, och det är ju aldrig fel. fast jag hoppas ändå Jonas håller nollan ikväll igen.
vi hörs senare, kräm.

jag ska flytta

mh, i maj eller juni där någon gång så ska jag flytta.
mamma och pappa har tröttnat på att bo här ute på landet och vill flytta in till stan.
Dom har hittat en lägenhet ungefär mitt i centrum vid torget, som är ett gammalt kontrshus som de bygger om till lägenheter.. dock ska jag väl inte klaga för har velat flytta ganska länge för att det är så långt till allt härifrån. Men nu när vi väl ska flytta så vill jag verkligen inte, jag vill inte att någon annan ska bo här osv, kommer nog kännas lite konstigt att bo i stan när jag är van att bo i villa ute på landet.. Fast det kommer nog bli rätt bra, ska bli skönt att bo i något helt nybyggt och fräscht, sen kommer jag ha nära till allt, och ha bussar hela tiden istället för typ, en i timmen. Känner mig iallafall ganska kluven i allt det här, vill flytta men ändå inte. Så känner sig väl hela min familj just nu egentligen, tror inte att någon av oss vill flytta, men ändå vill vi, och mamma och pappa vill flytta hellre än att stanna. Vi får väl se hur det blir..

vi hörs senare.

varför ska man hyra lillbabs när man kan lisa (leasa) nilsson?

nu är mitt rum klart, så rent så det skiner och blänker osv..
kanske inte riktigt, men nästan. det är inga kläder på golvet iallafall.
sitter och kollar på parlamentet nu, haha, de är så jäkla bra, när det är slut blir det väl beck tror jag. tror inte jag har sett den som går ikväll, hoppas inte det iallafall.
föresten så har det snöat idag. VARFÖR?! har ju varit sol senaste dagarna och jag trodde det skulle bli vår nu, men nej, nu ska det snöa och hålla på igen,  jävla väder alltså.


ge mig sommar?

söndag, i'm not in love.

HEJSANHOPPSAN
jag är trött som jag vet inte vad.. vet inte varför, men känner mig helt jätte sliten.. Är nog för att det är söndag igen, ucsh på det...  idag har typ bakat asgoda cupcakes med mamma, annars har jag bara legat framför tvn..

snart måste jag börja städa mitt rum iallafall, det är sjukt stökigt och min pappa tjatar på mig om att jag måste städa varannan sekund ungefär.. så får väl se till att göra det snart, är egentligen inte så mycket att göra, typ lägga alla kläderna som ligger på golvet i tvätten bara. men gah,  orkar inte.. eh .. he-he.

bild från
wolfpack

sjukt najs tifo igår måste jag säga.. dock inte så smart med bengaler bland alla flaggorna och konfettin osv, kanske.. började brinna lite, tur att det inte blev värre än vad det blev..  skönt med vinst iallafall, 6-0 till färjestad, hattrick av ero, och, ja jonas gustavsson.. 'vi har sveriges bästa målvakt.'  yepp.  
efter hockeyn var jag bara hemma, kollade på robinson, och jag tyckte faktiskt att de va bra, inte så dåligt som jag har läst att flera andra har skrivit..

nu ska jag städa, vi hörs senare.

there aint no point in the words I write, there aint no way to know me.. but it sure felt right when I saw your eyes, but now they feel like, oh yeah they feel like Mondays..




It doesn’t matter baby cause your hair is ugly too

jag är nog sämst på att blogga.
men ändå.

i veckan har jag typ gjort... ingenting
typ, haft praktik bara.
tror jag iallafall, jag minns inte riktigt.

just nu sitter jag och väntar på att jag och mamma ska åka ut och övningsköra lite..
har gjort om lite på bloggen också. blir dock inte nöjd med nått jag gör. tycker den är lika ful hela tiden.  hehe. så fick bli mitt namn bara, tills jag kommer på något annat.
 iallafall så är det fredag igen, härligthärligt! ikväll ska jag vara hemma bara, blir väl typ tv och så bara..
tror vi ska börja rensa källaren ikväll med, för det är väl ungefär vad jag ska göra under helgen.. förutom imorgon kväll då, då är det hockey, äntligen. känns som om det var evigheter sen de var hemmahockey sist.
jävligt skönt förövrigt att fbk vann igår, känns lite som så, att om saik hade vunnit igår så hade finalplatsen känns ganska osäker, men nu känns det som om vi nog kan ta det här.  eller det hoppas jag iallafall..


I'm still standing for hope and glory - snygg måns! grrwr


MHMMm

jag har glömt bort att skriva här efter i lördags.
hade det iallafall mycket trevligt hemma hos madde i lördags kväll. and the food blev good. he-he
dock vet jag inte riktigt vad som hände i melodifestivalen, liksom, varför vann inte alcazar?!?!?! hon som vann va ioförsig bra hon med. så det blir nog bra. åkte hem vid sex igår kväll och på bussen så satt det en kille framför mig, och jag tror han typ satt och spydde. jag vet inte vad han höll på med, och jag kunde inte byta plats för bussen va full.. jag orkade inte sitta kvar utan gick av tidigare så mamma fick hämta mig..


 
ikväll har daniel varit här en stund, vi har ungefär.. ja jag vet inte. men suttit och pratat typ.. trevligt som vanligt iallafall.
och sen nu har jag precis kollat på den långa, som dom kallar det på aftonbladet, haha, nattrysaren mellan saik och lhc..  och SKELLEFTEÅ VANN, LHC ÅKTE UR!!!!!!!!!  så jävla skönt så jag tror jag dör lite.. och nu väntar en semifinalserie mot saik,  blir nog inte så lätt, får väl se hur det går, jag gissar på 4-2 till fbk iallafall.

