feel like a lonely star, who is waiting for a heart of gold

tjena & förlåt för att jag har varit så jäkla dålig på att uppdatera, men jag har inte orkat..
iallafall så fyllde jag ju år förra söndagen och jag hade världens bästa födelsedag och helena kom hem från uppsala och överaskade mig. I present från mamma och pappa fick jag ungefär allt jag önskade mig, hehehe. fick världens snyggaste bestick som jag önskat mig, ska lägga in bild på dom någon dag. Fick även pengar, prison break s4, några jätte fina ljuslycktor och lite andra grejer.. annars under förra veckan så gjorde jag inte så speciellt mycket faktiskt, var mest bara hemma, tror jag...
Nu i helgen så hade jag fest här hemma, blev väldans lyckat och det var roligt, mådde dock inte toppen på söndagen, hÄhÄ.



I måndags så träffade jag madde på bergvik en liten stund sen så var jag på hockey (världens tråkigaste match) där jag träffade madde igen och sa hejdå, hon åkte ju till london igår där hon ska vara au pair. Men hon kommer hem till julafton så det var väl inte lika jobbigt att säga hejdå nu som det kommer bli nästa gång då vi inte kommer ses på flera månader. åh. kommer sakna henne så...
Idag har jag varit hos tandläkaren och efter det så var jag en sväng på stan med helena och fikade, myspyyys.
pöss

idag är det min födelsedag. :)


lalala la la la ra

HEJ
ursäkta mig för mitt lilla klagande last night... heHE
Nu kommer snart Daniel hit så ska vi gå ner och spela på v75 som vi började med förra helgen.
maha. vi har blivit världens proffs. och om vi vinner idag så vore det ju perfa. Som en liten födelsedagspresent liksom... :) hihi.  JACKPOT cooooooooome to me!

o-n-t

fyfan jag har lust att.......jag vet inte..............döda min mage. SÅ JÄVLA ONT HAR JAG.
äehm ska nog sova nu ..............................................

We used to take turns to cover up the pain, deep below it burns and the feeling still remains.

TJENAAAAAAAAAAAARe.

ursäkta min dåliga uppdatering under veckan, men jag har varit tröttaste människan i världen senaste dagarna, jag tror jag har sovit mer än jag har varit vaken nästan, inte så konstigt med tanke på hur mina värden ser ut osv.. men ändå. Skulle ha varit hos tandläkaren i onsdags och på skolan igår. Men jag orkade inte....... he-he.

ja ja, just nu ligger jag iallafall i sängen och glor på idol.  & MARIETTE, hur bra var inte hon ikväll?! gash. och Tove och Erik.. ah.


imorgon blir det hockeynight på nöjes och på söndag blir jag ett år äldre, så det blir det lite kalas. tihi


kram, & ha en bra fredagskväll.

10-11-09 - tisdag

Goodmorning.
Jag har precis vaknart till liv och ska väl försöka hoppa in i duschen snart.
Mammas kompis kom precis hit och dom sitter och fikar, så jag funderar på att gå ut och ta mig en kopp kaffe jag med. vore rätt nice just nu.
hoppas ni får en bra dag. pusspuss.

Even heroes have the right to bleed

hallåhalli.
idag har jag varit på sjukhuset för en operation, en poliklinisk, vilket betyder att man får åka hem efter att man är färdig.. Nu mår jag illa och har onte i magen. Vad jag gjorde orkar jag inte berätta, men det känns bättre just nu iallafall, och jag hoppas inte det kommer tillbaka den här gången, för jag orkar verkligen inget mera nu....

Det gick rätt snabbt på sjukhuset, jag var där vid åtta och hemma runt tolv igen. Piggnade till väldigt fort för att vara jag, andra gånger då jag varit sövd så har jag inte orkat vakna till så jag kan ställa mig upp på flera timmar, men idag tog det bara två eller tre typ tror jag.. När jag kom hem så var jag fortfarande sjukt trött dock så jag gick och la mig och sov fram till fem ungefär, SJUKT HÄRLIGTT!
och nu under kvällen så kom Daniel hit en snabbis för att ta en kaffe och se lite på tv, vi såg på ullared. haha, så jäkla dåligt....

Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, ska bli så sköööööööönt, är fortfarande trött.
godnatt!

Föresten har Madde hittat en familj i london och om två veckor lämnar hon landet...... jag kommer dö.
Men jag hoppas hon får det bra och är så glad för hennes skull!

OH OH OH oh

haha den här låten kan vara sämsta evärrr. Såg dock nyss att huset jag bor i är med i videon HAHA.


hahahahhehehehe jag är så fjantig som ens skriver om det.. .. . . .  . ..


