Don't hold your breath

Hej hej hallå. Sitter och kikar på lite hockey tillsammans med Helena och Erika. Har precis käkat tacogratäng och innan det så var jag först på sjukhuset och tog blodprover, kollade lite på Färjestads träning via webben (hehe) och sen var vi på bergvik en stund, försökte hitta något till imorgon men det blev inte så lyckat. Går väl se om jag hittar något här hemma. Annars får jag väl gå ut på stan imorgon och se om jag kan hitta något. Jaja, har haft en trevlig dag iallafall :) Köpte med oss lite, jordgubbar, blåbär, kiwi osv hem så blir fruktsallad senare! Rätt gott ändå. Hehe. Annars då. Ah vet inte vad jag ska säga.. Puss

det här betyder ingenting

aa fast ne, tog bort lite i inlägget jag skrev tidigare idag.. mest för jag inte ville att det skulle stå där. hehe...
har haft en trevlig kväll med helenis, trots att jag inte fick köpa med treo åt pappa från hemköp eftersom jag inte hade legg med mig. Taskigt... men ja, efter hon drog kollade jag sista perioden av växjö-modo och sen efterlyst.
japp.

Helena gästbloggar !

Tjenare Helena gästbloggar Hoppas läget är bra med er , jag sitter och dricker kaffer med gullungen lovisa :) Nu blev de att vi satte oss vid tv:n för det är hockey!!!! Imorgon ska jag och Erika bo hemma hos Lovisa något jag verkligen tycker ska bli kul och Lovisa - Älskar dig vännen!! Nu ska Lovisa få sin mobil tillbaka:) seeee yah

Livet innan det kunde jag, utan och innan

Hej hej hallå! Kollar på... Dudurum.. Magi på waverlyplace! Haha, bäst enligt mig @ disneychannel. Är lite småkär i Justin i smyg, heheh! (och ja, jag vet att jag är världens töntigaste...)
För en stund sen då var jag ute och mötte Sebastian på busstationen och gick in till stan med honom innan han började sin praktik. Känner dock att det kanske inte var så superbra eftersom jag känner mig som en zombie! Usch. Hatar att vara förkyld!! Egentligen vill jag bara ligga under täcket just nu och sova tills det går över... Men ne, ska nog åka med mamma och handla snart om jag orkar och sen kommer helenis hit en på en lite mys-pratstund! Behövs nog för både henne och mig idag.


Ja. Det var väl det. Typ! Kan inte lägga upp mina bilder som jag vill nu heller eftersom jag inte sitter vid min dator.. Ha en bra dag! Puss.

Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Sitter lagomt råförkyld i min säng och har precis kollat på fotbollen + sista perioden av skäleftäå-lulä.
vinst till Sverige och saik. Japp! Hoppas på vinst för luleå på torsdag så det blir en sjunde avgörande på lördag och då spelar det faktiskt inte så stor roll för mig vilka som vinner eller vilka vi får möta.

Ja som sagt, förkyld är jag, sådär skönt slemmig i halsen och hostar samt nyser hela tiden och mina ögon rinner typ. jag älskar det.... inte. Fast jag får väl skylla mig själv då jag gick hem från i fredags i strumporna för att jag hade så jävla ont i fötterna.. Annars hade jag en så jävla bra fredag tillsammans med Therese och Helenis som började med förfest hemma hos mig och sen vidare till tempel och Tove Styrke, hon var väl, enligt mig, sådär.. Men annars var det jävligt roligt!! Har lite roliga filmer, hehehe, funderar på att lägga upp dom här. haha, fast ne.

Annars finns det väl inte så mycket mer värt att nämna om den kvällen kanske........
Lördagen började med hockey, vinst och 3-0 i matcher! Rånice och sen spenderade jag resten av kvällen tillsammans med Daniel och lite tvmys bara, men det var trevligt. Helena var här en stund också..
I söndags kikade jag hockeyn på tv då det inte blev någon resa till stockholm för min del.. men FINAL! åh tack.

Gårdagen spenderade jag i skolan och efter den i stan tillsammans med helena, therese och madde, blev lite h&m, mitt i city, glass på carli och tillsist Te osv inne på espressohouse. jag älskar er tjejor ♥ !