Godnatt

bakis vareja

halllllo

sitter hemma hos maddepadde i ölme, vi ska laga lite mat hade vi tänkt,
blir tacos och typ fajitas, om det blir gott återstår väl att se. tror jag dock det blir. huhu.
Senare ikväll blir det melodifestival och mys, hihi, myspysigt pysmys myspys.

vaknade vid tio imorse med världens huvudvärk, fyfan. har mått piss fram till typ nu då jag känner mig lite bättre. drack nog a little to much igår kväll...  jag som hade tänkt vara nykter typ. gick väl... sådär.
iallafall så var det sjukt trevligt och roligt på nöjes. massa dans osv,  så jag är glad att helena tvingade med mig. :D

Hann inte duscha innan jag skulle åka hit idag.. så kände mig lagomt fräsch när jag satt på bussen med gårdagens hårspray i håret osv.. duschade iallafall när jag kom hit, så nu är jag fräsch och fin igen. heheh

jaja, nu ska jag väl hjälpa madde med maten. 
puss

simply the best, timo? - Ja!


studentfest

hallå min lilla blogg, tjenare tja.
är ungefär precis hemkommen från praktiken, eller ja stan.
har vandrat runt där med jon och emil sen vid klockan tio nånting.
slutade nämligen ungefär då, mycket skönt.  tråkigt dock att jag inte kunde komma hem förens nu, eller egentligen kom jag inte hem nu, men för ungefär en timme sen..
iallafall, dagens stora minus var att jag hade glömt mina hörlurar till mobilen hemma, så jag kunde inte lyssna på musik. När jag märkte det på bussen blev jag väldigt väldigt väldigt ledsen. eh.

ikväll ska jag till nöjesfabriken på studentfest, är inte sugen på det för fem öre egentligen.
Men eftersom jag är så snäll, så offrar jag mig och följer med för helenas skull, ehe.
Imorgon ska jag till ölme, och hem till världens bästa madde, vi ska laga mat och kolla på melodifestivalen, ska bli myspysigt. ser ut att bli en rätt bra helg.

nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörES. puss

frölunda?!?!

har precis sett på matchen mellan frölunda och luleå.
och vad fan är det med dom och deras jälva klocka egentligen?! - idioter som inte kan sköta den

He went twenty thousand light-years from home

ah vad glad jag blir. mötet med chaoskillen idag gick asbra!
bättre än jag trodde det skulle gå. våran programserie kommer bli bäst ever. lätt.
kommer bli så kul sen när vi äntligen får börja filma och redigera.
jaja, slutade iallafall vid halv två tror jag ungefär och har suttit med mamma sen jag kom hem och kollat på ikeas hemsida, vi har hittat en massa fint.. jag vill ha allt. typ, köpa hundra lägenheter och bara inreda med en massa fint, det vore rätt nice.

nu ska jag snart ut och övningsköra lite, see ya later. bye

seeeeeeeeeemifinal

mhm, jag är glad =)
och lhc & hv förlorade, ehehe.
känns så jävla bra.


idag, under dagen har det hänt en del saker, som jag inte riktigt kan gå in på.
men som inte har varit så roliga.
vet inte riktigt längre. gah

iallafall så fick hockeyn mig lite gladare, typ.
imorgon ska jag och mina classmates ha möte med en kille från chaos paintball,
vi ska prata om vår idé till programet vi gör till kanal12.
önska oss lycka till och att det går som vi hoppas!

godnajt.

tisdagtisdagtisdagtisdagtisdagtisdagtisdag tisdagtisdagtisdagtisdag

tjenixen.
sitter och kollar på tv, kom hem från praktiken för en stund sen, kom dock dit rätt sent idag, typ vid halv elva, vilket var rätt ovärt, för jag slutade vid tolv.. skulle träffat daniel i stan vid halv tre och käkat med han egentligen, men jag orkade inte sitta i stan så jag drog hem. får väl se om han kommer hit ikväll istället.
träffade honom igår för första gången på jag vet inte hur länge, känns som om det var jättelänge sen, men det kanske det inte va. don't know. Han och helena var iallafall här och kollade på hockeyn, som färjestad vann! Känns väl lite som om brynäs får ett tidigt sommarlov och att vi går till semifinal imorgon nu. :) he-he-he.
_
Min ena granne var här inne igår och berättade att hans frus bror eller nått sånt, nån rätt nära släkting iallafall hade dött i söndags.
står om det på aftonbladet idag med, lite hemskt måste jag säga faktiskt...