Jag har precis kollat på fotboll med pappa och snart ska jag väl gå och lägga mig. Ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till sjukhuset.. blä.
hoppas ni haft en bra söndag och firat era pappor, hehe :-D

pusspuss

F A R S D A G

tjännnare

Bröllopsfotografen var bra igår, och madde är så himla bäst och jag längtar inte tills hon åker till london. :-(
well
idag så är det pappas dag, och snart kommer min morfar hit så blir det lite fika osv.. Sen så ska pappa få min och henkes present som är väldans snögg. hehehe.

imorgon så ska jag till sjukhuset på operation................ jag längtar INTE.


Hejdå och grattis johan som fyller år idag.

Jag vill ha dig här på riktigt inatt, och suga liv ur din halspulsåder.

Igår så mötte jag Madde, Elisabeth och Peter på stan för en fika och sen så köpte jag en minneskortsläsare istället för en sladd till min kamera, perfekto.. och senare så kom danielpaniel hit ochj kollade lite idol och så, vi började kolla på public enemies också, men vi orkade inte se klart på den så det ska vi nog göra imorrrn.

Nu har jag precis kollat på fotboll med pappa och snart så kommer Madde hit så ska vi käka lite mat och sen ska vi på bio och se bröllopsfotografen, jag hoppas den är lika bra som jag har hört att den ska vara. :-D

hoppas att ni får en fin kväll, puss&kram

4:e november 2009 ♥


fruktsoppa

Jag hann aldrig gå och köpa en sladd till min kamera igår... men ska nog försöka gå och göra det senare idag istället. Ska träffa Daniel ikväll iallafall och kolla på film, det ska bli mysigt, har inte träffat han på jätte läääänge.


Igår innan jag skulle somna så pratade jag med daniel i telefon och så skickade han det här klippet, HAHAHAHA, alltså jag dör ju.. haha

Solen går ner över taken och klockorna slår.

Första snön, vin, trevligt sällskap och en fantastisk Lars Winnerbäck. en perfekt höstkväll.
Jag har fortfarande kvar mitt leende på läpparna och känslan i bröstet efter en underbar konsert igår kväll.

Jag tog endel bilder, men jag hittar inte sladden till digitalkameran så jag kan inte lägga in dom på datorn. Men ska nog gå ner på stan senare och se om jag kan köpa en ny, så då kommer det upp lite bilder senare.



Och såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu.

Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division..

jag har inte så mycket att skriva mer än att jag längtar tills imorgon.
idag har det inte hänt mycket alls, vaknade av att våra gamla grannar kom hit imorse och efter det har jag eh.. inte gjort ett piss!
Ska väl försöka gå upp i skaplig tid imorgon så jag hinner ner på stan och kolla om jag hittar något att ha på mig under kvällen, för jag hittar verkligen ingenting som jag vill ha på mig här hemma nu, sen ska jag väl försöka få mamma att gå förbi systemet åt mig. H I H I Ska hem till Hanna vid fyra tror jag, och SEN BLIR DET SOMSAGT LASSE W! puss på det.

PÅ ONSDAG!


snart snart snart

Äntligen är det inga folk kvar här hemma! Eller förutom mamma, pappa, henke och mimmi då..

Mamma har haft
"homeparty" här ikväll så det har varit här en massa tjejer som mamma känner. Fanns så sjukt mycket fint att köpa så man blir helt tokig och vill ha allting. Mamma köpte en hel del, och eftersom mamma var "värdinna" plus att gästerna handlade över fem tusen kronor så fick mamma 50% på tre varor, så det var perfekt.
Själv så köpte jag två huvuden på en grej typ.. Svårt att förklara, men jag får ta bild på dom sen när jag får hem dom. Jag köpte även en Room Spray, haha. Vet inte varför egentligen, men den luktade så jäkla gött och den fick jag redan idag så det luktar jättegott här inne i mitt rum just nu. :-)

Nu ska jag prata lite i telefon med Daniel sen ska jag väl sova, puss

F Ö R K Y L D ..

hallåja.

jag har inte orkat skriva på ett tag för jag har varit förkyld som ett as och knappt orkat stå upp, (svininfluensa?!?!) who knows.. hehehe. Det började efter att jag hade varit på sjukhuset i onsdags, så sjukhus smittas! Eller så kanske jag blev smittad av min brorsa som var förkyld i början av veckan. man vet ju aldrig.. Magnetröntgengrejset gick iallafall bra, fast de såg lite grejer och någon gång inom två veckor så ska jag in på operation.. så jag är lite rädd. :-(

JAja, igår så var jag piggare så jag var på hockey och såg Färjestad förlora mot Linköping... annars gjorde jag inte så mycket igår, kollade på lite skräckfilm med min brorsa och så bara..
Idag har jag kollat på fotboll, och avgörandet mellan aik och ifk. inte för jag bryr mig speciellt mycket men jag hade inte så mkt annat att göra.. Aik vann smguld iallafall, grattis till dom typ?!

Nu är det snart hockey (fattar inte varför dom spelar idag?) Färjestad möter Brynäs borta så jag ska väl snart sätta mig och kolla på den matchen @ tv.
pusspuss