Och idag vaknade jag av ett samtal från Daniel och lite senare drog jag tillsammans med honom till Oliven och käkade världens bästa ungsbakadlax-sallad utan pasta! så god. ich love. Annars jag jag inte gjort något vettigt, legat i min säng och tyckt synd om mig själv och kollat på ugly betty.
hehe ja, det var det.

I never really cared until I met you

så kan det gå om inte haspen är på.. eller om den är på. vet inte..
Sitter i soffan och kollar på scrubs, fast det tog förövrigt slut nu, så snart börjar det väl något annat.. tidigare såg jag hockeyn och fyfan vad skönt! jag älskar Färjestad och känslan när dom vinner är svår att beskriva..
"- men det finns fina kärringar i karlstad"

tidigare ieftermiddags så mötte jag helenis på espressohouse för en kaffe och sen kom therese och josefin dit och mötte upp oss, efteråt gick vi till åhlens och lite så och jag tror att det brann eller något i duvanhuset.. brandlarmet gick iallafall och det kom tre brandbilar.. just so you know..

ah, annars då. igår träffade jag Daniel en stund, vi åkte till donken och köpte kaffe, sen åkte vi och satte oss vid örsholmen, vid tjärnet där. Dock blåste det lite mycket, men de var nice iallafall. älskar förövrigt vädret under de senaste dagarna!

Imorgon blir det utgång och Tove Styrke på nöjes, blir nog nice!! men först är det skola och sen ska jag på stan en sväng och se om jag kanske kan hitta något att ha på mig.. kram

avtryck

Har du lärt dig att stå vid ditt ord? Sånt imponerar mer än ett leende Här är ett avtryck som sitter längre än det du redan gjort..♥

Iphoneeeeeeeeee

Hej hej Har förstått, äntligen.... Hur man bloggar från min mobil. Wohooo. Sitter i min soffa med helenis och har precis varit och käkat lunnnnch på royal. Pastasallad med reeekor. Gott. Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer väl sebbesebastian hit och ikväll är det dags för hockey, kom igen nuuuuuuuuu!! Puss

meine helge.

Hallåva.


Ifredags så mådde jag också piss och gick inte på matten på förmiddagen för kände mig helt död.. På eftermiddagen så kände jag mig dock piggare och följde med mamma ut till bergvik och handlade lite.. Mötte daneil där också och drog till systemet och köpte lite öl.
Senare drog vi ut till skoghall och hem till elin och robin, där drack vi lite. typ. körde ölspeltet också... Sen hamnade vi på softbar(?).. drack lite till öl och några piggelinshots, kommer inte ihåg hur många...... men efteråt så mådde jag inte så bra. Mådde lite dåligt utanför porten här hemma innan jag skulle gå in och pratade med helenis i telefon, sen gick jag in och la mig i sängen och vaknade vid fem på morgonen av att jag hade somnat i kläderna ovanpå täcket.. sminket hade jag dock tvättat bort, konstigt nog.
Mådde iallafall helt okej när jag vaknade på morgonen, men när madde kom vid fyra kände jag hur baksmällan började komma. Botade dock den med en kaffe på espressohouse tillsammans med maddis. Senare lagade vi lite tacos med pappa och henke och sen gick vi på bio. Såg på Hur många lingon finns det i världen? riktigt bra film faktiskt! se den, va va va.

Igår så hände det inte så mycket under dagen, var ute och gick i det übersuperdupersköna vädret som var under förmiddagen, sen så grejade jag lite och såg på lulejåh-dif. hejdå djurgårN och hejdå lejnköping. heheh skönt. hehehe..
Vid åtta gick jag till tågstationen och mötte upp HELENA som kom med tåget från kalmar, äntligen. ich haben saknat dig. var med henne en stund här hemma innan jag följde med henne till bussen när hon skulle hem. Efter det gjorde jag inte så mycket...

Idag har jag varit i skolan och haft matte och sen träffade jag danielpaniel en stund. mycket trejvligt.
Nu ska jag.. öh. duscha, sen sova.
typ.. inte riktigt kanske men.. jag är trött.

Hejdå.