my favourite plejs


bild från aftonbladet

Du tror ingen ser men jag har sett dig och vet att du längtar bort


förstår inte varför den kom sist i melodifestivalen.
eller jo egentligen kanske. för det kanske inte är en melodifestivallåt.
fast lite kanske den är det ändå.
iallafall så tycker jag den är skitbra.
lasse lindhhhhhhhhhhhhh <3

I'm falling in love with your favorite song

det blev inget blue moon ikväll, leila, jons flickvän mådde inge bra, så vi tar det nästa vecka med hela klassen istället. Efter skolan åkte jag med mamma & pappa och handlade. rätt tråkigt, men ändå. övningskörde gjorde jag iallafall också.. Snart ska jag fixa körkortet har jag tänkt mig. ska iallafall plugga massa teori under helgen tror jag. huhu.
Nu sitter jag under täcket, nyduschad och ser på så ska det låta, jäkligt skönt med en lugn fredagkväll hemma måste jag säga.




friday i'm in love

tjena.
jag lever, dog inte i tisdags.  
väldigt bra måste jag säga.
Nu är det fredag igen, asfort har det gått, as usal.
blir så trött på att dagarna ska gå så fort. känns som om man inte hinner med att leva. typ.
snart blir jag 100 år och död säkert.

iallafall så den här veckan har jag hunnit med att ha praktik hela veckan, vi har varit i skolan och planerat programen vi ska göra till kanal12, och filmat lite. Har även träffat helena, kollat på hockey, (SLUTSPEL ÄNTLIGEN), fbk vann första matchen igår, blir nog svårt för brynäs det här.. he-he-he..  firat johanna som fyllde år igår och köpt en ny mobil har jag gjort också, SÅ VECKAN HAR VARIT BRA! är asnöjd med mina nya mobil, som förövrigt har sån touchskärm, så jag är rätt kool nu, tycker jag..
 

Sitter i skolan just nu och vi har precis filmat lite, Jon hälsar till bloggen förövrigt.  
och nu ska vi kolla på wildkids, som är asbra. hahe.

ha en bra fredag!
För mig blir det afterwork ikväll med jon och leila @ blue moon bar. huhu.

puss

Don’t you know love can kill anyone?


du får sitta längst fram i taxin

tjena.
det är snöstorm här typ, jag som trodde det skulle bli vår nu.. men tydligen inte.
astrött är jag också, funderar på att lägga mig snart eller nått.
kunde inte somna igår kväll utan somnade vid tre inatt tror jag, vilket resulterade i att jag försov mig imorse, hehe.

Vaknade 8.20 och jag började nio.. iallafall var jag rätt snabb så jag var i skolan vid kvart över typ, duktigt av mig tycker jag! vi bestämde vad vi skulle göra för program till kanal12 idag bara, sen slutade vi vid halv tolv typ, då träffade jag helenis och käkade lunch i stan, och efteråt gick vi och kollade på lite mobiler och så..
Sen satte vi oss på ett café i några timmar och bara pratade..  mysigt.
imorgon blir det ingen praktik, utan ska vara på sjukhuset i sex(!) timmar, BLÄ. ska bara sitta där och få dropp. skitkul verkligen.  inte... sen ska jag till tandläkaren vid halv tre. gah. jag kommer nog dö imorgon.. hejdå


söndag kväll

sitter i soffan och tittar på beck med mamma och pappa, astråkigt och jag tror redan jag sett den..
Under kvällen har jag och min bror bakat typ mockarutor tror jag det heter, chokladrutor med kockos ovanpå iallafall, blev skitgott :) efter det kom sandra hit, vi gick ut och gick en bit, sen satt vi här hemma en stund och pratade lite.. Det var länge sen jag var själv med henne eller ja träffade henne överhuvudtaget nu, så det var trevligt.

ska nog snart gå och lägga mig tror jag, är rätt trött, sen har jag tråkigt också.


vad kallas en groda utan ben?

- hopplös

hei.
fasen vilken snabb vecka det har varit. beror väl på att det varit lov.
dock har det inte riktigt kännt som lov, för jag har gått upp runt uppe åtta varje morgon och suttit på körskolan..
Fast har haft en bra vecka iallafall, i onsdags så träffade jag helena efteråt och det blev stan, fika på waynes där förövrigt Dick Axelsson och några fler fbkare satt vid bordet brevid. (han är snygg, grr!), samt utgång senare på kvällen till score. äckliga killar där då dock. fy..
i fredags blev det utgång igen, böjade med helena och mikael hemma hos mikael, sen blev det score igen, blev en trevlig kväll. den slutade lite konstigt dock. kom hem vid fyra igår morse iallafall.. sen under dagen igår gjorde jag inte så värst mycket, lagade mat med pappa & min bror och kollade på hockeyn ungefär. Färjestad - Brynäs, slutade med vinst för fbk, och nu lär det bli de som vi möter i kvarten, gissar på 4-0 i matcher..

Imorgon är det dags för första dagen på praktiken, 8 veckor på kanal12, får väl se hur det blir.
hoppas på att det blir kul iallafall.
vi hörs