There's some things we don't talk about

nana. Jag har blivit/är på väg att bli föryld. Det är väldigt jättekul.... inte.
Har så jävla ont i huvudet och jag fryser och svettas omvartannat. Sen har jag ont i halsen med.
yippie.. Så idag har jag inte gjort alls mycket, sov ganska länge vilket var skönt, sen har jag tittat på lite tv, skrivit om dödshjälp för religionen och så har jag varit ute och gått i en timme. sjukt skönt väder! Men kände när jag kom in att det kanske inte var världens bästa idé då jag var helt sluuut och min hals kändes värre än innan. Men vad gör man inte för att slippa avlida av tristess inne...


Annars så har jag förtillfället och under de senaste dagarna hamnat i någon sags depp-period, fast ändå inte. För jag är så jävla glad men samtidigt så jävla oglad hela tiden. Vet inte vad det är med mig, men jag känner mig typ.. halv. Fast ja, ändå inte. Jag vet inte.

alé alé alé o, vi ska krossa aik.

SEMIFINAL.
Känns så jävla råskönt.
- ville bara säga det.
#30, tack!

glad, HEhe..

HAhaha - hv.. hejdååååååååå.
skadeglädje, mhmm! känns så bra att veta att hv inte får spela mer, förnedrade av aik med 4-0 i matcher, HAHAH. och dom kan inte vinna smguld. Ha ett obra sommarlov håve!
{Lovisa, dig tycker jag synd om dock. liite..}

Jaja, efter matchen igår så kom Daniel förbi eter jobbet så drog vi till donken på norrstrand och tog en kaffe och mest bara pratade, jag vill flyttttaaa till en lägenhet. Jag hoppas på att Daniel kan skaffa en snart så kan jag flytta in i hans, hehehe... Nej men, just nu så har jag precis fixat med lite saker och Daniel var här för en stund sen idag igen, fast idag innan jobbet. wooooooop. Nu ska jag väl snart göra mig iordning lite, för jag tror att sebastian kommer hit om en liten stund och sen ska vi väl dra ut till LLA där jag förhoppningsvis kommer se Färjestad ta sig till semifinal ikväll! är nervös........
vi hörs!

let's go.

håller på att skriva ett litet inlägg om london och lägga in lite bilder, men det går så segt så det kommer upp typ lite senare.. tänkte att jag kanske skulle få lite bilder av madde som jag kan lägga upp också innan.
Har inte överdrivet många bilder på min iphone, om man säger så..
Har under eftermiddagen varit ute och gått runt sjukhuset och mariebergsskogen tillsammans med pappa efter han kom hem från jobbet och nu ska jag se på hockeyn. tjalala, ha en fin kväll!

Right back where we started from

hej hej hej bloggen
jag har typ glömt bort att blogga, och när man inte bloggar så saknar man det ibland lite, typ.
även om jag är rätt dålig på detta, kul att endel har hittat in här ändå dock.
Förra onsdagen så åkte iallafall jag till London med madde, vi hade det sjukt bra och jag vill tillbaaaks.
Kom hem i lördags så var inte där jättelänge, men det var nice iallafall. jag gillarrr london och hela england.
Känndes sådär att komma tillbaks till karlstad ch sverige med all snö och blä.
Men det som är posetivt är ju att det nu är slutspel och så jävla skönt igår att Färjestad vann, {#51, tack!}
nu hoppas jag på en skönt avgörande imorgon hemma, samt på en vinst för äckel-aik mot meräckel-hv ikväll på hovet så dom åker ur och vi får en förhoppningsvis rätt skön semi.

kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

okej hej
sitter i min säng och har precis tvättat bort mitt smink och borstat mina tänder, tänkte snart dra igång ett avsnitt one tree hill och sen sova.

Började kvällen med att käka tacos tillsammans med min familj + henriks kompis. ite senare kom Daniel så drog vi och köpte lite godis och sen har vi sett på en halv film, lite på tv och bara prratat typ. Helenapena kom en stund också och lämnade sin väska och förgyllde en av kvällens timmar med sin tillvaro (hehe, fint vaaa). Hon ska åka till kalmar på söndag så hon kommer och sovr här imorgon efter hon varit i skolan(!!!) imorgon, mitt i natten typ(!!!!!!!). stackars dig helena, men ändå inte. :-)

Igår så träffade jag madolajn, vi fikade, sen var vi inne i stan en sväng så köpte jag hårfärg, sen tog vi en promenad också kollade vi hockeyn och färgade mitt hår, så nu är min fula utväxt borta och jag är nöjd.
Något som jag däremot inte är nöjd över är faktumet att vi förlorade mott fusklunda igår....... gud vad jag inte tycker om frölunda och blaaah, ja.
fast, DICK!!! ich love dig. Hehehe


får lite damp på att tangentbordet på min brors dator är mongo och knapparna sitter inte där jag vill, sen blir jag arg för att min mamma eller pappa har köpt en ganska råjobbig tandkräm med sån pumpgrejinstället för att man ska trycka ut tandkrämen normalt, såden bara är jättestor och jävligt jooooooooobbig. så kommer det först inget sen jättemycket och sen skummar den massa i munnen så det blir jätteskummigt. bara så ni vet.det är jobbigt.. och skummigt...
GODNATT.

james lucas scott

så jävla råsöt unge. Vill ha.

andra mars

hejhejhallå.
sitter och kollar på efterlyst. typ de enda programet jag följer på tv, eller ja, kollar på.
Helena åkte precis, mötte henne efter hon hade varit i skolan, (hon var i stan typ klockan åtta, stackars)
Följde med henne och köpte busskort på busstationen och sen till hemköp!
Efteråt gick vi hem till mig och satt här en stund innan hon åkte hem och jag satte mig framför tvn.
Annars idag så har jag varit ensam hemma och samtidigt varit sjukt duktig, tycker jag iallafall. Jag har städat, diskat och lagat mat. svår mat för den delen också, iallafall ganska.

nana. så kul är mitt liv just nu. woho! imorgon ska jag träffa maddepadde.
hejdåe

du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på.

hejhopp!
jaaa, vad ska man säga.
i fredags så skulle jag egentligen ha gått på petter@tempel.
men så blev det ej! istället bestämde sig ticnet för att cp:a och inte ha kvar våra biljetter då de skulle hämtas ut.
rätt jättevärdelöst och jag ska ju tydligen ha fått sms om att datumet för att hämta ut har tidigarelagts men det var förstås till min gamla mobil..

Drog iallafall på förfest hemma hos hanna, där jag förövrigt (vet inte hur) blev lite för full. förlåt och ja..
Var lite trött innan och hade inte ätit så mycket, då kan det bli som det blev. Jag, Madde och Helena drog iallafall till tables när de andra drog till tempel. Där hände det ganska mycket och slutade lite, eller väldigt fel..
Efter att madde och helena hade dragit så drog jag vidare till score tills de stängde där rillsammans med daniel och en till kille som jag inte minns vad han heter och nathalie.


Vaknade i lördags med en huvudvärk som heter duga i min säng tillsammans med daniel, han följde med och sov här.. Han drog hem efter en stund och jag gjorde inte så mycket, duschade jättelänge och sen åkte jag med mamma och handlade innan sebastian kom hit och sen drog vi på hockeyn.
så jävla underbart allt!


När jag åkte hem från matchen så hämtade vi upp helena och vi åte hem hit för att sedan gå ut, vi hamnade på tables igen, dock relativt nyktra den kbällen. Drack två öl, typ. Men det var mysigt att bara sitta och prata lite.
I söndags så träffade jag helenis och vi hyrde film som vi såg med min bror och bara myste typ, och igår så träffade jag Daniel en stund och sen kollade jag på film med henrik. Har kännt mig hängig sen i tisdags typ och tror att jag är påväg att bli sjuk. Fast jag hoppas inte.

Har mått lite bättre idag så det var nog förhoppningsvis inget.
Vaknade ett idag typ så det kanske var det som gör att jag är piggare, sov verkligen ut ordentligt vilket jag inte har gjort på några nätter.  Har varit med mamma till kvantum i välsviken och handlat för en stund sen och snart ska jag se på hockey! KOM IGEN NU GUBBAR!!!